صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / موارد دوست داشتنی و دوست نداشتني فرهنگی
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
نویسنده پیام
# : 24 Sep 2006 02:14

Quoting: amin123
وگرنه جوك از كجا مياورديم.

آخوندها شبیه خوکند.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 24 Sep 2006 07:14

Quoting: amin123
يكي از نقاط مشترك فرهنگها ضرب المثلها هستند. چند ضرب المثل كه به ضرب المثلهايه ايراني شباهت دارند :
اين فقط نوك گوه يخي است(اين رشته سر دراز دارد)
That’s only the tip of the iceberg.
سيب، دور از درختش نمي افتد.(باشد پسر چنين ، چو پدر باشد آنچنان)
The apple doesn’t fall far from the tree.
سيبهاي آن طرف ديوار شيرين تر است.(مرغ همسايه غاز است.)
The apples on the other side of the wall are the sweetest.
بچه، فرمانرواي خانه است.(حكم بچه ، حكم شاه است.)
The baby is the king of the house.
بهترين چيزها در زندگي مجاني هستند.
The best things in life are free.
هر چقدر كه بزرگتر هستند سخت تر مي افتند.(لاجرم هر كس كه بالاتر نشست استخوانش سخت تر خواهد شكست.)
The bigger they are, the harder they fall.
آدم نابينا نميتواند راهنماي نابيناي ديگري شود.(كوري عصاكش كور ديگر بود.)
The blind cannot lead the blind.
گربه در روياهايش موش مي بيند.(شتر در خواب بيند پنبه دانه.)
The cat dreams of mice.
مرگ سايه انداخت.( كار از كار گذشته.)
The die is cast.
پرنده سحر خيز ، كرم را ميگيرد.( سحر خيز باش تا كامروا شوي.)
The early bird catches the worm.

جالب بود

روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
# : 24 Sep 2006 18:56 | ویرایش بوسیله: amin123

يكي از خرافات اروپايي كه به روايتي اكنون در طبقه فرنگي مابهاي تهران هم تاثير كرده است اين است كه سه سيگار را نبايد با يك كبريت آتش زد چون نفر سوم خواهد مرد.
معروف است كه در ميدان جنگ سرباز سومي كه شب سيگار خودش را با يك كبريت روشن ميكرد هدف گلوله دشمن ميشود و به روايت ديگر (كروگر) تاجر كبريت فروش اين فكر را بين مردم شهرت داد تا مال التجاره خودش را بيشتر بفروشد ولي پس از چندي علت اصلي پيدايش اعتقاد و يا افسانه فراموش ميشود و فقط خود آن سر زبان باقي ميماند.

# : 24 Sep 2006 18:57 | ویرایش بوسیله: amin123

Quoting: bivezan_mikham
جالب بود

ممنون از توجهت عزيز

# : 26 Sep 2006 13:25

چندین زمینه باید فراهم باشد تا شوهری اسكيمو اجازه بدهد مرد دیگری با همسرش بخوابد. رایج‌ترین مورد رسم تعویض همسر است که در همه‌ی مناطقی که اسکیموها زندگی می‌کنند، اتفاق می‌افتد، از شرق گرینلند تا دریای برینگ. این‌گونه تعویض همسر معمولاً با باورهای مذهبی‌شان ارتباط دارد و معمولاً هم تحت تأثیر تحریکات کاهن قبیله برای بهبود آب و هوا در فصل شکار انجام می‌شود.
نوع دیگر به اشتراک گذاشتن همسر، هیچ‌گونه ارتباطی با مذهب ندارد و تنها بعد آن هم زمینه‌ی جنسی نیست. نوعی تبادل همسر دوطرفه است. بعضی وقت‌ها از آن به عنوان ازدواج‌های مشترک تعبیر می‌شود. این رسم در تمام مناطقی که اسکیموها ساکن هستند وجود دارد، البته در بعضی مناطق به ندرت اتفاق می‌افتد و حتا در آن مناطقی که رایج است برخی از زوج‌ها از شرکت در آن خودداری می‌کنند. ازدواج‌های مشترک موضوع ساده‌ای نیستند. علاوه بر انگیزه‌های جنسی، به منظور تقویت روابط اقتصادی و دوستی میان افراد دو خانواده نیز صورت می‌گیرد و در مواقع ضروری به یکدیگر وابستگی پیدا می‌کنند. معمولاً این قضیه بین دو زوج از دو دهکده‌ی متفاوت اتفاق می‌افتد. مرد در خانه‌ی جدید از تمامی مسؤولیت‌ها، حقوق و امتیازات برخوردار می‌شود. این قضیه معمولاً تعویض همسر نامیده می‌شود، اما منطقی‌تر این است که تعویض شوهر نامیده شود. دوره‌ی تعویض ممکن است به هر اندازه‌ای باشد، یک هفته متداولتر است. بعد از آن شوهرها به خانه‌ی خودشان برمی‌گردند تا تعویض بعدی که ممکن است چند ماه بعد اتفاق بیفتد یا هرگز اتفاق نیفتد. روابط بین دو خانواده به قوت خود باقی می‌ماند حتا اگر این تعویض فقط یک بار اتفاق بیفتد. همین‌طور این قضیه ممکن است با یک زوج دیگر یا با چندین زوج تکرار شود.

آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
# : 26 Sep 2006 13:32

lili20
چه جالب

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 26 Sep 2006 14:25

Quoting: lili20
چندین زمینه باید فراهم باشد تا شوهری اسكيمو اجازه بدهد

لي لي خانم اين مطالبو با قطره چكون در اختيار ما ميزاري
فكر كنم يك ماهي از ادامه مطلب مرتبط با اين گذشته باشه(البته شما صاحب اختياريد من فقط قصد شوخي دارم)
من اين موضوع تعويض همسر رو تو كشور پيشرفته اي مثل فرانسه هم ديدم. يك ميدوني به اسم شانزمان( يعني تغيير به زبون فرانسه ) هست كه زوجها ضربدري مي زنن(بندري نه ضربدري)

# : 27 Sep 2006 16:02

Quoting: lili20
این تعویض فقط یک بار اتفاق بیفتد. همین‌طور این قضیه ممکن است با یک زوج دیگر یا با چندین زوج تکرار شود.

اول چه بد كه يك باره
ولي از زنه ميپرسن ميخواي با اون مرده باشي يا اينكه به زور يا از روي اجبار و تو رو دربايستي اين كارو ميكنن

قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
# : 27 Sep 2006 16:04

Quoting: dariushagha
آخوندها شبیه خوکند

چه دل پري منم حق ميدم عين گرازن باز خوك به يه دردي ميخوره گراز فقط ميكشه به دردم نميخوره

قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
# : 22 Jan 2007 08:27 | ویرایش بوسیله: farjam moradi

به دو نكته جالب كه از طرف همكاران JAPANI به ما گفته شد توجه كنيد:
- مرتب از ما سوال ميكردن كه چرا شما ايراني ها اين قدر شبيه هستين
- و جالبتر اينكه ادعا داشتن كه خط ايراني خيلي مشكله
- و باز هم جالبتر وقتي به اونا ميگفتيم شما شكل هم هستين و خط تون سخته به هم نگا ميكردن و تعجب ميكردن و مطلقا قبول نداشتن
- و جالبتر از همه وقتي خوب دقيق شدم قانع شدم كه حق با اوناس (آلبته بطور هم زمان تعدادشون زياد بود و اون موقع تفاوت ها رو ميشد فهميد و انصافا ايراني ها هم خيلي شبيه همند و اگه توجه كنين خط ما بيشتر به نقاشي ميخوره در حالي كه اونا از خط راست خيلي استفاده ميكنن)

بخوان مرا ...در شبان هنگام...و در نرمای تاریکی...تا بر تو فرود آیم...تا ترا سیراب کنم ...ای گم کرده راه...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.