صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
فرهنگ و ادبیات و داستان
/
تاريخ آويزوون به روايت ليلون 20 آويزوني
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
>>
نویسنده
پیام
lili20
اعضا
#
: 20 Aug 2006 14:43 | ویرایش بوسیله: lili20
به پيشنهاد
اينكاره
تصميم به نگارش تاريخ آويزون و جمع آوري و ثبت وقايع آن گرفته شد.البته بقيه دوستان هم ميتونن در اينكار دستي داشته باشند. پس هر جا كه احساس كرديد چيزي از قلم افتاده يادآوري بفرماييد.
هااااا...ايي ي ي تاريخ آويزون از اونجا شروع شد كه يه روز
آويزون گز
يه جاي سياوش را كه آويزون بود نيش زد.( بدليل اينكه در بخش غير سكسي هستيم از نام بردن اون جاي خاص معذورم
)
البته فكر نكنيد كه روايت تاريخ آويزون 90 قسمتيه هاااا....ولي بقيه اش بمونه واسه پست بعدي...
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
sadehdel
اعضا
#
: 20 Aug 2006 15:12
Quoting: lili20
روز آويزون گز يه جاي سياوش را كه آويزون بود نيش زد.( بدليل اينكه در بخش غير سكسي هستيم از نام بردن اون جاي خاص معذورم)
ميبخشين ..ميتونيد بگيد كه سياوش با آويزون گز چيگار ميكرده كه اونجاشو كه نميتوني شما اسم ببريد نيش زده....
البته فكر نكنيد كه روايت تاريخ آويزون 90 قسمتيه هاااا....ولي بقيه اش بمونه واسه پست بعدي...
اقلا داستان رو به يك جاي حساس ميرسوندي بعد ميذاشتي همه رو تو خماري....
lili20
اعضا
#
: 20 Aug 2006 17:30
sadehdel
Quoting: sadehdel
ميبخشين ..ميتونيد بگيد كه سياوش با آويزون گز چيگار ميكرده كه اونجاشو كه نميتوني شما اسم ببريد نيش زده....
واااا...سياوش با آويزون گز كاري نمي كرده ...آويزون گز با سياوش يه كاري كرده....خوب آويزوون گز جايي را كه آويزون باشه نيش ميزنه ديگه....بابا.....
Quoting: sadehdel
اقلا داستان رو به يك جاي حساس ميرسوندي بعد ميذاشتي همه رو تو خماري....
ببينم تو جايي حساس تر از يه جاي آويزون سراغ داري؟
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
inkare
اعضا
#
: 20 Aug 2006 18:02
خدائيش اينو خوب اومدي
ليلي جان فكر ميكنم تاپيك خوبي بشه و خوب بگيره . پس بي زحمت توي اون پست اول يه اشاره كوچيك بكن كه اين تاپيك به پيشنهاد من باز شده تا در آينده كه كارش بالا ميگيره حقوق معنوي منم حفظ بشه
شوخي بود چون از قديم گفتن كار را كه كرد ؟؟؟؟؟؟ آنكه تمام كرد
موفقيتت آرزوي منه
s4mi
اعضا
#
: 20 Aug 2006 18:08
اينجا هم سمبوسه ودن
;)) HeY Y0U
amin123
اعضا
#
: 20 Aug 2006 18:50
هااااا...ايي ي ي تاريخ آويزون از اونجا شروع شد كه يه روز آويزون گز يه جاي سياوش را كه آويزون بود نيش زد.( بدليل اينكه در بخش غير سكسي هستيم از نام بردن اون جاي خاص معذورم
بابا اين آقا سياوش عجب آدم بي مسئوليتي يه چرا جايگاه آويزون گزشو در اختيار نشيمن گز (ببخشششيد) آويزون گز گذاشته
sadehdel
اعضا
#
: 20 Aug 2006 19:11
آره غلاف آويزون...
ravi_gham
مدیر
#
: 20 Aug 2006 19:51
Quoting: s4mi
اينجا هم سمبوسه ودن
نخرس
فقط نچوفسكو با بربري دو نونه ودن
اونم با پول زور
ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
s4mi
اعضا
#
: 20 Aug 2006 20:09
Quoting: ravi_gham
فقط نچوفسكو با بربري دو نونه ودن
به يه ترك ميگن صبحونه چه نوني ميخوري ميگه دو تا نون لواش دو تا نون فانتزي دو تا نون سنگگي دو تا نون ماشيني دو تا نون محلي
طرف تعجب ميكنه ميگه اقا شما همه نون ها رو گفتين جز نون بربري ( نون مورد علاقه ترك تبارها ) چرا ؟
اينجاشو با لهجه تركي برين هر چند بلد نيستم براتون بنويسم
ميگه اقا كجاي كاري من همه ي اين نونها رو ميذارم لا نون بربري و ميخورم
;)) HeY Y0U
shayan88m
اعضا
#
: 20 Aug 2006 20:20
نوشابه است يا سمبوسه؟
چي بدم؟ خاشخاشي يا ساده؟
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.