| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام بچه ها.
من یاسمن هستم.
این تاپیک رو باز کردم تا یه منبع کاملی بشه واسه بچه هایی که میخوان به یارشون حرفهای عشقولانه بزنن. از شما میخوام اینجا هر چی شعر و مطلب و جمله عشقولانه بلدید بنویسید.
اگه کسی هم خواست جملاتش رو به یاهو بفرسته این آیدی منه:
yasaman_naz666@yahoo.com
|
|
|
برای شروع خودم می نویسم:
- وقتی معلم پرسید عشق چند بخشه زود دستمو بالا گرفتم گفتم : یک بخش اما از وقتی تورو شناختم فهمیدم عشق ۳ بخشه : ۱. عطش دیدنه تو ۲. شوق با تو بودن ۳. و اندوه بی تو بودن
- عاشقانه ترین نگاهم را روی قایقی از باد نشاندم و پارو زنان سوی تو فرستادم وقتی به ساحل نگاه تو رسید تو چشمانت را بستی و قایقم غرق شد
- غريب را حتما نبايدلابه لاي الفباي شهري غريب بيابي ويا جايي پشت لحظه هاي آشنا. همين که عزيزت نگاهش را به ديگران تعارف کند کافي است تا تو غريب شوي
- بدترين نوع فراق زماني هست که کسي رو که دوست داري در کنار خودت داشته باشي ولي بدوني هيچ وقت نمي توني مالکش بشي
|
|
|
واقعا ممنون که اینهمه جمله نوشتید !!!!!!!!!
استعداد آدم کور میشه !
اما من بازم می نویسم:
- اخرين بار که اورا ديدم گردنبند صليبي به او هديه کردم گفت:من که دوستت ندارم پس چرا به من هديه مي دهي!؟ گفتم:بر سر هر گوري صليبي مي نهند
اين صليب را بر گردنت بالاي قلبت بياويز زيرا انجا گورستان عشق من است
- هر وقت خواستي بدوني کسي دوستت داره تو چشماش زول بزن تا عشق رو تو چشماش ببيني اگه نگات کرد عاشقته . اگه خجالت کشيد بدون برات ميميره . اگه سرشو انداخت پايين و يه لحظه رفت تو فکر بدون بدونه تو ميميره و اگر هم خنديد بدون اصلا دوست نداره
- دوست داشتن مثل ايستادن روي سيمان خيس هرچي بيشتر بموني رفتنت سختتر مي شه و اگر رفتي جاي پاهات براي هميشه مي مونه
|
|
|
|
|
یه روز تنگ غروب که دل آسمون گرفته بود تو ابری توسعه کوچک دلم تمام کاخ آرزوها خود داغون کردی تو منو اسر عشق خود کردی.
سر کلاس درس نشسته بودم معلم سر کلاس وارد شد .نگاهی به بچه ها کرد همه چهرشون غم آلود بود نگاهی به من کرد و گفت بچه ها
سعی کنید عاشق نشید عاشقی فردای خوبی نداره دختر ها همشون بی وفا هستند همشون عاشق پول هستند.
یکدفعه از جام بلند شدم و گفتم نه آقا ! اگر یار شبهای بی وفا بود یارمان وفادار باهامون میشه یا میسوزه یا میسازه...
گذشت گذشت سالها گذشت...
یه روز عصر تو خونه نشسته بودم صدای هم همه به گوشم رسید از در پریدم بیرون اون تور عروسی به سر داره ناگهان
یاد حرفهای معلم افتادم که میگفت دخترا همشون عاشق پول و ثروت هستند بی وفا هستند!
و اشک در چشمانم جاری شد
در دیاری که نیست کسی یار کسی...........کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی
|
|
|
نامهربانان بدانند.... محبت کوچکترين پاداش عاشق است وعاشق خريدار محبت است نه گداي محبت....
|
|
|
به نام انکه اشک را آفريد تا شهر عشق آتش نگيرد
ساعت 3/30 شب موبایل زنگ میخوره .من با صدای خواب آلود جواب میدم بله؟
اونور خط یه صدای ناز و لطیف سلام عزیزم خوابی؟
من: نخیر داشتم روی پشت بام کفتر می پروندم !خوب آدم سالم این وقت شب می خوابه دیگه حالا کاری داشتین؟
خانم: آخ ! معذرت میخوام اشتباه گرفتم.
من: خانم محترم دفعه بعد که هوس کردید حرفهای عاشقانه بزنین لطفا چراغ ها رو روشن کنید یا چشماتونو باز کنید
تا مردم نصف شب از خواب نازنین نپرونی و قطع میکنم.من نمیدونم ساعت 3/30 شب موقع صحبتهای عاشقونه است ؟؟؟ دیوونه.

|
|
|
وقتي دل يكي رو ميشكوني مثل اينه كه يه ميخ تو ديوار فرو كني. هرچند ميشه ميخ رو در آورد ولي جاش واسه هميشه ميمونه
دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
|