| نویسنده |
پیام |
|
|
 Quoting: lili20 اينو سكسوو خان(يه چيزي تو مايه هاي برزو خان) به من گفته بيدددد...
Quoting: lili20 ايييي كارش از روي بي احتياطي بيده....نه بي مسئوليتي

|
|
|
 Quoting: lili20 همونجاي آويزوني هست كه آويزون گز نيش زده
اين بخش سكسي نيست
رعايت كنيد
انجمن حمايت از ادمين
این ما نیستیم که عمرمون رو تلف می کنیم بلکه این عمره که ما رو تلف می کنه.مواظب باشید بیهوده تلف نشوید.
|
|
|
بابا شماهام تا بخواين تاريخ آويزونو در بيارين جون آدمو در آوردين
پس:
1- تاريخ آويزون=در اومدن جون آدم(مردن)
2- مردن=صفر شدن زمان(زمان واسه آدم مرده نميگذره)
3- پس نتيجه:
تاريخ آويزون=زمان صفر
پس ميشه نتيجه گرفت آويزون الان بي نهايت سال تاريخ داره!
پس تا وقتي كه بخوايد بگين اولش چي شده و چي بوده، اوضاتون همينيه كه هست... حالا من پيشنهادم اينه كه واسه همين اولشو بي خيال بشيم... بريم از 2 سال پيش شروع كنيم، خوبه؟
|
|
|
|
|
amin123
s4mi
lili naze

آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
|
|
|
بچه ها جون داداش این برره ای حرف زدن و بید بید گفتن رو بی خیال شین تازه از زیون ملت افتاده

i'm god's lonely man
|
|
|
Hitman
Quoting: Hitman اين بخش سكسي نيست
رعايت كنيد
انجمن حمايت از ادمين
منظورت اينه كه رعايت جاهاي سكسي ادمين را بكنيم؟؟؟ اين ديگه به خود ادمين مربوطه و من نمي تونم كاري براش بكنم....ميتونه جاهاي سكسي بدنش را del كنه
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
|
|
|
mehran_modiri_mehran
Quoting: mehran_modiri_mehran بابا شماهام تا بخواين تاريخ آويزونو در بيارين جون آدمو در آوردين
آخه مهران جون تو كه ميدوني من از اولش نبودم...واسه همين بايد كلي دنبال منابع و اطلاعات بگردم....سخت نگير....اگه هم ميتوني كمك كن
|
|
|
Quoting: lili20 منظورت اينه كه رعايت جاهاي سكسي ادمين را بكنيم؟؟؟
ادمين چند تا جاي سكسي داره مگه؟...
چاله اسكندرون هم جزو جاهاي سكسي ؟ 
|
|
|
|
|
...و اما بقيه ماجرا....
بعد از اينكه سياوش را آويزون كردن يهويي دنيا در نظر سيا آويزون شد و بعد از اون همه چيز را آويزون ميديد...بناچار از شهر و ديار خودش رخت بر بست و بدون توشه به همراه رايانه كيفي خودش با لوفتانزا به يه جاي بي آب و علف رفت...چهل روز در دايره وحشت نشست تا بالاخره به اين نتيجه رسيد كه يه شهر آويزون بنا كنه....و كرد( كردن كردنه ديگه ....حالا چه آويزون چه غير آويزون )
|
|
|
sadehdel
Quoting: sadehdel ادمين چند تا جاي سكسي داره مگه؟...
اين ادمين ما سر تا پاش سكسيه
Quoting: sadehdel چاله اسكندرون هم جزو جاهاي سكسي ؟
ما اينجا چاله آويزون داريم....از تاريخ جلو نزن... به اونجا ش هم ميرسيم
|