صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / تاريخ آويزوون به روايت ليلون 20 آويزوني
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 26 Aug 2006 17:14

Quoting: lili20
...و اما بقيه ماجرا....

كردن كردنه ديگه .

حالا چيو كرد

;)) HeY Y0U
# : 26 Aug 2006 17:15

بعد از اينكه سياوش را آويزون كردن

اين كردن چي با او كردن فرق فوكوله؟

ما اينجا چاله آويزون داريم....از تاريخ جلو نزن... به اونجا ش هم ميرسيم

آخه هر چيز آويزون واسه شما جذاب...واسه ما چالش جذاب تر بيد جيگر..

نميشه يك توضيح بيشتري در خصوص چالش بديد...و بگيد اين چاله متعلق به ادمين هستش يا يكي ديگه از مديران ....

# : 26 Aug 2006 23:31

لیلون 20 بقیش چی شد؟ منتظر ادامه ی تاریخ قشنگت هستم

# : 27 Aug 2006 04:21

...و اما بقيه ماجرا....
بعد از اينكه سياوش را آويزون كردن يهويي دنيا در نظر سيا آويزون شد و بعد از اون همه چيز را آويزون ميديد...بناچار از شهر و ديار خودش رخت بر بست و بدون توشه به همراه رايانه كيفي خودش با لوفتانزا به يه جاي بي آب و علف رفت...چهل روز در دايره وحشت نشست تا بالاخره به اين نتيجه رسيد كه يه شهر آويزون بنا كنه....و كرد( كردن كردنه ديگه ....حالا چه آويزون چه غير آويزون)

خوب بقيش؟؟؟

# : 27 Aug 2006 10:04

sadehdel
slash_rules
mehran_modiri_mehran
چقدر شما كم طاقت هستيد....

آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
# : 27 Aug 2006 12:37

lili20
آخه مهران جون تو كه ميدوني من از اولش نبودم

خوب بابا حالا 3 شو ميگرفتی ميگفتی اين ماله اون موقع بوده که ليلون 20 رفته بوده شهر

# : 27 Aug 2006 13:30

MEGADEATH
Quoting: MEGADEATH
خوب بابا حالا 3 شو ميگرفتی ميگفتی اين ماله اون موقع بوده که ليلون 20 رفته بوده شهر

واااا....واسه چي؟؟؟؟ من اونموقع بدنيا نيومده بودم هنوز.....چرا سن منو اينجوري ميبري بالا؟؟

آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
# : 8 Sep 2006 13:45

لیلون ما هنوز منتظریم ..........................................................................................................................................................................................................................

# : 13 Sep 2006 21:21

اين لي لي تاريخ با عظمت آويزون رو تو 2 تا 3 تا تاپيك پيچيد رفت پس بقيه اش چي شد من كجاي تاريخم

# : 17 Sep 2006 15:48

slash_rules
amin123
بابا....يكمي رحم داشته باشيد....من با اين دست نبايد هيچ كاري بكنم ..چه برسه به تحرير تاريخ....يكي به دادم برسه ....كمك.....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.