| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 3 Jul 2008 22:07 | ویرایش بوسیله: Spade_Ace
Quoting: khalibaned وقتي تورو کم دارم سينه ای پر از غم دارم وقتي تورو کم دارم دلم گرفته ماتم دارم وقتي بمونم تنها تنها و بي نشونه تنها به عشق فردا .......
ای ادم خوش خیال این عشق همش خیال دورویی که راست اگه کسی بهت گفت که راست بدون عین خیاله که راست وقتی میگی عشق راست میگم این عین خیاله که راست خدا جونم دوست دارم چون راسته راست این عشق چرا ناراست ای ادم خوش خیال این عشق در عالم خواب
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
بیا بریم از این دیار بیا بریم اینجا نمون بیا بریم از شهر غم
بیا بریم اینجا نمون
باید بریم پر بکشیم تا برسیم به آسمون باید بریم به شهر عشق .......
خالی بند

|
|
|
Quoting: khalibaned بیا بریم از این دیار بیا بریم اینجا نمون بیا بریم از شهر غم بیا بریم اینجا نمون باید بریم پر بکشیم تا برسیم به آسمون باید بریم به شهر عشق .......
قایقی از درد و رنج بسازم با رنگی از محبت با چوبی از تنفر پارویی ندارم ولی با اب سازگارم با اب سخن می گویم از عشق به او می گویم از یار به او می گویم از شبها به او می گویم از رازها به او می گویم اب سخن می گوید از درون چاه می اید ای ادم به کی می گویی این ها راز دل است که می گویی

هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
|
|
# : 4 Jul 2008 00:54 | ویرایش بوسیله: Spade_Ace
حال بشنو از من هوس خان عشق دوستی یار عشق درد صدای عشق حال تو از عشق چه می دانی نمی دانم از عشق نمی دانم نمی دانم از تو نمی دانم به دل گفتم عاشق شو به دل گفتم بشکنو تاشو به دل گفتم نالان شو به دل گفتم گریان شو دل گفت تو می دانی هوس چیست تو می دانی ناله های شب از چیست تو می دانی بچه از چیست تو می دانی که ادم چیست تو می دانی .....

|
|
|
یاد ازآن روزی که بودی زهره یار من دور از چشم رقیبان در کنار من حالیا خالیست جایت ای نگار من در شام تار من آخر کجای زهره یاد داری زهره آن روزی که در صحرا دست اندر دست هم گردش کنان تنها راه می رفتیم و در بین شقایقها بود عالم ما را لطف و صفایی زهره بود هنگام غروب و آن روز پر زیبا ایستادیم از برای دیدنش آنجا تکیه تو بر سینه ام دادی سر خود را گفتیم و ما تنها بس رازهای زهره چون یقین کردی که از عشقت گرفتارم قهر گشتی و نمودی اینچنین خارم خود نکردی فکر آخر نازنین یارم من همچو تو دارم اخر خدایی زهره

سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
|
|
|
Quoting: jako_jonevar خدایی زهره همون اشو همون کاسه
یه کاسست زیر نیمکاسه
جوون تو شهر اسو پاسه
خر دچار احساسه
ازین به اصطلاح دستگاه به ما چیزی نمیماسه
تموم مملکت پره از رشوه خواره
نس ناسه... 
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: amir_yazd همون اشو همون کاسه یه کاسست زیر نیمکاسه جوون تو شهر اسو پاسه خر دچار احساسه ازین به اصطلاح دستگاه به ما چیزی نمیماسه تموم مملکت پره از رشوه خواره
هدایت دل کار هر کس نیست پی بردن به راز دل کار کس نیست اتش دل ویران می کند این دل چه ها که نمی کند
|
|
|
در دو روز عمر كوته سخت جاني كردم با همه نامهربانان مهرباني كردم همدلي هم آشياني هم زباني كردم بعد از اين بر چرخ بازيگر اميدم نيست نيست آن سرانجامي كه بخشايد نويدم نيست نيست هديه از ايام جز موي سپيدم نيست نيست 
سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
|
|
|
|
|
Spade_Ace
Quoting: Spade_Ace اون چیزی که دیدی ناله دل بود نبینم ناله ی دلتو جیگررررر 
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
|
|
|
Quoting: lili20 نبینم ناله ی دلتو جیگررررر رفتیو از رفتن تو نقش آیینه شکسته کوچه ها در خلوت شب پنجره ها همه بسته آسمون خاکستری رنگ بغض بارون در نگاهش خنجری در سینه دارد توده ی ابر سیاهش بی تو من از نسل بارانم بارانم بارانم چون ابر بهارانم گریانم گریانم گریانم.. 
بزن باران بهاران فصل خون است بزن باران که صحرا لاله گون است ...... بزن باران که به چشمان یاران جهان تاریک و دریا واژگون است
|