صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / می دونی ایمان چیه؟
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 13 Oct 2007 23:59

اگر جاده پیش روی ما نا میمون و مایوس کننده به نظر می رسد
و جاده های پشت سرمان مجذوب کننده نیستند
پس عزم خود را جزم کنیم و در حالی که فقط کوله بار مورد نیازمان را بر داشته ایم ان جاده را ترک کنیم و در مسیر دیگری قدم بگذاریم

# : 10 Aug 2008 09:42

روزی کسی به خداوند عرضه داشت
که ای کریم بنما بمن بهشت و جهنمت که چگونه است احوال ساکنانش
خدواند اول ببرد اورا بر در جهنم و چون در باز نمود دید که کاسه آش بزرگی در وسط و قاشق های دسته درازی در دست جهنمیان است و هرچه سعی میکنند قاشق بر آش میزنند ولی نمیتوانند به دهنشان برسانند و بدین رو در عذاب علیم بسر میبرند. آنکس در تعجب بود که خداوند عرضه داشت اینست جهنم من و اما بهشت و چون درب بهشت بگشودند باز آن مرد بدید کاسه آشی در وسط و قاشق های دسته دازی در دست بهشتیان اما هریک چون قاشق از آش پر میکنند بر دهان دیگری میگذارند و ایماندارند که نیز کس دیگری بر دهان او آش میگذارد و تنها فرق بهشت و جهنمیان در ایمان است و بس دوستان

@دوستی را دوست میدارم @
# : 19 Sep 2008 03:31

آفرین آفرین آفرین
واقعا با خوندنش هیجان زده شدم
در مورد ایمان حداقل من چیز بیشتری ندارم که بگم تو خودت همه چیزو گفتی
این چیزی که میگم میدونم ربطی به موضوع نداره ولی چون صحبت از دعا برای باران شد میگم:
همه مردم جمع شدند و برای باریدن باران دعا کردند اما خدا در اندیشه دختر بچه ای بود که
چکمه هایش سوراخ بود.

www.avizoonblogfa.com
# : 7 Oct 2008 10:00

Quoting: arash_joon
می دونی ایمان چیه؟

حس زیبای وفا داری به معشوق
حسی که میگه
اون تو رو میبینه و برات دلوا پسه
دستتو میگره مبادا که گم بشی
وقتی که ازش نمیخوای بهت میده
برا دلتنگیات خلوت و تنهاییات خودشو جایگزین کرده تا با اون دلت باز بشه
[i][/i]
/upload/up23/271251-9557y.gif

@دوستی را دوست میدارم @
<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.