صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / از دروغ تا حقیقت
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . >>
نویسنده پیام
# : 24 Nov 2007 23:29

esi_mdk

مثل همیشه چیزی جز ممنون بودن ازت ندارم. اما حیف که اینجا خیلی خلوته. اونوقت تاپیکایی که یه سکس مزخرف رو به توصیف میکشند پر ظرفدار.
علی یارت عزیز

hosein_c111

Quoting: hosein_c111
فکر کردن بهش هم به آدم آرامش میده

دقیقاَ همینطوره
ایشالا زندگی به کامت باشه عزیز و لبت هم خندون
علی یارت

در جستجوی حقیقت. « آقا جون »
# : 25 Nov 2007 09:25

Hellish_deatH
فدات رفیق
دیگه نشنوم از این حرفا بزنی هااااا

تنها معنای زندگی، معنایی است که انسان، با شکوفا ساختن نیروهای نهفته در درونش به زندگی می دهد.

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
# : 26 Nov 2007 00:14

سلام
Quoting: hellish_death
اما حیف که اینجا خیلی خلوته. اونوقت تاپیکایی که یه سکس مزخرف رو به توصیف میکشند پر طرفدار.
علی یارت عزیز

خلوت چیه بابا اگه قرار به شلوغ کاریه من و فرید و علیرضا و... این تالارو میترکونیم تاپیک های آقا جون هیچ وقت کم طرفدار نمیشه حتما بچه سر میزنن میبینن کسی نظر جدید نداده کامنت نمیذارن که به خاطر اونم من سعی میکنم تعداد کامنت هامو بیشتر کنم که بقیه هم بیان کامنت بذارن از خلوتی دربیاد
بدرود

سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
# : 26 Nov 2007 09:31

Quoting: hosein_c111
خلوت چیه بابا اگه قرار به شلوغ کاریه من و فرید و علیرضا و... این تالارو میترکونیم تاپیک های آقا جون هیچ وقت کم طرفدار نمیشه حتما بچه سر میزنن میبینن کسی نظر جدید نداده کامنت نمیذارن که به خاطر اونم من سعی میکنم تعداد کامنت هامو بیشتر کنم که بقیه هم بیان کامنت بذارن از خلوتی دربیاد

آینده را بنگر، و از گذشته درگذر، تا هر آنچه را که می خواهی در نهایت بنا نهی بدست آری.

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
# : 26 Nov 2007 09:33

شما باید چیزهایی را انجام دهید که فکر می کنید نمی توانید انجام دهید.

# : 26 Nov 2007 09:49

نصف عقل آدمی به این است که با عموم مردم با محبت و مهربانی رفتار کند.

# : 26 Nov 2007 16:53

Hellish_deatH
hosein_c111

# : 27 Nov 2007 10:43

دلها همانند بدن ها افسرده می شوند

پس برای شادابی دلها

سخنان زیبای حکمت آمیز را بجویید

تا زمانی که کسی حرفش را تمام نکرده است به خودت یادآوری کن که تو نمی دانی او چه می خواهد بگوید. صبر کن تا حرفش تمام بشود بعد قضاوت کن.

نیکی و سود خویش را در زیان دیگران مخواه.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.