| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: hosein_c111 تجربه مدرسه خوبی است اما شهریه اش گران است (هانریش هانیه)

تمام آرزوهای منی کاش/یکی از ارزوهای تو یاشم
|
|
|
آنچه را تا ديروز گناه مى خوانديم، امروز بيان شخصيت و احساسات خود مى ناميم. بارونس استاكس
سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
|
|
|
یه پری بود زیباترین ماهترین قشنگترین صافترین
موهاش شبق دلش حریر نگاش آفتاب حرفاش نبات دستاش سحر
اما پریِِ آینهای راه رفتن بلد نبود
هی راه رفت خوردش زمین
هی راه رفت خوردش زمین
یه روز پری خوردش به سنگ دلش شکست افتاد مرد ای روزگار
بالا رفتیم آسمون پایین آمدیم زمین بود اگه پری دروغ بود ماها همه دروغ تریم قصهی ما دروغ بود
پریِ من ماه بود
فرهاد جان شرمنده که گاه و بی گاه پست نامربوط میزارم
تولدت مبارک آبجی گلم http://www.avizoon.com/forum/1_74078_0.html
|
|
|
|
|
سلام به همگی عزیزان از غیبتم عذر میخوام
esi_mdk
Quoting: esi_mdk موافقم داش فرهاد ولی گذشته ها هم پله های اولیه هستند نباید فراموششون کرد ببین فرید جان کی صحبت از فراموشی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی اگر خودت بخوای نمیتونی اونا رو از ذهنت بریزی بیرون. منظور اون متن اینه که نباید بزاری باعث بشه که از حال جا بمونی. همین.
Quoting: esi_mdk فرهاد جون کجایی ؟ من 2 3 روزی نبودم فکر می کردم الان این بحث گذشته و حال رو به یه جایی
فرید جان من اون سری که پست زدم جواب همه رو دادم. نمیتونم خودم از خودم سوال کنم جواب بدم که. من دلم میخواد روی اون جملات که گذاشتم بحث کنیم چون شک ندارم خیلی هاش با دیدگاه خیلی از افراد کشور ما فرق داره.
ممنون بابت مطالب مثل همیشه قشنگت. اما کاش روی جملاتی که میذارم یکم مانور بدی. حالا برات توی آف توی یاهوو توضیح بیشتری میدم.  علی یارت 
nazanin_tavahooom
Quoting: nazanin_tavahooom فرهاد هر چی میگذره مشکلات بیشتر میشه زندگی سخت تر من حوصله زندگیو ندارم مسخرست
زندگی مسخره نیست عزیز. این طرز نگاه ما به زندگی و مشکلاته که مسخرست.
اگه روزی اومد که دیدی داری راحت و بدون مشکل زندگی میکنی باید به حال خودت متاسف باشی چون اون موقع دیگه مثل الان که مشکل داری یاد نمیگیری. هزار بار به همه گفتم:
هدف زندگی یادگیریه
علی یارت 
hosein_c111
سلام حسین خان عزیز بابت مطالب ازت ممنونم. اما خیلی خوشحالتر میشم اگه بتونیم در مورد جملات بحث رو داغتر دنبال کنیم. علی یارت عزیز 
nazi9812
Quoting: nazi9812 با خیلیاش موافق بودم خیلیاش برام عجیب بود بعضیاشم گنگ میم جدا جدا در مورد همه صحبت می کنم
منتظرم.
Quoting: nazi9812 نظر من اینه گذشته باید تا حدی فراموش شه ولی اثرش و همیشه باید به یاد داشت
اول همین پستم در جواب فرید گفتم منظور فراموشی اون نیست. چون وقت در زندگی چیزی نیست که بشه دوباره برگردوند خیلی ارزشمنده. کسی که توی گذشته سیر میکنه هیچی از حال متوجه نمیشه. مثل گذشته خود من. خودم از کسانی بودم که همش توی گذشته غرق بودم واسه همینه خوب میفهمم چقدر بیهودست که توی گذشته بچرخی. واسه همینه اینقدر حرص میخورم که کسی اینگونه نباشه.
همه چیز توی حال هستش. همه چیز
علی یارت 
در جستجوی حقیقت. « آقا جون »
|
|
|
ادامه ژانویه (January). ....................
Each individual is freedom, an unknown freedom. It is impossible to predict, impossible to expect. One has to live in awareness and in understanding.
هر فرد یک آزادی است، یک آزادی ناشناخته. آزادی یی غیر قابل پیش بینی و غیر قابل انتظار. شخص باید در آگاهی و ادراک زندگی کند. ژانویه 11
===================================================== Live deeply, live totally, live wholly, so when death comes and knocks at you door you are ready – ready like a ripe fruit to drop. Just a small breeze comes and the fruit drops; sometimes even without the breeze the fruit drops from its own weight and ripeness. Death should be like that. And the readiness has to come through living.
ژرف زندگی کن، از ته دل زندگی کن، یکپارچه با تمام وجود، به طوری که وقتی مرگ در زد، آماده باشی – آماده چون میوه یی رسیده برای فرو افتادن از درخت. تنها نسیمی ملایم میوزد و میوه فرو می افتد. گاه حتی بدون هیچ نسیمی، میوه به سبب سنگینی و رسیدگی از درخت می افتد. مرگ باید چنین باشد. و این آمادگی باید با زندگی کردن فراهم آید. ژانویه 12
===================================================== All moments are beautiful, only you have to be receptive and surrendering. All moments are blessings, only you have to be capable of seeing. All moments are benedictions. If you accept with a deep gratitude, nothing ever goes wrong.
هه لحظه ها زیبا هستند، فقط تو باید پذیرا و تسلیم باشی. همه لحظه ها نعمت اند، فقط تو باید قادر به دیدن باشی. همه لحظه ها میمون و مبارکند. اگر تو با حق شناسی عمیق بپذیری، هرگز هیچ چیز عیب نخواهد کرد. ژانویه 13
===================================================== Meditation is a function of being happy. Meditation follows a happy man like a shadow: wherever he goes, whatsoever he is doing, he is meditative. He is intensely concentrated.
مراقبه تابعی است از شاد بودن. مراقبه همچون سایه در تعقیب انسان شاد است. هر جا که می رود، هر کاری که میکند، در حال مراقبه و مکاشفه است. او به شدت متمرکز است. ژانویه 14
===================================================== Happiness happens when you fit with your life, when you fit so harmoniously that whatsoever you are doing is your joy. Then suddenly you will come to know: meditation follows you. If you love the work that you are doing, if you love the way you are living, then you are meditative. Then nothing distracts you. When things distracts you, that simply shows that you are not really interested in those things.
شادمانی هنگامی روی میدهد که تو با زندگی ات هم آهنگ هستی. چنان هم ساز که هر آنچه انجام می دهی مایه مسرّت توست. بعد ناگاه پی میبری که مراقبه در تعقیب توست. اگر عاشق کاری که می کنی باشی، اگر عاشق طریقه زندگی ات باشی، آنوقت در حال مراقبه ای. آنوقت هیچ چیز حواست را پرت نخواهد کرد. وقتی چیزها حواس تو را پرت میکنند، این خود نشانه آن است که تو واقعاً به آن چیز ها علاقه مند نیستی. ژانویه 15
===================================================== Be happy! And meditation will follow. Be happy, and religion will follow. Happiness is a basic condition. People become religious only when they are unhappy – then their religion is pseudo.
شاد باش! مراقبه خودش به تو دست خواهد داد. شاد باش و مذهب خودش در پی خواهد آمد. شادمانی شرطی اساسی است. مردم، تنها وقتی مذهبی می شوند که غصه دار و اندوهگین اند – این است که مذهبشان دروغین است. ژانویه 16
===================================================== Meditation comes naturally to a happy person. Meditation comes automatically to a joyous person. Meditation is very simple to a person who can celebrate, who can delight in life.
مراقبه به طور طبیعی به سراغ آدم شاد می آید. مراقبه به طور خودکار به سراغ آدم مسرور می آید. مراقبه برای آن کس که می تواند جشن بگیرد و به وجد درآید، بسی آسان است. ژانویه 17
===================================================== The roses bloom so beautifully because they are not trying to become lotuses. And the lotuses bloom so beautifully because they have not heard the legends about other flowers. Everything in nature goes so beautifully in accord, because nobody is trying to compete with anybody, nobody is trying to become anybody else. Everything is the way it is. Just see the point! Just be yourself and remember you cannot be anything else, whatsoever you do. All effort is futile. You have to be just yourself.
گل های سرخ به این زیبایی میشکفند، چرا که سعی ندارند به شکل نیلوفرهای آبی درآیند و نیلوفرهای آبی به این زیبایی میشکفند، چرا که درباره دیگر گل ها افسانه ای به گوششان نخورده است. همه چیز در طبیعت این چنین زیبا در تطابق با یکدیگر پیش می روند، چرا که هیچ کس سعی ندارد با کسی رقابت کند. کسی سعی ندارد به لباس دیگری درآید. فقط این نکته را دریاب! فقط خودت باش و این را آویزه گوش کن که هر کاری هم که بکنی نمیتوانی چیز دیگری باشی، همه تلاش ها بیهوده است. تو باید فقط خودت باشی. ژانویه 18
===================================================== Don’t be a slave. Follow society to the point you feel is needed, but always remain master of your own destiny.
برده نباش! تا آن حد از جامعه پیروی کن که احساس میکنی ضرورت دارد، اما همواره ناخدای سرنوشت خویش باش. ژانویه 19
===================================================== Never sacrifice your life for anything! Sacrifice everything for life! Life is the ultimate goal – greater than any country. Greater than any religion, greater than any god, greater than any scripture.
هرگز زندگیت را قربانی هیچ چیز نکن! همه چیز را قربانی زندگی کن! زندگی هدف غایی است – بزرگتر از هر کشوری، بزرگتر از هر کیشی، بزرگتر از هر بُتی، بزرگتر از هر آرمانی. ژانویه 20
در جستجوی حقیقت. « آقا جون »
|
|
|
# : 22 Sep 2007 00:23 | ویرایش بوسیله: hosein_c111
سلام فرهاد جان
Quoting: hellish_death اما خیلی خوشحالتر میشم اگه بتونیم در مورد جملات بحث رو داغتر دنبال کنیم. چشم حتما
Quoting: hellish_death هرگز زندگیت را قربانی هیچ چیز نکن! همه چیز را قربانی زندگی کن! زندگی هدف غایی است – بزرگتر از هر کشوری، بزرگتر از هر کیشی، بزرگتر از هر بُتی، بزرگتر از هر آرمانی. واقعا به این جمله ایمان دارم و با خیلیا که همچین اعتقادی نداشتن بحث کردم به نظر من آدم باید سعی کنه که همیشه بهترین زندگی رو داشته باشه و به معنای واقعی زنده باشه و از زندگی لذت ببره همیشه باید بهترین راه رو به نظر خودش انتخاب کنه که هیچ وقت در آینده حسرت فرصت های از دست رفته رو نخوره و از کار خودش پشیمون نشه و وقت مرگش نگه کاش از زندگی و جوونیم بیشتر و بهتر استفاده می کردم بدرود
|
|
|
خیلی باهم راجع به این ژانویه 12 حرف زدیم.ولی بعضی وقتاست آدم دلش می خواد یه طوفان بیاد تا زود تر خلاص بشه.ولی این جور موقع ها بد تره.حتی یه نسیمم نمیاد.اینو دیگه خودت بهتر از همه درک کردی
نمی دونم که چى شد*یهو شدى عزیزم*تا به خودم اومدم*دیدم برات میمیرم
|
|
|
Quoting: Hellish_deatH برده نباش! تا آن حد از جامعه پیروی کن که احساس میکنی ضرورت دارد، اما همواره ناخدای سرنوشت خویش باش
اگه بشه که خیلی خوبه ما خیلی وقت ها بدون اینکه بفهمیم برده میشیم ولی من معتقدم آدم باید به یه جایی برسه , به یه درکی برسه که جامعه ازون پیروی کنن
|
|
|
|
|
سلام
Quoting: esi_mdk ولی من معتقدم آدم باید به یه جایی برسه , به یه درکی برسه که جامعه ازون پیروی کنن من هم همین اعتقاد رو دارم و خیلی خیلی به ندرت پیش می یاد از کسی پیروی کنم ولی اگر همچین کاری بکنم حاضرم برای اون شخص جونم هم بدم و کاملا بهش وفادار میمونم ولی خیلی ها همچین اعتقادی ندارند و اصلا نمیتونن همه چنین طرز فکری داشته باشند و بالاخره باید عده ای وجود داشته باشند که چنین طرز فکری نداشته باشند و از اون عده ای که اینجوری فکر می کنن پیروی کنند. به امید روزی که همه از کسانی پیروی کنن که واقعا لیاقتشو داشته باشن بدرود
|
|
|
Quoting: hosein_c111 به امید روزی که همه از کسانی پیروی کنن که واقعا لیاقتشو داشته باشن
به امید ظهور آقا
|