صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
فرهنگ و ادبیات و داستان
/
اخرین نامه به مهمان
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
50
.
51
.
>>
نویسنده
پیام
esi_mdk
اعضا
#
: 14 Jul 2007 19:39 | ویرایش بوسیله: esi_mdk
به نام حق به نام آنكه دوستي را آفريد، عشق را ، رنگ را به نام آنکه کلمه را آفريد و كلمه چه بزرگ بود در كلام او و چه كوچك شد آن زمان كه ميخواستم از او بگويم
اخرین نامه به مهمان
تولدت مبارک آبجی گلم http://www.avizoon.com/forum/1_74078_0.html
LiDa_MalOus
اعضا
#
: 14 Jul 2007 19:41
Quoting: esi_mdk
اخرین نامه به مهمان
بقیش ؟
esi_mdk
اعضا
#
: 14 Jul 2007 19:41
از قدیم گفته اند مهمان حبیب خداست ...قدمت بروی چشم ...خوش امدی... مدتهاست چشم به راه تو هستم وخانه دلم را برایت اب و جارو کرده ام فقط چند خواهیش از تو دارم اولا بی خبر نیا در ثانی شب دیر وقت وارد نشو و سوم اینکه مثله بعضی از مهمان های بی خیال کنکر نخور و لنگر بینداز !
و کاری نکن که تو را مثل یک مزاحم احساس کنم خوب فکر کن از ان زمانی که به موجودیت خودم پی بردم در انتظار تو بودم لااقل تو هم تلافی این علاقه و احساس بکن مراقب باش این علاقه و احترامی که به تو دارم از بین نرود خواهش می کنم وقتی میای زیاد سرو صدا نکنی طوری نباشد که مردم از امدنت با خبر بشوند فقط من بدونم و توکافیست ،دوست ندارم سروصدا بلند بشود و همسایه ها از امدنت با خبر بشوند و همانطور که سال ها بی سروصدا و ارام زندگی کردم ،دلم می خواهد تو هم ارام وبی سرو صدا به ملاقاتم بیائی سعی کن همانطور که من به تو احترام می گذارم تو هم محترمانه رفتار کنی تو خوب می دونی که من ادم دست ودلبازی هستم واز بخشیدن جان ومالم در راه دوستانم مضایقه نمی کنم بخصوص وقتی تو مهمانم باشی جان چه قابلی دارد با کمال میلجانم را دو دستی تقدیم تومی کنم . یک عمر است من شکنجه می کشم مبادا که تو هم برای من دردسر درست کنی تا کنون هر مشکلی برایم پیش امده با خوشرویی و خونسردی و بدون اینکه خودم را ببازم حل کرده ام همیشه تمام ناراحتی ها و غم و غصه ها رو برای خودم نگه داشته ام و شادی ها و خوشی ها رو با دیگران تقسیم کرده ام انچه مایه ی خوشحالی و موجب غرور من است اینکه تا به حال سرم در مقابل هیچ کس خم نشده و هرگز از کسی تقاضای کمک نکرده ام از تو هم می خواهم کاری نکنی که مجبور بشوم در مقابلت سر تعظیم فرود اورم من تو را می شناسم و می دانم چه قدر جوانمرد هستی مطمئن هستم هرگز راضی نخواهی شد غرور و شخصیت من پای مال شود با روی خندان بیا تا من هم با روی خوش از تو استقبال کنم ،من تا به حال سربلند زندگی کرده ام تو هم وقتی پیش من می یایی انچنان دوستانه برخورد کن که از جان و دل تسلیم تو بشوم مرا زیاد در انتظار نگذار،با سرعت انچه را که می خواهی بگیر و برو من این را می دانم که نمی شود به تو دروغ گفت به همین جهت روشن وصریح می گویم مبادا در فکر فریب دادن من بیفتی من در طول عمرم به کسی حسادت نکرده ام گمان نکن این صفت عالی به خاطر پاکی و صفای دلم بوده، نه علتش این است که هیچ کس را بزگتر و سعادتمند تر از خودم ندیده ام من کارهای بهتر و خوب تری می توانستم انجام بدهم و اگر کوتاهی کرده ام و فرصت از دستم رفت مقصر اصلی خودم هستم این زجری که از دست خودم می کشم بزرگترین مکافات است تو دیگه سرزنشم نکن خودت خوب می دانی که در دوران عمر خود چه قدر مبارزه کرده ام در این زدو خوردها اکثرا برنده بودم خیلی دلم می خواست با تو هم مثل قهرمان ها روبرو شوم و دست و پنجه نرم کنم ،ولی افسوس که دوران قهرمان شدن گذشته است مبارزه ای که با تو خواهم کرد اخرین جنگ و جدال در زندگی است خوب می دانم که در این مبازه برد با توست و من شکست خواهم خورد ولی امید وارم رفتار با حریف شکست خورده جوانمردانه باشد و همانطور که در خور شان قهرمان هاست با من رفتار کنی و جان مرا که عزیزترین و مقدسترین چیز است با احترام از من بگیری تاکنون کسی از زبان من کلمه ی اخ را نشنیده است ضربات دشمنانم هر چقدر سنگین بوده است تحمل کرده ام ولبخند زده ام،تو هم کاری کن که من بدون اه وناله تسلیمت شوم درب خانه ام همیشه به روی تو باز است هر وقت مایل هستی به دیدنم بیا فقط تمنی دارم مرا ناراحت نکنی بخصوص نزد پدر ومادر ودوستداران مرا زجر ندهی اگر می خواهی مرا به زانو دراوری لااقل بین هر دوتایمان باشد وکس دیگری نفهمد فکر نمی کنم لزومی هم داشته باشد دیگران زبونی وبی چارگی مرا ببینند ما مثل دو نفر جنگ اور ومبارز روبروی هم خواهیم ایستاد و مبارزه خواهیم کرد اگر چه نتیجه ی ان از اول معلوم است و من بازنده هستم وتو برنده با این حال من هرگز ترس به دلم راه نداده وفکرش را هم نکرده ام بخاطر اینکه مدتی بیشتر زنده بمانم از میدان تو فرار کنم تا بحال هم از تو کوچکترین خواهشی نکرده ام و با اینکه زندگی کردن حق من است و من هم در این دنیای زیبا سهمی دارم و حق دارم از نعمات زندگی استفاده کنم ولی اخرش چی؟ راهی رو که باید رفت و کاری رو که باید کرد چرا عقب بیاندازیم؟ پس ای مرگ تو هم زودتر بیا که منتظرت هستم
esi_mdk
اعضا
#
: 14 Jul 2007 19:44
هر چه دل تنگت (اگه گشاده به خدت مربوطه )می خواهد بگو
LiDa_MalOus
اعضا
#
: 14 Jul 2007 19:46
هر چه دل تنگت (اگه گشاده به خدت مربوطه )می خواهد بگو
هر وقت تنگ و گشاد شد میاییم خدمتتون
متنت قشنگ یود
esi_mdk
اعضا
#
: 14 Jul 2007 19:47 | ویرایش بوسیله: esi_mdk
شب ها وقت خوبی برای فکر کردنه ...فکر کردن در مورد کارهایی که می کنیم یا قصد انجامشونو داریم.فکر کردن به گذشته ...آینده ..تا به حال شده از خودتون بپرسید که از گذشته چی نسیبتون شده؟ یا برای بعدا\" چه برنامه ای دارین؟ برای من که پیش اومده . نمی دونم همه ی ما آدمها هدف داریم اصلا زندگی یعنی هدف. مگه می شه آدم بی هدف باشه؟؟نه! اما خب گاهی اوقات بعضی از ما یادمون میره که خواست و هدفمون چی بوده...برای چی تو این جاده پا گذاشتیم ...فراموش میکنیم که باید صحیح و سالم به مقصد برسیم...یا اصلا به مقصد برسیم!!!چون حواسمون به اطراف زیاد پرت می شه...خیلی زیاد...و با کمال تعجب می بینیم آدم هایی که ازشون انتظار رسیدن به مقصد نمی رفت چقدر موفق شدند...نمی دونم شاید این فکر بخاطر خودخواهی باشه... چون واقعیتش اینه که:آدمها باهم برابرند... اما یه چیزی این وسط هست : ما خودمونو زود می بازیم وقتی که شکست می خوریم. دلیلش هم اینه که وقتی انتظار پیروزی بزرگ از خودمون داریم درست همون موقع آنقدر جذب فرعیات می شیم که انگار از اول هدفی نداشتیم! اصلا هدف هدف چی هست؟! برای همین هم وقتی به خواستمون نمی رسیم (و با این که خداییش حقمون نبوده) احساس شکست می کنیم.
شاید این حرف قدیمی شده و در نظر خیلی ها و (از جمله خودم) یک شعار تکراری و پر کننده ی گوش آدم نا امید باشه: شکست پل پیروزی ست...اما من به این حرف ایمان آوردم و هیچ وقت فراموشش نمی کنم و حتی تکرار هم می کنم: شکست پل پیروزی ست!! و فراموش نمی کنم که: تا خدا کمکم نکنه در هچ عرصه ی زدگی موفق نخواهم بود...
خدا... اونی که خیلی از آدمها فقط برای حل مشکلاتشون به یادش می آرن...و بعضی دیگه حتی لحظات بحرانی هم حاضر نمی شن صدا بزنند: خدااااااااااااااااااا ....
برای امشبم حرفی ندارم جز افسوس ...افسوس فرصت های از دست رفته...و یک دنیا ای کاش.... کاش از فرصت هامون درست استفاده می کردیم ...کاش از خدا خالصانه می خواستیم تا مارو به خواسته های مهم زندگیمون برسونه... و برای این دعا تلاش می کردیم...کاش خودمونو فراموش نمی کردیم
esi_mdk
اعضا
#
: 14 Jul 2007 19:50
LiDa_MalOus
ازت ممنونم شما اولین کسی بودی که به تاپیک من سر زدی خوشحالم کردی ممنون
LiDa_MalOus
اعضا
#
: 14 Jul 2007 19:51
خدا... اونی که خیلی از آدمها فقط برای حل مشکلاتشون به یادش می آرن...و بعضی دیگه حتی لحظات بحرانی هم حاضر نمی شن صدا بزنند: خدااااااااااااااااااا ....
این قسمتو باهات موافقم شدیدا
کاش خودمونو فراموش نمی کردیم
تو این همه سرو صدا و بوق و سوت زندگی ؟
مگه میشه ؟
LiDa_MalOus
اعضا
#
: 14 Jul 2007 19:51
esi_mdk
ازت ممنونم شما اولین کسی بودی که به تاپیک من سر زدی خوشحالم کردی ممنون
esi_mdk
اعضا
#
: 14 Jul 2007 19:57
اینم قسمت 3وم نوشته هام
تعدادي مرد در رخت كن يك باشگاه گلف هستند ...
موبايل يكي از آنها زنگ مي زند ,
مردي گوشي را بر ميدارد و روي اسپيكر مي گذارد و شروع
به صحبت مي كند :
همه ساكت ميشوند و به گفتگوي او با طرف مقابل گوش
مي دهند !
مرد: بله بفرماييد ...
زن: سلام عزيزم منم باشگاه هستي؟
مرد:سلام بله باشگاه هستم.
زن: من الان توي فروشگاهم يك كت چرمي خيلي شيك
ديدم فقط هزار دلاره ميشه بخرم؟
مرد: آره اگه خيلي خوشت اومده بخر .
زن: مي دوني از كنار نمايشگاه ماشين هم كه رد ميشدم
ديدم اون مرسدس بنزي كه خيلي دوست داشتم رو واسه
فروش آوردن خيلي دلم ميخواد يكي از اون ها رو داشته باشم ...
مرد: چنده؟
زن:شصت هزار دلار!!!
مرد: باشه اما با اين قيمتي كه داره بايد مطمئن بشي كه
همه چيزش رو به راهه !!!
زن: آخ مرسي يه چيز ديگه هم مونده اون خونه اي كه
پارسال ازش خوشم ميومد رو هم واسه فروش گذاشتن
950000 دلاره !!!
مرد: خوب برو بگو 900000 تا اگه ميتوني بخرش !
زن: باشه بعدا ميبينمت خيلي دوست دارم .
مرد:خداحافظ عزيزم...
مرد گوشي را قطع ميكند . مرد هاي ديگر با تعجب مات و
مبهوت به او خيره ميشوند!!!
بعد مرد مي پرسد: ببخشيد اين گوشي مال كيه؟
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
50
.
51
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.