| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: farjam morodi
به دو نكته جالب كه از طرف همكاران JAPANI به ما گفته شد توجه كنيد:
- مرتب از ما سوال ميكردن كه چرا شما ايراني ها اين قدر شبيه هستين
- و جالبتر اينكه ادعا داشتن كه خط ايراني خيلي مشكله
- و باز هم جالبتر وقتي به اونا ميگفتيم شما شكل هم هستين و خط تون سخته به هم نگا ميكردن و تعجب ميكردن و مطلقا قبول نداشتن
- و جالبتر از همه وقتي خوب دقيق شدم قانع شدم كه حق با اوناس (آلبته بطور هم زمان تعدادشون زياد بود و اون موقع تفاوت ها رو ميشد فهميد و انصافا ايراني ها هم خيلي شبيه همند و اگه توجه كنين خط ما بيشتر به نقاشي ميخوره در حالي كه اونا از خط راست خيلي استفاده ميكنن)

|
|
|
Quoting: farjam moradi چرا شما ايراني ها اين قدر شبيه هستين
farjam moradi
آره....منم يه دوست چيني دارم كه همينو ميگه...
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
|
|
|
Quoting: lili20 آره....منم يه دوست چيني دارم كه همينو ميگه...
جدي بود يا شوخي؟
بخوان مرا ...در شبان هنگام...و در نرمای تاریکی...تا بر تو فرود آیم...تا ترا سیراب کنم ...ای گم کرده راه...
|
|
|
|
|
عده ای می گويند ما ايرانی هستيم و دين ما زرتشتی است و اسلام دين اعراب است چون زبان تبليغش عربی و پيامبر آورنده اش عرب بوده است. بايد توجه داشت که کليدی ترين اندرز دين زرتشت اين است: پندار نيک، گفتار نيک، کردار نيک. آيا گفتار نيک آنست که درباره پيروان اديان ديگر و يا نژاد متفاوت دشنام و ناسزا بگوييم. ديگر آنکه ملاحظه کنيد که مسيحيان از هر نژاد و مليتی، چه در آمريکا و آفريقا و يا در اروپا و شمال آسيا، شخصيت و نصايح حضرت مسيح(ع) را ارج می نهند و پيروی از او را افتخار خود می دانند و نام حواريون او را بر فرزندان خود می نهند و هرگز نمی گويند او اهل بيت لحم بوده و يک آسيايی است.
اگر دقت در نامگذاری لازم است، پس چرا به نامهای چنگيز و تيمور و جغتای که شهرهای زيادی از اين ديار را ويران کرده و اهالی آن را قتل عام نموده اند و يا توران که نام سرزمين دشمن ايران در زمان رستم بوده است و يا نامهای اسکندر و هلن و ديگر نامهای لاتين که دشمنان ايران بوده اند اعتراضی نمی کنيد. و اما برای آنکه بدانيد عربها هم از کلمات فارسی در زبان خود استفاده می کنند، نظر شما را به چند کلمه رايج در عربی جلب می کنم:
فيروز : پيروز
فردوس : بهشت برين ، برگرفته از نام پرديس
برنامج : برنامه
استبرق : نوعی حرير محکم و با دوام بر گرفته از ستبرک
جُناح : گناه
اما اين تصور که ما ايرانيان بزور شمشير مسلمان شده ايم بچند دليل مردود است:
اول آنکه ما مسلمان شديم ولی عرب نشديم يعنی ضمن حفظ هويت خود، دين حق را با اختيار پذيرفتيم و حتی پس از مدتی ايرانيان مدرس زبان عربی و علوم دينی به خود اعراب گشتند. زيرا ايرانيان سالهای متمادی از ظلم و جور پادشاهان ساسانی به تنگ آمده و در انتظار يک منجی بودند. ديگر علت آنکه سالهای سال است که حکومت ايران از حکومت خلفای عرب مستقل شده ولی مردم ايران دين برگزيده خود را رها نکرده اند بلکه واردين را نيز بدين خود در آورده اند مانند مهاجمان مغول که پس از آشنايی با فرهنگ ايرانی ‑ اسلامی به دين اسلام گرويدند. سوم آنکه بر خلاف اکثريت اعراب که سنی مذهب هستند، ايرانيان شيعه و دوستدار اهلبيت (ع) می باشند. چنانکه رسول خدا (ص) روزی ضمن اشاره به سلمان فارسی فرمودند: ? اگر علم در ثريا (کنايه از بالاترين جای آسمان) هم باشد مردمانی از قوم اين مرد(ايرانيان) به آن دست خواهند يافت.? و مهمترين شاخه علم همانا علم دين و خداشناسی است.
نکته آخر آنکه بسياری از کسانی که از نامهای مذهبی برای فرزندان خود استفاده می کنند، کسانی هستند که با توسل به ائمه و اولياء خدا صاحب فرزند شده اند. اين موضوع را بشخصه چندين مورد در اقوام خود مشاهده کرده ام که پس از نا اميدی از معالجات پزشکی ، با توسل و نذر و نياز صاحب فرزند شده اند و بهمين خاطر فرزند خود را حتی شده برای چند روز بنام آن ولی خدا نامگذاری نموده اند.
|
|
|
Quoting: uxctbo
عده ای می گويند ما ايرانی هستيم و دين ما زرتشتی است و اسلام دين اعراب است چون زبان تبليغش عربی و پيامبر آورنده اش عرب بوده است. بايد توجه داشت که کليدی ترين اندرز دين زرتشت اين است: پندار نيک، گفتار نيک، کردار نيک. آيا گفتار نيک آنست که درباره پيروان اديان ديگر و يا نژاد متفاوت دشنام و ناسزا بگوييم. ديگر آنکه ملاحظه کنيد که مسيحيان از هر نژاد و مليتی، چه در آمريکا و آفريقا و يا در اروپا و شمال آسيا، شخصيت و نصايح حضرت مسيح(ع) را ارج می نهند و پيروی از او را افتخار خود می دانند و نام حواريون او را بر فرزندان خود می نهند و هرگز نمی گويند او اهل بيت لحم بوده و يک آسيايی است.
کاملاًموافقم.البته این عده که این حرفهارامی زننداحتمالاًدین ندارن وهدفشون اینه که بی خیالی طی کنن.وگرنه مگه نوع دین چقدرمهمه که حالاایناگیردادن که مازرتشتی هستیم یا...
چرااروپایی هاازاین حرف هانمی زنن.دلیلش سطح سوادوهوش مردمشه.مااگه عرضه داشتیم وواقعاًزرتشتی بودیم انقدرراحت ازدستش نمی دادیم.حالاکه دینمون عوض شده دیگه بایدخفه شیم.
Quoting: uxctbo و اما برای آنکه بدانيد عربها هم از کلمات فارسی در زبان خود استفاده می کنند، نظر شما را به چند کلمه رايج در عربی جلب می کنم:
فيروز : پيروز
فردوس : بهشت برين ، برگرفته از نام پرديس
برنامج : برنامه
استبرق : نوعی حرير محکم و با دوام بر گرفته از ستبرک
جُناح : گناه
البته بااین حرفتان موافق نیستم.مثلاًواژه ی پیروزبافیروزفرق نمی کند؟چطورفرق نمی کند؟
آن هاحتی زبان پارسی مارابه زبان فارسی تغییرداده اند.
Quoting: uxctbo نکته آخر آنکه بسياری از کسانی که از نامهای مذهبی برای فرزندان خود استفاده می کنند، کسانی هستند که با توسل به ائمه و اولياء خدا صاحب فرزند شده اند. اين موضوع را بشخصه چندين مورد در اقوام خود مشاهده کرده ام که پس از نا اميدی از معالجات پزشکی ، با توسل و نذر و نياز صاحب فرزند شده اند و بهمين خاطر فرزند خود را حتی شده برای چند روز بنام آن ولی خدا نامگذاری نموده اند.
فقط درهمین حدبگم که هرچیزی تواین دنیایک دلیل علمی ومنطقی داره ونبایداین خرافات روقبول کرد.
|
|
|
Quoting: uxctbo ولی مردم ايران دين برگزيده خود را رها نکرده اند
اره اینو راست میگی. مردم ایران عاشق دین اسلام هستند و اصلا هیچ تظاهر و توسل به دین واسه پیشرفت اداری و اجبار مالی و بدست آوردن موقعیت بهتر و ...تو مرام ما نیست . واسه فهمیدنش کافیه به زنهای محجبه ایرانی وقتی از اسمان جمهوری اسلامی به قصد اوون طرف آب خارج میشن نگاه کنی.
بخوان مرا ...در شبان هنگام...و در نرمای تاریکی...تا بر تو فرود آیم...تا ترا سیراب کنم ...ای گم کرده راه...
|
|
|
farjam moradi
Quoting: farjam moradi جدي بود يا شوخي؟
مگه من با تو شوخی دارم
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
|
|
|
Quoting: farjam moradi واسه فهمیدنش کافیه به زنهای محجبه ایرانی وقتی از اسمان جمهوری اسلامی به قصد اوون طرف آب خارج میشن نگاه کنی.

|
|
|
|
|
Quoting: alixxx2005 مااگه عرضه داشتیم وواقعاًزرتشتی بودیم انقدرراحت ازدستش نمی دادیم.
علی جان
مسئله عرضه نیست این از نکات منفی فرهنگی ماست که بطور ناشناس 5/99 در صد مخالف هستیم ولی در موقع خودش (مثلا راه پیمائی یا رای گیری) 5/99 موافق میشن.
جالب اینه که همه هم بطور تکی فکر میکنن که خیلی زبل هستن. جالبترش اینه که بدونیم که از نظر دنیا الان ما از افغانی ها هم عقبتر هستیم یعنی آخر لیست سیاه فرهنگی تنهای تنها.
هر چند که ما با شعار (مثلا: من ایرانیم و به ایرانی بودنم افتخار میکنم) دل خودمونو خوش میکنیم.
|
|
|
# : 5 Mar 2007 11:12 | ویرایش بوسیله: farjam moradi
Quoting: lili20 مگه من با تو شوخی دارم
من به قبر پدرم بخندم که باهات شوخی کنم. هنوز از زیر سنگینی ای میل های سری قبل طرفدارات در نیومدم.
من حاضرم با شیر ماده شوخی کنم ولی با تو که زبونت فیلو از پا میندازه هرگز.
(بیخود نبود که تو رو به عنوان مرموز ترین معرفی کردم).
بالاخره نگفتی مطلب جدی بود یا نه؟
|