صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / مناجــات نامه
نویسنده پیام
# : 18 Aug 2006 22:28 | ویرایش بوسیله: leder

لهی ! تو گرداننده سال و ماهی، خداوند عز و جاهی، به سوی ما هم کن یه نیم نگاهی، هر چه باشد بنده تو ئيم خواهی نخواهی،تو خود بر حشريت ما گواهی، برسان يه گوشت سفيد يا سياهی، مگر اين کير ما چه کرده گناهی، که نبايد کُس کند گاهگاهی؟!

پروردگارا ! آفريننده کمبوزه و خيارا، تو خالقی کون و لاپا را، با لطف و کرم خود درياب ما را، که کس کردن شده بسی دشوارا، تازه اينها به کنارا، ما روز و شب جلق ميزنيم به جای شام و ناهارا، پس به داد ما برس که تنها توئی دادرس و غمگسارا.

ای داننده راز ! ای آفريننده کيرهای دراز، سر و کار ما را به چند تا از اين کسهای ناز بينداز، تا که پاهايش کنم باز، چنان سخت بگايم که زمين را بگيرد گاز، اگر بندگانت با ما نميسازند باری تو با ما بساز.

ای بر آورنده هر خواهش ! آشنايم کن با يک مرد کس کش، تا بهر کُس خايه هايش کنم مالش، شوم من برايش جا کش، از برای تنها يک دور آميزش.

خدايا ! به در گاهت دخيل ميبنديم، از بس مانديم توی خانه داريم ميگنديم، خيال نکن مشکل پسنديم، به خدا به سوراخ دیواری هم قناعت مندیم! اگر حاجت ما بر آری عمری ارادتمنديم.

ديد موسی يک دماغــی را بــه راه ---------- کاو همــی گفت: ای خــدا و ای الـــه
کـــيــــر بــــرای گائـيـــدن داده ای ---------- نـــی بـــــرای شــــاشيــــدن داده ای
وحــــی آمد سوی موســی از خـــدا ---------- کون ایـــن بنـــــده تا توانـــی بـــگا
چون موسی اين عتاب از حق شنيـد ---------- در بيـــابـــان در پـــــی کونش دويد
عاقبت دریـــافت او را و بـــــديــــد ---------- گفت: بر کش تنبان که دستور رسيد
کون برای ريــــــدن، نی داده است ----------- بل بـــــرای گائيـــــدن داده اســــت

sexleder@gmail.com

# : 18 Sep 2007 14:29

Quoting: leder
ديد موسی يک دماغــی را بــه راه ---------- کاو همــی گفت: ای خــدا و ای الـــه
کـــيــــر بــــرای گائـيـــدن داده ای ---------- نـــی بـــــرای شــــاشيــــدن داده ای
وحــــی آمد سوی موســی از خـــدا ---------- کون ایـــن بنـــــده تا توانـــی بـــگا
چون موسی اين عتاب از حق شنيـد ---------- در بيـــابـــان در پـــــی کونش دويد
عاقبت دریـــافت او را و بـــــديــــد ---------- گفت: بر کش تنبان که دستور رسيد
کون برای ريــــــدن، نی داده است ----------- بل بـــــرای گائيـــــدن داده اســــت

نمی دونم چی بگم .. شاید حالت طنز داشته باشه ولی....

Quoting: leder
خدايا ! به در گاهت دخيل ميبنديم، از بس مانديم توی خانه داريم ميگنديم، خيال نکن مشکل پسنديم، به خدا به سوراخ دیواری هم قناعت مندیم! اگر حاجت ما بر آری عمری ارادتمنديم

عالی بود

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
# : 10 Aug 2008 10:08

گفت موسی را به وحی دل خدا ........ کی گزدیده دوست میدارم تورا
گفت چه خصلت بود ای ذولکرم ......موجب تا من آن افزون کنم
گفت چون طفلی به پیش والده ....... وقت قهرش دست هم در وی زده
خود نداند که جز او دیار هست ..... هم از او مخمور هم از اوست مست
مادرش گر سیلیی در وی زند ...... هم به مادر آید و بر وی تند
از کسی یاری نخواهد غیر او ..... اوست جمع شر و خیر او

@دوستی را دوست میدارم @
# : 10 Aug 2008 10:23

عقل چون جبرئیل گویید احمدا ...... گر یکی گامی نهم سوزد مرا
تو مرا بگذار زین پس پیش ران .... حد من این بود ای سلطان جان
هرکه ماند از کاهلی بی شکرو صبر .... او همی داند که گیرد پای جبر
گفت پیغمبر که رنجوری به لاغ .... رنج آرد تابیمیرد چون چراغ

@دوستی را دوست میدارم @
# : 19 Aug 2008 07:49

خداوندا سپاس باد تو را که گناهان را میدانی و می پوشانی.
سپاس باد تو را که بر حال درون ما آگاهی و ما را عافیت عطا می کنی.
از تو راه خیر را می طلبم که تو به آن آگاهی.
برای ما مخواه که در شناخت آنچه برای ما گزیده ای عاجز آییم....

کاش بودی وقتی اومدم رفتی و تنهام گذاشتی مادر ... ((شیما))
# : 22 Aug 2008 17:41

خداوندا بر من احسان نما و مرا در راه عبور از این وادی ترس یار باش.
شکسته دلم از هجرت داغ غربت تو را کم بود که داغ عشق هم آه بر دل بخشیدی بیچاره دلم.
حال پرواز دارم اما کو بالی کو اوجی کو آستانی گرفته ام امان ده که بسیار محتاج به فضل تو ام.
مرا در آغوش گیر که وقت وصال نزدیک است اشکهایم میگویند مرا بخوان مرا بخوان ای عاشق من منم لیلیت تنها غریب غربت زده ناتمام مرا تمام کن تو را می خواهم ای رویای عشقم تو را میخواهم ای دلدار عاشق تو را میخوانم ای با من صمیمی تو را میخوانم ای عشق حقیقی......

کاش بودی وقتی اومدم رفتی و تنهام گذاشتی مادر ... ((شیما))
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.