| نویسنده |
پیام |
|
|
نوشته ام رو خوندم دیدم الان مشغلام میاد میگه که منظورش اینه که مردم افراطی تر از اینها هستند و اصلا" به زندگی نویسنده بیشتر توجه دارند تا کارش و اثرش. اینو که دیگه قبول دارم هست. ولی النور روزولت یه چیز جالب میگه:
فکرهای بزرگ ایده ها رو بحث میکنند فکرهای معمولی حوادث رو بحث میکنند و فکرهای کوچیک مردم رو بحث میکنند
و اکثریت مردم متعلق به دسته سوم هستد. و خیلی آدمهایی هم که پولدار و سرمایه دار میشند رو دسته سوم حساب باز میکنند، در واقع ذخیره ارزیشون(ارضیشون)، که ظاهرا" تمام نشدنی هستش، دسته سوم هستند
ولی داخل پرانتز بگم، تو دسته سوم بودن هم کیفهای خودش رو داره، اگه غرق نشی
مخلصیم -شلوغ از دسته سوم
|
|
|
Quoting: sholoogh فکرهای بزرگ ایده ها رو بحث میکنند فکرهای معمولی حوادث رو بحث میکنند و فکرهای کوچیک مردم رو بحث میکنند به نظر من روزولت کسشعر گفته با این حساب باید مردم شناسها فکرهای کوچیکی داشته باشن و کسایی که مثلا در مورد ایده فرو کردن هویج در کون بحث می کنن فکری بزرگ
|
|
|
Quoting: mostafa_74 مثلا در مورد ایده فرو کردن هویج در کون بحث می کنن فکری بزرگ بستگی داره هویچ گنده باشه یا کوچک....فرق فوکوله.
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
|
|
Quoting: mostafa_74 به نظر من روزولت کسشعر گفته با این حساب باید مردم شناسها فکرهای کوچیکی داشته باشن و کسایی که مثلا در مورد ایده فرو کردن هویج در کون بحث می کنن فکری بزرگ
ای بابا، ظاهرا" من بد منظور رو رسوندم. دسته سوم منظور کسایی هستند که بیشتر فکرشون خاله زنک بازی هستش، کلا" به جزییات این که کی چی کار کرد و کی با کی هست و چه جوری حال این و اون گرفت و کی چی پوشید و این حرفا. وگرنه کسی که مردم شناسی میکنه میره تو دسته اول چون به کل جریان جامعه و سیستمی نگاه میکنه، و برای مدلش دنبال مثال میگرده.
در واقع مشغلام مثالی در مورد گلزار زده بود که من حرف روزولت رو برای تایید اون مثال زدم، که چون مردم بیشتر متعلق به دسته سوم هستند و به این جزییات علاقه دارند، یه سری هم با این خاصیت مردم پول میسازند و گلزار و برد پیت و میت و برای مردم علم(با فتحه) میکنند.
در مورد ایده زدن با هویج هم نظری نمیتونم بدم چون فکر کنم بیشتر بازی با لغت بشه. مامان من هم که داره در مورد فلان همسایه و جزییاتش فکر میکنه، به هر حال داره تو ذهنش کلی "ایده" میزنه و فسفر میسوزونه، ولی آیا این ایده، اون ایده بود که من گفتم؟
|
|
|
mashgholam sholoogh
تبادل نظرتون خیلی جالب بود . مرسی 
|
|
|
شرمنده ولي به نظر من صادق هدايت مخش تعطيل بوده كه خودكشي كرده . به نظر من ديد صادق هدايت به دنيا خيلي تاريكه . خودكشي كار آدم هاي ضعيف و احمقه ( البته با عرض پوزش از طرفداران صادق هدايت )
فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و موميايي به خاك سپارند تا اجزاي بدنم خاك ايران را تشكيل دهد- ((كورش كبير))
|
|
|
Quoting: sahar_topoli تبادل نظرتون خیلی جالب بود . مرسی

|