صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
فرهنگ و ادبیات و داستان
/
چراهدایت خودکشی کرد؟
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
>>
نویسنده
پیام
maste_batel
اعضا
#
: 3 Nov 2008 13:39
Quoting: sahar_topoli
به شنيدن اين سخن برآن شدم که از کليد سازي براي باز کردن در آپارتمان او استمداد کنم. پس از باز کردن در آپارتمان آقاي هدايت، کالبد دوستم را دراز کشيده در کف آشپزخانه پيدا کرديم
تو نقل قول خواهرزادشون که نوشته بود در را پلیسها شکسته بودند!؟!
و اینکه صادق دقیقا مبلغ گور خود را برجا گذاشته بود!؟!
رامین
زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
sahar_topoli
اعضا
#
: 3 Nov 2008 13:43
Quoting: maste_batel
تو نقل قول خواهرزادشون که نوشته بود در را پلیسها شکسته بودند!؟!
و اینکه صادق دقیقا مبلغ گور خود را برجا گذاشته بود!؟!
خیلی گیج کننده بود . تناقض توی حرفهای این و اون دیده می شه
maste_batel
اعضا
#
: 3 Nov 2008 14:06
خیلی گیج کننده بود . تناقض توی حرفهای این و اون دیده می شه
البته نظر من زیاد مهم نیست ولی به نظر من دولت آن زمان هم مثل الآن از تفکرات نهیلیزم و انتشار این فرهنگ تو ایران بیمناک بودند برای همین احتمالا سعی در ماس مالی کردن موضوع داشته و می خواستن مردم کمتر از عقاید و اندیشه های این نویسنده آگاهی پیدا کنن
دقیقا الآن که بعضی از خواننده های جدید کنونی سعی دارن به زبان موسیقی این مکتب رو هدایت کنن و دولت سعی در ممانعت از فعالیتشون که معمولا به صورت گروهی هستش داره!
ولی در کل من حرفهای شهید مطهری رو در مورد هدایت قبول ندارم و این اندیشه ها توی طبقات پایین جامعه هم پیش میاد !
رامین
زدست دیده و دل هردو فریاد................ که جان را می کند چون شعله در باد!!!...........................مرند
sahar_topoli
اعضا
#
: 3 Nov 2008 14:31
البته نظر من زیاد مهم نیست ولی به نظر من دولت آن زمان هم مثل الآن از تفکرات نهیلیزم و انتشار این فرهنگ تو ایران بیمناک بودند برای همین احتمالا سعی در ماس مالی کردن موضوع داشته و می خواستن مردم کمتر از عقاید و اندیشه های این نویسنده آگاهی پیدا کنن
دقیقا الآن که بعضی از خواننده های جدید کنونی سعی دارن به زبان موسیقی این مکتب رو هدایت کنن و دولت سعی در ممانعت از فعالیتشون که معمولا به صورت گروهی هستش داره!
ولی در کل من حرفهای شهید مطهری رو در مورد هدایت قبول ندارم و این اندیشه ها توی طبقات پایین جامعه هم پیش میاد !
خیلی وقته که به ظاهر روشنفکرا و یه سری از سنت گرا ها قصد دارند (و داشتند) که صادق هدایت رو اونجوری که بوده جلوه ندهند . القای این تفکر که صادق یه آدم مفنگی و اهل منقل و بافور بوده و آخر آخرشم به یه پوچی رسید و ریق رحمت رو سر کشید ، حرف تازه ای نیست (می شه گفت گوشمون از این حرفا پره)
ولی خوب هنوز هم شاهکارهای ادبی مثل بوف کور گرفته تا وغ وغ صاحاب جزو کتابای پرمخاطب و پر فروشه و هر سال هم تجدید چاپ می شه !!
maste_batel
اعضا
#
: 5 Nov 2008 19:37
هر سال هم تجدید چاپ می شه !!
البته بدون مجوز
رامین
sahar_topoli
اعضا
#
: 6 Nov 2008 08:16
البته بدون مجوز
نه اتفاقا اکثرا هم با مجوز تجدید چا÷ می کنند
maste_batel
اعضا
#
: 6 Nov 2008 23:23
چا÷
خب چاپ با چا÷ خیلی فرق داره
رامین
sholoogh
اعضا
#
: 9 Nov 2008 23:23
خیلی برام جالب بود . به این مسئله که می گن شنونده باید عاقل باشه رسیدم
ممنون از مطالبی که گذاشتید، ولی هنوز مطلبی که صاحب تاپیک گذاشته بود رو نتونستیم پیدا کنیم. فکر کنم باید اول صاحب تاپیک رو پیدا کنیم.
sholoogh
اعضا
#
: 9 Nov 2008 23:35
صاحب تاپیک رو سوم شخصی دنبالش گشتم
alixxx2005
آقا کجایی، اگه نمیایی حداقل مقاله رو برش گردون
با احترام
mashgholam
اعضا
#
: 9 Nov 2008 23:43
یک سوال دارم .
اینکه هدایت چرا خودکشی کرده چه اهمیت داره ؟
و به بیراهه نزنم :
اصولاَ اثر هنری ارزشمنده و قابل توجه و باید روش بحث و تبادل نظر بشه یا هنرمندی که خلقش کرده و جزئیات و کلیات زندگیش ؟
و مخصوصاَ در موردی که هنرمند از دنیا رفته !
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.