صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / كلام ساده
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 180 . 181 . >>
نویسنده پیام
# : 20 Sep 2006 01:57

سالم دوستان
اينجا ميتونيد جمله هاي كوتاه و زيبايي رو كه شنيديد بنويسد تا ديگرون هم حال كنن

گر بدین سان زیست باید پست...من چه بی شرمم اگر فانوس عمرم را ...به رسوایی نیاویزم...بر بلند کاج خشک کوچه بن بست
# : 20 Sep 2006 01:59 | ویرایش بوسیله: sogoli2

مردم در یک چیز مشترکند، همه با هم فرق میکنند.
----------------------------------------------------------------
انسان همان چيزی است که خود باور دارد .
--------------------------------------------------

ما فقط با دوست داشتن میتوانیم عشق را بیاموزیم.

------------------------------------------------------------
عشق بجز عشق چه پاداشی دارد؟
-------------------------------------------

در روی کره زمین، چه دور چه نزدیک ، اگر عشق نباشد، فقط ترس وجود دارد .

--------------------------------------------------------------------------------------------
وقتی که بجز عشق چیزی برایمان باقی نمانده باشد، برای نخستین بار آگاه میشویم که فقط عشق کافی است .

گر بدین سان زیست باید پست...من چه بی شرمم اگر فانوس عمرم را ...به رسوایی نیاویزم...بر بلند کاج خشک کوچه بن بست
# : 20 Sep 2006 01:59

Quoting: sogoli2
اينجا ميتونيد جمله هاي كوتاه و زيبايي رو كه شنيديد بنويسد

عاشقانه باشه؟؟

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 20 Sep 2006 02:00

dariushagha
Quoting: dariushagha
عاشقانه باشه؟؟

عاشقانشم خوبه

# : 20 Sep 2006 02:02

من مهمتر از گرفتاریهای خود هستم .
----------------------------------------------

تا کنون هیچ کس، حتی شاعران نیز نتوانسته اند بگویند ظرفیت دل تا چه اندازه است .
-------------------------------------------------------------------------------------------------

بااین همه رنگهای تماشایی در جهان، شرم آور است که همه چیز را سیاه و سفید ببینیم .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

شکست چیزی نیست بجز دست کشیدن از تلاش.
-----------------------------------------------------------

داستان غم انگیز زندگی این نیست که انسانها فنا می شوند بلكه این است که آنان از دوست داشتن باز می مانند .

# : 20 Sep 2006 02:07

عشق زیبا و فریبنده... سازد خونه را ویران یا سازنده.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 20 Sep 2006 02:09

dariushagha
ممنون بازم داري بريز وسط

# : 20 Sep 2006 02:11

وای لب آمد در شب آمد وای... صبر کردم عمرم سر آمد وای..

# : 20 Sep 2006 02:11

نمیتوانیم فقط برای خودمان زندگی کنیم؛ هزاران رشته ما را به همنوعانمان پیوند میدهد به یاری همین رشته های حساس است که اعمال ما منتقل میشود و به صورت واکنش به ما باز می گردد .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حقایق بی شماری وجود دارد که تا شخصا" تجربه نشود نمیتوان به معنای واقعی آنها دست یافت.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من به آینده علاقه دارم زیرا بقیه عمرم را باید در آن بگذرانم .
------------------------------------------------------------------------

آن که اجازه میدهدفرصت خدمت به دیگران از دست برود، یکی از باارزشترین تجاربی را که زندگی به او اهدا کرده از دست میدهد.

تنها خوشبختی واقعی هنگامی حاصل می شود که خود را وقف رسیدن به هدفی کنیم .

# : 20 Sep 2006 02:12

dariushagha

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 180 . 181 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.