صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / بشتابيد, كتاب كتاب!!!!رايگان رايگان
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 26 Jul 2006 12:43

hta
اين كتاب كامل نمياره هومن جان

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
# : 26 Jul 2006 19:09

ديگه كسي نظري نداره؟

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 27 Jul 2006 12:23

نبود؟

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 30 Jul 2006 13:37 | ویرایش بوسیله: mehran_modiri_mehran

مرسي بچه ها ..... من تا حالا دنبال كتاب از طريق سايت مخصوص نگشتم... هميشه مي رفتم تو گوگل سرچ مي كردم و بعد از كلي جستجو به زور پيدا مي كردم... مثلا چند وقت پيش كتاب انشتين به اسم The world as I see it رو كلي دنبالش گشتم تا پيدا كردم.... ولي فكر كنم با اين لينك هايي كه معرفي كردين كارم حل بشه....

من كه به لينك هاي ادمين باور دارم... چون هميشه سايت هاي خوبي رو معرفي ميكنه....
تا حالا 2 تا سايت خوب ازش ياد گرفتم: يكي گذشته هاي اينترنت ، يكي هم آمار جستجو هاي كلمات مختلف تو گوگل ......

# : 30 Jul 2006 13:39

اينم واسه كتاب هاي فارسي:

http://www.freewebs.com/majidzohari/books.html

# : 30 Jul 2006 13:41

Quoting: admin
اين كتاب كامل نمياره هومن جان

فكر كنم مياره.... يه آپشن داره به اسم Full view books كه فكر كنم اگه انتخابش كنيم كتاب كامل مياره.... فكر كنم اين آپشن رو تازه اضافه كرده چون نسخه بتا هستش....

# : 30 Jul 2006 13:43

Quoting: mehran_modiri_mehran
من كه به لينك هاي ادمين باور دارم... چون هميشه سايت هاي خوبي رو معرفي ميكنه....

ادمين جان اگه سايت هاي ديگه اي هم (مربوط به هر موضوعي) (كه سايت هاي مفيدي باشن) مي شناسي بازم معرفي كن... يا اصلا يه تاپيك جديد واسش بزن.... خيلي طرفدار پيدا ميكنه.....

# : 30 Jul 2006 13:49

بچه ها اين دايره المعارف http://www.iranica.com دقيقا مال كي هستش... از طرف چه كسي تو خارج از ايران پشتيباني ميشه؟ فايدش چيه وقتي ويكيپديا و بريتانيكا هستن؟ كسي هم ازش استفاده مي كنه؟

# : 30 Jul 2006 15:55

بعد از كلي جستجو واسه كتاباي مختلف بايد بگم اون كتابخونه اي كه ساناز معرفي كرد و هم كتابخونه ي ادمين و هم سرچ كتاب گوگل كتابي رو كه من مي خواستم نداشتن! كتاب من اين بود:
The world as I see it
نوشته ي:
einstein (يا همون انشتين خودمون)
فقط تونستم اين كتاب رو با خود سرچ گوگل(نه سرچ كتابش) پيدا كنم... كتاب شاهنامه انگليسي رو هم نتونستم پيدا كنم! داريوش جان شما گفتي پيداش كردي ميشه آدرسشو بدي...

# : 30 Jul 2006 15:59

اينجا هم مي تونيد كتاب هاي درسي/آموزشي/دانشگاهي رو پيدا كنيد:
http://en.wikibooks.org

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.