صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / چراهدایت خودکشی کرد؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 10 Nov 2008 08:16

Quoting: mashgholam
اصولاَ اثر هنری ارزشمنده و قابل توجه و باید روش بحث و تبادل نظر بشه یا هنرمندی که خلقش کرده و جزئیات و کلیات زندگیش ؟
و مخصوصاَ در موردی که هنرمند از دنیا رفته !

مشغلام عزیز سلام . (روی صحبتم به اوناییهست که قصد تخریب ذهنیت مردم رو دارند) اینکه اون هنرمند رو یه مفنگی بی ارزش و بی هویت و به ته دنیا رسیده جلوه بدیم ، به نظرت کار درستیه ؟ البته شاید اکثر ما کاری به اینکه خودکشی کرده یا نکرده نداریم ولی این کار درستی نیست

# : 10 Nov 2008 09:33

sahar_topoli
زحمت کشیدی و چند کوشش نمودی مطالب جامع و مفیدی بود بسیار سپاس همه را خواهنده ام وافسوس که خاتمه داستان راستان هدایت چنین تلخ نگاشته شد اما در این لهیب افسردگی که هنوزم از خاطرات گذشته هدایت بر آدم مستولی میگردد به تاریخ نگاه میکنم و بازهم به تکرار تلخ روایت صادق هدایت بر میخورم که زیرا قبل او نیز ارنست همینگوی نیز چنین کرد

اما چنین بر می آید که صادق هدایت استعدادی بود که خود آن را جدی نیافته بود که در آن وا نفسای سردی برایش بارقه ای از گرمای امید باشد و صد دریغ که مرگ هم برای آخر داستان او چنین نمیخواست که از سه بار خودکشی او به لب امده بود و میگریخت

@دوستی را دوست میدارم @
# : 10 Nov 2008 10:09

behzad_tardid

سه چهار بار متنتو خوندم . کلی کلمه که تا حالا بلد نبودم یاد گرفتم . خیلی ادبیات باحالی داری

# : 10 Nov 2008 10:49

sahar_topoli
تو هم قلم قویی داری
Quoting: sahar_topoli
سه چهار بار متنتو خوندم . کلی کلمه که تا حالا بلد نبودم یاد گرفتم . خیلی ادبیات باحالی داری

حرف دل بود گفتم

@دوستی را دوست میدارم @
# : 10 Nov 2008 14:13

Quoting: sahar_topoli
اینکه اون هنرمند رو یه مفنگی بی ارزش و بی هویت و به ته دنیا رسیده جلوه بدیم ، به نظرت کار درستیه ؟ البته شاید اکثر ما کاری به اینکه خودکشی کرده یا نکرده نداریم ولی این کار درستی نیست

من چیزی که شما قبلاَ گفتی یا نوشتی رو ندیدم .
من به موضوع تاپیک کار داشتم .

دوماَ اینکه بر فرض اینکه یکی به یک نویسنده ای که خودکشی کرده ( علی رغم اینکه شما چقدر به اون بنده خدا علاقه داری و طرفداری ات از پاک بودنش به خاطر علاقه و تعصب هست یا نه ) بیاد بگه طرف مفنگی و بی ارزش و هویت بوده و ... ، چیزی ار اثر هنری اون نویسنده کم میشه ؟
بعضی مواقع برای مقابله به نظر مخالف نباید مخالفت مستقیم کرد .
باید با روشی همگون حرف های متفاوت زد .

اگر منظورمو نگرفتی بگو با مثال و توضیح کافی بهت بگم

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
# : 10 Nov 2008 15:27

Quoting: behzad_tardid
تو هم قلم قویی داری

خلاف به عرضتون رسوندند . یحتمل خبط و خطایی واقع شده است
Quoting: behzad_tardid
حرف دل بود گفتم

ماشالله دل شما چه حرفهای قلنبه سلنبه ای بلده
اگر منظورمو نگرفتی بگو با مثال و توضیح کافی بهت بگم

کاملا متوجه شدم . منم همین رو می گفتم . منم سعی ندارم اثبات کنم که این صادق خان هدایت مفنگی بوده یا نه !! یا اینکه خودکشی کرده یا نه !! ولی خیلی ها قلمشون به لعنت خدا نمی ارزه و فقط به خاطر تبلیغات بیخودی گنده شدند .

مثالشو من می زنم : کتابهای استاد شهید حضرت مرتضی مطهری (اجل الله ...) باعث تسکین روح و روان آدم می شه و هنوز به صفحه دوم یا سوم کتاب نرسیده به خوابی عمیق فرو خواهید رفت .
بعد همین بابا با ادله خودش شروع می کنه به کوبیدن صادق خان هدایت ... یکی هم نبوده بگه بابا جان تو رو سننه !!

مرسی مشغلام

# : 12 Nov 2008 02:10

دنیا برای آدمهای بزرگ خیلی کوچیکه

# : 12 Nov 2008 10:58

Quoting: donkorleone
دنیا برای آدمهای بزرگ خیلی کوچیکه

جمله زیبایی بود

# : 13 Nov 2008 08:02

یک سوال دارم .
اینکه هدایت چرا خودکشی کرده چه اهمیت داره ؟

و به بیراهه نزنم :

اصولاَ اثر هنری ارزشمنده و قابل توجه و باید روش بحث و تبادل نظر بشه یا هنرمندی که خلقش کرده و جزئیات و کلیات زندگیش ؟
و مخصوصاَ در موردی که هنرمند از دنیا رفته !

واله چه عرض کنم. جواب دادن به این سوال یه جورایی پیچیده هم میتونه باشه. یا شاید هنوز خوب متوجه نشدمش.

دو تا سوالی که پرسیدید رو اگه کنار هم بذارم،به نظر میرسه که یه بحث کلی و مستقل از صادق هدایت هستش. اونوقت با خودم میگم: "فرض کنیم همین فردا یکی از همین هنرمندها، نویسنده ها یا کسایی که تو زمینه علوم انسانی یا شبیه این فعالیت دارند خودکشی کنند. حالا آیا باید بگیم که بهتره رو آثارش بحث کنیم تا جزئیات و کلیات زندگیش و یا خودکشیش؟"

حالا لازم هم نیست این هنرمندی که مثال زدم، فردا خودکشی کنه. مثلا" میتونسته هفته پیش یا یه ماه پیش خودکشی کرده باشه. شاید هم یه سال پیش، یا پنجاه سال پیش.

من فکر میکنم تو یه سری موارد جزئیات و یا کلیات زندگی یه نفر با آثارش ارتباط تنگاتنگ داره.

البته من به اون نوشته ای که جمالزاده در مورد هدایت نوشته بود و ابتدای این تاپیک بودبه دلایلی بهش علاقه مند بودم، چون متعلق به یه دوره هستند و یه جاهایی از مسیرهای زندگیشون شبیه هم بوده.البته صاحب تاپیک، که جاش خالیه، اون مقاله رو برش داشته.

حالا این همه تاپیک در مورد هدایت هست که آثارش رو نقد کرده که میشه عقیده شما. حالا یه دونه تاپیک هم در مورد خودکشیش بود. اون یه دونه تاپیک رو هم میگید بیخیال بشیم؟

مخلصیم
-شلوغ

# : 13 Nov 2008 08:32 | ویرایش بوسیله: sahar_topoli

sholoogh

اینم همون مقاله ای که دنبالش بودید

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.