| نویسنده |
پیام |
|
|
نقل قول از یک بزرگ: "من سر آغاز خود آگاهی مذهبی کاملاً نوینی هستم.
لطفاً مرا با گذشته پیوند نزنید. گذشته حتی ارزش به خاطر سپاری ندارد. چه نعمت بزرگی برای بشریّت خواهد بود اگر سراسر تاریخ گذشته را به کناری نهیم، همه گذشته را به گنجینه هزاره ها بسپاریم و به انسان آغازی جدید ببخشیم – آغازی غیر تحمیلی – و دوباره او را آدم و حوّا کنیم تا بتواند از صفر شروع کند – انسانی نو، تمدنی نو، فرهنگی نو."
از دروغ تا حقیقت
====== سلام به همگی شما عزیزان من هر سری چند جمله میگذارم اینجا. دوست دارم در مورد این جملات بحث کنیم. امیدوارم اوقات خوشی با هم داشته باشیم.
علی یار و یاور تک تکتون. 
در جستجوی حقیقت. « آقا جون »
|
|
|
Hellish_deatH
Quoting: Hellish_deatH چه نعمت بزرگی برای بشریّت خواهد بود اگر سراسر تاریخ گذشته را به کناری نهیم، همه گذشته را به گنجینه هزاره ها بسپاریم و به انسان آغازی جدید ببخشی
کاش میشد....
ولی گذشته هم جزوی از زندگی ماست فرهاد عزیز
هست...چه بخوای چه نخوای...هم خودش هم اثراتش
|
|
|
سلام سلام تبریک واسه تاپیک جدید کو جمله ها؟ اوه اوه ساعتش 4:56

شاد باشی بای
تمام آرزوهای منی کاش/یکی از ارزوهای تو یاشم
|
|
|
|
|
# : 3 Sep 2007 14:40 | ویرایش بوسیله: Hellish_deatH
ژانویه (January ). .......................
My message is not in the words that I use but in the silence from where those words come. My message is not verbal, philosophical. It is a communion, a deep communion of the hearts, a meting, a merger, an orgasmic experience. It is spiritual orgasm.
پیام من نه در واژه هایی که به کار میگیرم، که در سکوتی نهفته است که آن واژه ها از آنجا برمی خیزند. پیام من نه کلامی است، نه فلسفی. یک آمیزش، یک پیوند ژرف دل ها، یک دیدار، یک وصال، یک تجربه خلسه آور ... پیام من یک انزال روحانی است. ژانویه 1
===================================================== Knowledge is the barrier to knowing. When knowledge is dropped, knowing flowers.
دانش مانع شناخت است. وقتی پرده دانش فرو افتد، گل شناخت شکفتن می گیرد. ژانویه 2
===================================================== Remember: life is a rhythm between day and night, summer and winter. It is a continuous rhythm. Never stop anywhere! Be moving! And bigger the swing, the deeper your experience will be.
به خاطر داشته باش که زندگی نوسانی است بین روز و شب، تابستان و زمستان. این نوسانی دائمی است. هرگز هیچ کجا از حرکت نایست! در جنبش باش! و هر قدر این نوسان بزرگتر باشد، تجربه ات ژرفتر خواهد بود. ژانویه 3
===================================================== Pour your love in your meditation and pour your meditation in your love. This is what I teach. This is what I call a dynamic life. And a religious life is a dynamic life.
عشقت را در مراقبه ات و مراقبه ات را در عشقت جاری ساز. این همان چیزی است که من تعلیم میدهم. این همان چیزی است که زندگی پویا میخوانمش و زندگی مذهبی، زندگی یی پویاست. ژانویه 4
===================================================== In the inner world no effort is needed. Once you start slipping within words. You suddenly see everything is happening as it should. Life is perfect. There is no way to improve upon it. The celebration starts.
در دنیای درون نیازی به تلاش نیست. همین که لغزیدن به درون را آغاز کردی، ناگهان می بینی همه چیز همانگونه روی میدهد که باید. زندگی به غایت کامل است. هیچ راهی برای بهبود بخشیدن به آن نیست. آنگاه جشن آغاز می شود. ژانویه 5
===================================================== A creative person comes into the world, enhances the beauty of the world – a song here, a painting there. He makes the world dance better, enjoy better, love better, and meditate better. When he leaves this world, he leaves a better world behind him.
فردی خلاق به دنیا می آید و بر زیبایی دنیا می افزاید – آوازی اینجا، پرده نقاشی یی آنجا. او باعث می شود دنیا بهتر به رقص در آید، بهتر محفوظ شود، بهتر عشق بورزد و بهتر مراقبه کند. و وقتی از این دنیا رخت بر می بندد، دنیای بهتری را پشت سر می گذارد. ژانویه 6
===================================================== Be creative. Don’t be worried about what you are doing- one has to do many things – but do every thing creatively, with devotion. Then your work becomes worship.
خلاق باش. نگران نباش چه میکنی – انسان کار های بسیاری را باید انجام دهد – اما هر کاری را متکبرانه، از روی شیفتگی و اخلاص، انجام بده. آنگاه کار تو عبادت میشود. ژانویه 7
===================================================== Each man comes into this world with a specific destiny – he has something to fulfill, some message has to be delivered, some work has to be completed. You are not here accidently – you are here meaningfully. There is a purpose behind you. The whole intends to do something through you.
هر انسانی با سرنوشتی مشخص به این دنیا قدم می گذارد – او وظیفه ای دارد که باید ادا کند، پیامی که باید ابلاغ شود، کاری که باید تکمیل گردد. تو تصادفاً اینجا نیستی – بلکه به طور هدفمندی اینجا هستی. در پس وجود تو منظوری نهفته است. گل هستی بر آن است کاری را از طریق تو به انجام برساند. ژانویه 8
===================================================== The real happens only to real persons. Gurdjieff used to say: “don’t seek reality – becomes real!” because the real happens to real persons only. To unreal persons only the unreal happens.
رخداد واقعی فقط برای افراد واقعی روی می دهد. تکیه کلام گورجیف (Gurdjieff) این بود: "در جستجوی واقعیت نباش – خودت واقعی شو!" چرا که واقعی فقط برای افراد واقعی اتفاق می اقتد. برای افراد غیر واقعی فقط غیر واقعی رخ می دهد. ژانویه 9
===================================================== If the atom can have so much energy, what to say about man? What to say about this small flame of consciousness in man? If some day this small flame bursts forth, it is bound to become an infinite source of energy and light. That’s how it happened to a Buddha, or to a Jesus.
وقتی اتم میتواند چنین انرژی عظیمی دارا باشد، پس درباره انسان چه باید گفت؟ درباره این شعله کوچک آگاهی افروخته در انسان چه باید گفت؟ اگر روزی این شعله کوچک به انفجار درآید، قدر مسلم به منبع نامحدودی از انرژی و نور مبدّل می گردد. این همان چیزی است که در مورد انسانی به نام "بودا" یا انسانی به نام "عیسی مسیح(ع)" رخ داده است. ژانویه 10
در جستجوی حقیقت. « آقا جون »
|
|
|
دوباره هجوم خواب خاکستری گویی نفسها زادگان مرگند من نه تبلور غم نه هجوم ترانه باز غریق خاطراتی که غرق هجرت تو بودند تن من اسیر برزخی بی رمق بازگشت او مرا برکه ای خواند و خود بر من مهمان عمر شب کوتاه بود شبهای دیگر هم بیماه ترین برکه
در سکوت خود خرابم
|
|
|
مخونم بر می گردم
تمام آرزوهای منی کاش/یکی از ارزوهای تو یاشم
|
|
|
سلام جیگر خوشحال شدم که پست جدید زدی هنوز نخوندم ولی می خونم و برمیگردم
تولدت مبارک آبجی گلم http://www.avizoon.com/forum/1_74078_0.html
|
|
|
Quoting: Hellish_deatH گذشته حتی ارزش به خاطر سپاری ندارد
من مخالف این جمله هستم، بنظر من نمی شه گذشته ها رو کنار بگذاریم
بی تو ای آزادی ای والا کلام گر نباشی در میان باید که از دنیا گریخت
|
|
|
|
|
سلام فرهاد عزيز تبريك براي تاپيك جديد به نظر من اگر گذشته نبود دروغ وحقيقت از هم جدا نميشد قربانت فرشاد(ببخش من يكم فراموشكارم) پايدار باشي
|
|
|
با سلام خدمت همگی برو صفحه بعد(تقلید)
سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
|