| نویسنده |
پیام |
|
|
سلاااااااااااااااام. یه سلام گرم به همه شما عزیزان.
Niloofari کارش حرف نداره. آقا من در پی اون ماموریت هستما نگی مارو میپیچونه.  serendipiti که تعریفش رو زیاد شنیده بودم nazi9812 که همیشه بوده و هست esi_mdk ما مخلصشیم alireza1985 خودش میدونه چقدر تو دلمون جا داره barish_akarsu کارت درسته. بالاخره اسمتم گفتی. hosein_c111 مخلصیم حسین خان
عزیزان من با نازی که حرف میزدم گفت پستم خیلی زیاد بوده و به نظرم درست میگفت. من جملات رو کوتاه کردم. سعی میکنم 10 تا 10 تا بگذارم که بشه قشنگ بحث کرد.
امیدوارم همه اینجا رو تاپیک خودشون بدونن و بحث همگانی باشه تژنه اینکه من جواب ت تک پستارو بدم.
علی یار و یاورتون. 
در جستجوی حقیقت. « آقا جون »
|
|
|
Quoting: Hellish_deatH امیدوارم همه اینجا رو تاپیک خودشون بدونن و بحث همگانی باشه تژنه اینکه من جواب ت تک پستارو بدم. علی یار و یاورتون.
 Quoting: Hellish_deatH serendipiti که تعریفش رو زیاد شنیده بودم
 کجا؟
در سکوت خود خرابم
|
|
|
سلام دوست عزیز
تاپیک جدید مبارک
بسیار خوشحالم که شما رو دوباره و در تاپیک جدیدتون می بینم
تا سلامی دوباره بدرود
|
|
|
|
|
سلام خوبی فرهادی اینایی که گفتی اصلا من نمیفهمم زیره دیپلم حرف بزن ولی اینو بدون گذشته ادم همیشه همراهشه کاش میتونستم به گذشته برگردم همیشه حسرتشو می خورم حداقلش این بود که مثل الان دیوونه نبودم
|
|
|
hosein_c111
Quoting: hosein_c111 برو صفحه بعد(تقلید)
چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا منبع ذکر شود 
فعلا...
|
|
|
Hellish_deatH
Quoting: Hellish_deatH کارش حرف نداره باز که فحش دادی؟ 
سلام از ماست...چاکرخواتیم مهندس 
Quoting: Hellish_deatH آقا من در پی اون ماموریت هستما نگی مارو میپیچونه. ما هم منتظر میمونیم شدید لی منتظرم 
فعلا...

|
|
|
سلام به همه hellish_death فرهاد جان شرمندمون می کنی ممنون از لطفت. موفق باشی niloofari من اولین بار دیدم فرهاد ازش استفاده کرده بود خوشم اومد به نظرم چیزه جالبی بود و همچنین حرف خاصی برای گفتن نداشتم این کامنت رو گذاشتم با تشکر بدرود
سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
|
|
|
Niloofari
Quoting: Niloofari کاش میشد.... ولی گذشته هم جزوی از زندگی ماست فرهاد عزیز هست...چه بخوای چه نخوای...هم خودش هم اثراتش
ببین اشتباه نکن علی جان. موضوع این نیست که ما اون و از ذهنمون بریزیم بیرون. امکانش نیست. اگر اون شخص میگه اون رو به کناری نهیم منظورش اینه که نگذاریم گذشته- اتفاقات اون موقع - اثرات منفی اون در زمان حال روی زندگیمون تاثیر بگذاره. همه ما میدونیم زمان میگذره به هیچ چیزی هم کای نداره. همینطور همه میدونیم آینده ما بستگی به کارهای امروز ما داره. وقتی آدم خودش رو با گذشته مشغول کنه از حال جا میمونه.
وقت طلاست. نباید زیاد با گذشته پیوند بخوری. اگر گذشته اثرات منفی داشته اونا رو بریز بیرون سعی کن ازش یاد بگیری. و اگر اثرات مثبت داشته باز هم بهش توجه نکن فقط به خاطر بسارش نگذار وقتت رو بگیره. اگر تو میگفتم منظورم تو نوعی هستیا عزیز.
alireza1985
Quoting: alireza1985 من مخالف این جمله هستم، بنظر من نمی شه گذشته ها رو کنار بگذاریم علی جان تو هم پست قبلی منو بخون. بحث اصلاَ سر فراموشی اون نیست موضوع توجه نکردن به اونه. خودت میدونی بعضی افراد مثل گذشته خود من انقدر توی گذشته غرق میشن که از الانشون جا میمونند.
barish_akarsu
Quoting: barish_akarsu به نظر من اگر گذشته نبود دروغ وحقيقت از هم جدا نميشد سلام فرشاد خان. شاید بشه قبول کرد حرفتو. منظور من از دروغ تا حقیقت اینه که دیدی که مردم ما الان دارند کاملاَ غلطه. این رو به عنوان درست و حقیقت برای خودشون میپندارند. در حالی که دروغ و توهمی بیش نیست. اگه به تک تک جملات دقت کنی تفاوت دید این جملات با ذهنیت بسیاری از مردم رو به صورت کاملا مشهودی حس میکنی.
|
|
|
|
|
serendipiti
خونه آقا شجاع. والا با یکی از دوستان در مورد این بخش حرف میزدم گفته بود شما یکی از اعضای فعال این قسمت هیتید. که فکر کنم درست گفته بود.  موفق باشید 
fardinagha سلام فردین خان عزیز. ممنون از حضورت.
nazanin_tavahooom
Quoting: nazanin_tavahooom ولی اینو بدون گذشته ادم همیشه همراهشه کاش میتونستم به گذشته برگردم همیشه حسرتشو می خورم حداقلش این بود که مثل الان دیوونه نبودم این هم از ذهنیات غلط خودته. حال ارزشش از گذشته بالاتره اگه همیشه درحال پیشرفت باشی. خودت میدونی کسی که بیشتر تجربه مینه بیشتر یاد میگیره.
|
|
|
Quoting: Hellish_deatH حال ارزشش از گذشته بالاتره اگه همیشه درحال پیشرفت باشی. خودت میدونی کسی که بیشتر تجربه مینه بیشتر یاد میگیره. موافقم داش فرهاد ولی گذشته ها هم پله های اولیه هستند نباید فراموششون کرد
تولدت مبارک آبجی گلم http://www.avizoon.com/forum/1_74078_0.html
|