| نویسنده |
پیام |
|
|
من از چشمان خويش آموختم درس محبّت را *** که هر عضوي به درد آيد به جايش ديده مي گريد
سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
|
|
|
فرهاد هر چی میگذره مشکلات بیشتر میشه زندگی سخت تر من حوصله زندگیو ندارم مسخرست
|
|
|
Quoting: Hellish_deatH خونه آقا شجاع

Hellish_deatH
در سکوت خود خرابم
|
|
|
|
|
سلام به همه ی رفقا فرهاد جون کجایی ؟ من 2 3 روزی نبودم فکر می کردم الان این بحث گذشته و حال رو به یه جایی رسوندی ولی انگار گرفتاریت خیلی زیاد شده که پست هم نزاشتی منتظرتم پسر زودتر بیا
نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
|
|
|
نمی دانی چه دلتنگم چه بی تابم چه غمگینم چه تنهایم تو را هر شب صدا کردم نمی بینی نمی خوابم بیا تا باورت گردد که بی تو کمتر از خاکم ولی با تو به افلاکم بیا با آرزوهایم بسازم خانه ای در دل سراغم را نمی گیری مگر بیگانه ای با دل؟
نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
|
|
|
در ره منزل ليلي كه خطرهاست در آن شرط اول آن است كه مجنون باشي حافظ
|
|
|
Hellish_deatH سلام فرهاد جان خوبی؟ من یه مدت نبودم کامل خوندم با خیلیاش موافق بودم خیلیاش برام عجیب بود بعضیاشم گنگ میم جدا جدا در مورد همه صحبت می کنم البته فکر می کنم فعلا جمله ای که در مورد گذشته گفتی از همه بحث بر انگیز تر شده نظر من اینه گذشته باید تا حدی فراموش شه ولی اثرش و همیشه باید به یاد داشت
شاد باشی نازی
تمام آرزوهای منی کاش/یکی از ارزوهای تو یاشم
|
|
|
بی سبب خود را مرنجان از قضا نتوان گریخت.
نه همه مرغ ,گشت مرغ سحر ...... نه همه نغمه برد, هوش از سر
|
|
|
|
|
تجربه مدرسه خوبی است اما شهریه اش گران است (هانریش هانیه)
سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
|
|
|
Quoting: Hellish_deatH عزیزان من با نازی که حرف میزدم گفت پستم خیلی زیاد بوده و به نظرم درست میگفت. من جملات رو کوتاه کردم. سعی میکنم 10 تا 10 تا بگذارم که بشه قشنگ بحث کرد. 2باره سلام مرسی که اهمیت دادی
تمام آرزوهای منی کاش/یکی از ارزوهای تو یاشم
|