صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
فرهنگ و ادبیات و داستان
/
كلام ساده
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
171
.
172
.
>>
نویسنده
پیام
sogoli2
مدیر
#
: 20 Sep 2006 03:05
dariushagha
Quoting: dariushagha
خوشبختی...ولی آیا عاشق هم هستی؟
دل منم مثه محلمونه
چو ایران نباشد تن من مباد:::::::(پاینده باد خاک ایران من)::::وطن یعنی خلیج همیشگی فارس
dariushagha
مدیر
#
: 20 Sep 2006 03:24
Quoting: sogoli2
مثه محلمونه
قاطی پاتی؟
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
sogoli2
مدیر
#
: 20 Sep 2006 03:26
dariushagha
Quoting: dariushagha
قاطی پاتی؟
يه چيزي تو اين مايه ها
تو كلام سادتو بگو
چو ایران نباشد تن من مباد:::::::(پاینده باد خاک ایران من)::::وطن یعنی خلیج همیشگی فارس
sogoli2
مدیر
#
: 20 Sep 2006 03:28
کليد همه کارها صبر است، شما جوجه را با صبر کردن از تخم مرغ به دست مي آوريد نه با شکستن آن .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آه چه نيروي معجره آسايي بين دو نفر که سعي دارند به آن سوي ظواهر دست يابند وجود دارد،کساني که علاقه دارند خطر بي آلايش بودن را بپذيرند، با تمام قلب بشنوند و واکنش نشان دهند، چه کارها که ميتوانيم براي يکديگر انجام دهيم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هر کس توان ديدن زيبايي را حفظ کند، هرگز پير نيست.
---------------------------------------------------------------------------
اگر ما با مردم همان گونه که هستند رفتار کنيم آنان با همان خصوصياتي که دارند باقي مي مانند امّا اگر آن طور رفتار کنيم که بايد باشند، يا ممکن است بشوند، آنان بهتر خواهند شد.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عشق همچون تکه اي سنگ در يک جا نمي نشيند، بايستي مثل نان هميشه تازه تازه درست شود .
dariushagha
مدیر
#
: 20 Sep 2006 03:47
عمر من چون میگذرد...تنها عشق هست من را نگه داشته...
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
sogoli2
مدیر
#
: 20 Sep 2006 14:29
ما ميتوانيم بخششهای بزرگ داشته باشيم، ولي در مورد چيزهاي کوچک بندرت از خود گذشتگي به خرج ميدهيم.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر پيوسته بگوييد اتفاقات بدي خواهد افتاد، شانس پيشگو شدن را پيدا ميکنيد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
هر چيز ارزشمندي ارزش انتظار کشيدن را دارد .
----------------------------------------------------------------
بدهکاري انسان فضيلت نيست، بازپرداخت او اين استد فضيلت هنگامي آغاز ميگردد که خودش را با تمام وجود وقف سپاسگزاری نمايد .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آزادي چيزي نيست مگر فرصت بهتر شدن .
zongeleh
اعضا
#
: 20 Sep 2006 15:45
بوته بالاي كوه از اب دريا بي نصيب است بي نوايان را خدا رزق هوايي ميدهد
.........................................................................................................
تو من با دريا دريا اشك چشمام نميخواستي اخه تو بيشتر از اون گريه من گريه ميخواستي
......................................................................................................
از كم بايد هميشه توبه كرد
قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
alixxx2005
اعضا
#
: 20 Sep 2006 19:55
به گمان کرم عجيب واحمقانه است
که انسان کتاب هاي خودرانمي خورد
-------------------------------------------------------
نوربه احترام آفرينش
ظلمت رابه همسري مي پذيرد
حرصِ رسيدن به ميوه
ازگلهامحروم مي ماند
لبه ي تيغ به تيزي خويش مي بالد
هنگامي که به خورشيدپوزخندمي زند
--------------------------------------------------------
مه تورخودراگرداگردصبح مي بافد
اسيرش مي کند؛وکورش مي کند
بگذارعشق تو
حتي ازوراي حجاب باهم بودن
مراببيند
مقصدحقيقي؛رسيدن به کرانه نيست
بلکه کمالي ست که پاياني ندارد
عده اي علم رامي جويند؛عده اي ثروت را
من تورامي جويم تابتوانم آوازي بخوانم
براي درخت
رهايي ازاسارت خاک
به هيچ وجه رهايي نيست
گل پژمرده آه ميب کشد
که بهاربراي هميشه محوشده است.
sogoli2
مدیر
#
: 22 Sep 2006 23:55
در جهان نيکي هاي زيادي انجام ميگيردد اگر شخص خيلي دقيق نشود، چه کسي افنخار کسب ميکند .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تنهايي و احساس خواسته نشدن وحشتناکترين فقر است .
sogoli2
مدیر
#
: 22 Sep 2006 23:57
شواهد فراواني وجود دارد که اگر ما عشق را بر خودمان ترجيح دهيم، در نتيجه اين کار بي اندازه به دست خواهيم آورد .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تصميم نگرفتن، تصميم گرفتن است .
----------------------------------------------------
رفتار با وقار چيزي جز اين نيست که اجازه دهيم ديگران آزادانه خودشان باشند .
---------------------------------------------------------------------------------------------------
وقتي انسان گناه شکستهاي خويش را به گردن ديگران مي اندازد، خوب است افتخار موقعيتهايش را هم به آنان بدهد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من دريافتم که هميشه حق انتخاب دارم و بعضي اوقات اين انتخاب صرفا" شامل داشتن يک طرز فکر است .
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
171
.
172
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.