صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / آخرين سخنان برخي بزرگان پيش از مرگشان
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Aug 2007 03:39

با نگاهي به زندگي‌نامه‌ي شاعران، نويسنده‌ها و هنرمندان جهان؛ افرادي كه از ميان آن‌ها با خودكشي جان سپرده‌اند، شگفت‌زده خواهيم شد بزرگاني چون «ارنست همينگوي»، «ويرجينيا وولف»، «صادق هدايت» و... برخي از اين افراد پيش از مرگ يادداشت خودكشي از خود به جاي گذاشته‌اند كه بخش‌هايي از اين يادداشت‌ها و نحوه‌ي خودكشي نويسندگان آن‌ها را مي‌خوانيم

در سکوت خود خرابم
# : 18 Aug 2007 03:40

فردي پراينز ، ‌٢٢ ژوئن ‌١٩٥٤ – ‌٢٩ ژانويه ‌١٩٧٧، كمدين بازي در فيلم مرد و چيكو
مشكلات ناشي از افزايش وزن و دورگه بودن‌اش باعث احساس تنهايي و بيگانگي‌اش بود. با وجود يادداشت خودكشي پرايز، علت مرگ زودهنگام او؛ شليك تصادفي گلوله ناشي از مصرف قرص‌هاي افسردگي «كوالد» گزارش شد

آن گاه كه ديگر من از دنيا رفته‌ام، ماه زيباي آرويل موهاي خيس از باران‌اش را پريشان مي‌كند و تو دل‌شكسته بر روي پيكر بي‌جان من خم مي‌شوي و من اهميتي نمي‌دهم. چرا كه مي‌خواهم در آرامش به‌سر برم؛ به‌سان درختان سرسبز، هنگاهي كه قطرات باران شاخه‌هاي نازك‌شان را خم مي‌كند و من ساكت‌تر و سنگ‌دل‌تر از اكنونِ تو خواهم بود

در سکوت خود خرابم
# : 18 Aug 2007 03:40

سرجي اسنين ١٩٢٥- ‌١٨٩٥
شاعر روس كه خود را از لوله‌هاي آب گرم سقف اتاقش حلق‌آويز كرد. روز قبل از آن، شعر خودكشي‌اش را با خون خودش نوشت

«دنياي عزيز! دارم ترك‌ات مي‌كنم؛ چون حوصله‌ا‌م سر رفته. فكر مي‌كنم به قدر كافي زندگي كرده‌ام و مي‌خوام تو رو با همه‌ي نگراني‌هات ترك كنم موفق باشي

در سکوت خود خرابم
# : 30 Aug 2007 06:45

serendipiti

سلام دوست عزیز.
مرسی از لطفت. واقعاَ قشنگ بودن.

الان که نمیشه اما برای فردا من هم یه جمله مشتی از یه بزرگ اینجا برات میگذارم. ادامه بده که من هستم.

کوچیکت فرهاد.

در جستجوی حقیقت. « آقا جون »
# : 31 Aug 2007 16:37

salam

الان که نمیشه اما برای فردا من هم یه جمله مشتی از یه بزرگ اینجا برات میگذارم. ادامه بده که من هستم:
khoshal misham.

در سکوت خود خرابم
# : 3 Sep 2007 21:31

serendipiti
کجایی پس ما منتظریم.

من تایک زدم به نام از دروغ تا حقیقت.
خوشحال میشم اونجا هم ببینمت عزیز.

علی یارت.

در جستجوی حقیقت. « آقا جون »
# : 22 Nov 2007 09:33

Quoting: serendipiti
«دنياي عزيز! دارم ترك‌ات مي‌كنم؛ چون حوصله‌ا‌م سر رفته. فكر مي‌كنم به قدر كافي زندگي كرده‌ام و مي‌خوام تو رو با همه‌ي نگراني‌هات ترك كنم موفق باشي

تولدت مبارک آبجی گلم http://www.avizoon.com/forum/1_74078_0.html
# : 22 Nov 2007 09:36

serendipiti
سلام

اگه میشه یه کاری کن اسم این تاپیک رو به سخنان برخی از بزرگان تغییر بده
ایشالا اگه عمری بود از این مطالب تو اینجا بزاریم (البته اگه خواستی )

# : 22 Nov 2007 22:22

Quoting: esi_mdk
ایشالا اگه عمری بود از این مطالب تو اینجا بزاریم

esi_mdk

خوشحال میشم

در سکوت خود خرابم
# : 23 Nov 2007 11:38

ایراد گرفتن از دیگران سبب می شود که خودتان با نفی و انکار روبرو شوید.

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.