| نویسنده |
پیام |
|
|
farjam moradi
Quoting: farjam moradi بالاخره نگفتی مطلب جدی بود یا نه؟
کاملا جدی بود 
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
|
|
|
Quoting: lili20 کاملا جدی بود
مرسی از اینکه توضیح دادی.
ببخشید من به این شکلک ها دست رسی ندارم . که ازشون کمک بگیرم.
حتما متوجه شدی که مسئله ئ "ایمیل ها" فقط واسه هیجان کاذب و رفع خستگی عرض شد . و بیشتر چیزای دیگه نیز هم چنین.
شما که جدی نگرفتی؟
بخوان مرا ...در شبان هنگام...و در نرمای تاریکی...تا بر تو فرود آیم...تا ترا سیراب کنم ...ای گم کرده راه...
|
|
|
هیچ ملتی مثل فرانسوی ها در راه اندازی اعتصاب عجول نیستند.
جالب اینه که بعضی وقتا اول اعتصاب میکنن بعد از اینکه مسئولین اوومدن تازه اوون موقع مشکل شونو میگن.(حالا این نکته منفی فرهنگیه یا مثبته بسته به نظر شماست)
بخوان مرا ...در شبان هنگام...و در نرمای تاریکی...تا بر تو فرود آیم...تا ترا سیراب کنم ...ای گم کرده راه...
|
|
|
|
|
Quoting: kamran747 راجع به اسكيموها خوندم:
اگه براشون ميهمان برسه..شب زنشون رو به ميهمان پيشكش ميكنن
اگه میخواین اوونچه که راجع به اسکیمو ها شنیدین بینین بهتره فیلم "بزرگ مرد کوچک" با شرکت "داستین هافمن" رو ببینین ( البته بدون سانسور) که هم زمان 4 خواهر رو به عنوان پیش کش - که بنا به عللی در یه قبیله اسکیمو بسر میبرده - تقدیمش کردن.(توضیح کاملتر: یعنی 5 نفر در یک کلبه یخ یخی. اگه متوجه نشدین بازم کاملتر بگم؟)
ای خدا ...کی ما گذرمون میفته الاسکا........
|
|
|
بازم یه خاطره از نوع فرهنگ ژاپنی ها:
یه روز یکی از ایرانی ها میخواست بخاطر زایمان زنش یه روز رو اجازه بگیره (یعنی اینکه طرف بره ولی روز کاری براش حساب بشه هموونی که ما بش میگیم اجازه). و از من خواست که این مطلبو بهش منتقل کنم .باور کنین که دهها جمله بکار بردم تا اینو بهش بگم ولی هر کار کردم نتونستم این مطلبو به ژاپنیه بفهمونم ( یعنی ایشان فقط راجع به غیبت-مرخصی رسمی-مرخصی پزشکی تصویر داشت).
آخرش هم به یارو گفتم بابا یه روز غیبت کن راحتتری.
|
|
|
# : 1 Jul 2008 11:23 | ویرایش بوسیله: Spade_Ace
Quoting: lili20 در فرهنگ اسکیموها یه مورد بسیار جالب وجود داره: اگر مردی بخواهد برای مدتی از خانه و خانواده دور شود ( به هر دلیل) زن و زندگی خود را به صمیمی ترین دوست خود می سپارد و این دوست می بایست همه جوره زن و زندگی دوست به سفر رفته را تامین کند.
Quoting: lili20 یکی دیگه از موارد جالب در فرهنگ اسکیمو ها اینه که یک زن وقتی شوهر می کنه باید به برادر های شوهر خود هم سرویس بده و جمله ی " تو نمی تونی برادر شوهرت را راضی کنی" بعنوان یک فحش و توهین در بین زنان بکار می رود.
اینا واقعیه ؟؟؟
فرهنگ اولین نزدیکی زن و شوهر بعد از ازدواج چی ؟؟؟
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
|
|
|
Quoting: lili20 در فرهنگ اسکیموها یه مورد بسیار جالب وجود داره: اگر مردی بخواهد برای مدتی از خانه و خانواده دور شود ( به هر دلیل) زن و زندگی خود را به صمیمی ترین دوست خود می سپارد و این دوست می بایست همه جوره زن و زندگی دوست به سفر رفته را تامین کند خوبه دوست اسکیمو ندارم 
Quoting: kamran747 منم تو سفر نامه برادران اميدوار راجع به اسكيموها خوندم: اگه براشون ميهمان برسه..شب زنشون رو به ميهمان پيشكش ميكنن راستش نظرم در مورد دوستی با اسکیموها عوض شد
|