صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
فرهنگ و ادبیات و داستان
/
آخرين سخنان برخي بزرگان پيش از مرگشان
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
>>
نویسنده
پیام
esi_mdk
اعضا
#
: 16 Jan 2008 10:09
serendipiti
به سلاممممممممممممممممممممممم
royale_korosh
King_PRS
بهتر است انسان کار صحیح انجام دهد تا کار را به روش صحیح انجام دهد.
نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
royale_korosh
اعضا
#
: 16 Jan 2008 19:08
esi_mdk
King_PRS
اعضا
#
: 17 Jan 2008 06:21 | ویرایش بوسیله: King_PRS
esi_mdk
royale_korosh
هميشه خواب تو ديدن دليل بودن من بود...
esi_mdk
اعضا
#
: 17 Jan 2008 12:44
royale_korosh
King_PRS
نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
esi_mdk
اعضا
#
: 18 Jan 2008 16:19
من نیستم حسود، ولی رشک می برم
بر مردمی که یار بود در کنارشان
King_PRS
اعضا
#
: 24 Jan 2008 09:27
esi_mdk
هميشه خواب تو ديدن دليل بودن من بود...
m73ir
اعضا
#
: 12 Jul 2008 12:00
اصلا با این تایپیک موافق نیستم ، تلقی من از شما ها که اینجا هستید آدمهای شجاع و دنیا دوستی است که فکر این چیزها رو نمیکنید وگرنه میرفتیم سایتهای معتادین و ... خودکشی بزرگان در شرایطی خاص بوده و همیشه به دیده شک به انها نگاه شده و همواره شک قتل هم وجود داشته و خود کشی مورد تردید بوده.
برای جوانهای هم ما که از تنگنای برآوردن نیازهاشون به این سایتها پناه میارن تایپیک مناسبی نیست. زشت ترین نوشته های توی این سایت تحمل میکنم چون این سایت مخصوص انعکاس افکار و اعمال مجازی مردم ایران است و باید یه جوری تخلیه بشه و فشارش کم بشه ولی این تایپیک مال اینجا نیست .
جوونی که حاضر هست برای ارضای نیاز جنسیش دست به هر کاری بزنه و هر فکری که توی ذهنش میگذره اینجا بیاره واقعا در یک بحران روانی به سر میبره و اینجور تایپیکها برای این افراد مناسب نیست.
serendipiti عزیز سایتهای زیادی مخصوصاً در جمهوری اسلامی هستند که پول هم شاید بدهند و این تایپیک ها رو هم بخرند. حتی بیا با هم این تایپیک ها رو اوونجا بزاریم.
قوقولی قو قول
royale_korosh
اعضا
#
: 26 Jul 2008 15:23
Quoting: m73ir
serendipiti عزیز سایتهای زیادی مخصوصاً در جمهوری اسلامی هستند که پول هم شاید بدهند و این تایپیک ها رو هم بخرند. حتی بیا با هم این تایپیک ها رو اوونجا بزاریم.
ای بدبخت تایپیک فروش آدم فروش ...
serendipiti
اعضا
#
: 28 Jul 2008 00:07
Quoting: m73ir
جوونی که حاضر هست برای ارضای نیاز جنسیش دست به هر کاری بزنه و هر فکری که توی ذهنش میگذره اینجا بیاره واقعا در یک بحران روانی به سر میبره و اینجور تایپیکها برای این افراد مناسب نیست.
با این حرف شما که هر کی میاد اینجا دچار بحران روحیه یا اینکه برای ارضا نیاز میاد تو این سایت موافق نیستم
و اما اینکه صحبت از خود کشی توی تاپیک خوبه یا بد:
اینجا فقط راجع به حرفا و وصیت های بزرگان قبل از مرگ مطلب نوشته شده حالا یکی خود کشی کرده یا سکته کرده یا .....
نوع مرگش موضوع تاپیک نیست دوست عزیز.
در سکوت خود خرابم
Spade_Ace
اعضا
#
: 28 Jul 2008 00:20
serendipiti
خیلی تایپیک قشنگی ادامه بده
منم چند تا این ور اون ور خوندم ولی یا قبل از مرگ نیست یا هنوز زنده اند
یه جمله از ناپلون
خدا یک را افرید بعد ... نه را افرید نه به خودش می نازید که من بیشتر از توام بعد خدا یک را کنار نود و نه قرار داد و گفت این یک از ارزشش از تو هم بیشتر است
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.