صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / موارد دوست داشتنی و دوست نداشتني فرهنگی
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
نویسنده پیام
# : 19 Aug 2006 11:34

Quoting: amin123
اسكيموها خيلي خطر ناك هستند

اميدوارم پس گيرشون نيفتي

# : 23 Aug 2006 15:33

amin123
Quoting: amin123
مردم گرمسار معتقد هستند :

چه جالب....ولي خيلي از اين مواردي كه گفتي اعتقاداتي است كه بين مردم همه شهرها عموميت داره

آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
# : 31 Aug 2006 02:05

بدترين نكته اين است كه كسي به ديگري بگويد فرهنگ ندارد چون بروز هر نو رفتاري نشانه يك فرهنگ است.

# : 31 Aug 2006 13:51

Quoting: lili20
چه جالب....ولي خيلي از اين مواردي كه گفتي اعتقاداتي است كه بين مردم همه شهرها عموميت داره

در بعضي مواردش عموميت داره

# : 7 Sep 2006 13:46

من از اینجای فرهنگ بدم میاد که همه چیزا و کارا برای مردا خوبه برای زنان همش خط قرمز وجود داره این عصبانیم میکنه در صورتی که در فیلمهای خارجی هرچی خوشی برای اقایون هست برای خانما هم هست کاش من یه جای دیگه به دنیا میومدم خیلی این موضوع اذیتم میکنه

# : 7 Sep 2006 15:27

Quoting: GOLPARI
همش خط قرمز وجود داره این عصبانیم میکنه

پس برو استاديوم اونجا عصبانيتو خالي كن

# : 10 Sep 2006 15:17

در جزيره بورنئو مالزي انتخاب همسر دوم بايستي با اجازه همسر اول باشد و در غير صورت مرد بايستي بعنوان جريمه يك گاو و يك خوك به زن اول بدهد.
خوب شد اين رسم تو ايران نيست وگرنه جوك از كجا مياورديم.

# : 10 Sep 2006 16:50

يكي از نقاط مشترك فرهنگها ضرب المثلها هستند. چند ضرب المثل كه به ضرب المثلهايه ايراني شباهت دارند :
اين فقط نوك گوه يخي است(اين رشته سر دراز دارد)
That’s only the tip of the iceberg.
سيب، دور از درختش نمي افتد.(باشد پسر چنين ، چو پدر باشد آنچنان)
The apple doesn’t fall far from the tree.
سيبهاي آن طرف ديوار شيرين تر است.(مرغ همسايه غاز است.)
The apples on the other side of the wall are the sweetest.
بچه، فرمانرواي خانه است.(حكم بچه ، حكم شاه است.)
The baby is the king of the house.
بهترين چيزها در زندگي مجاني هستند.
The best things in life are free.
هر چقدر كه بزرگتر هستند سخت تر مي افتند.(لاجرم هر كس كه بالاتر نشست استخوانش سخت تر خواهد شكست.)
The bigger they are, the harder they fall.
آدم نابينا نميتواند راهنماي نابيناي ديگري شود.(كوري عصاكش كور ديگر بود.)
The blind cannot lead the blind.
گربه در روياهايش موش مي بيند.(شتر در خواب بيند پنبه دانه.)
The cat dreams of mice.
مرگ سايه انداخت.( كار از كار گذشته.)
The die is cast.
پرنده سحر خيز ، كرم را ميگيرد.( سحر خيز باش تا كامروا شوي.)
The early bird catches the worm.

# : 20 Sep 2006 16:14

در برخی از فر هنگها مردان در نمادینه بودن خونریزی ماهانه زنان خود را شریك دانسته و به بریدن سكس-ابزار خود دست می زنند تا از آن خون جاری شود. مردان قبایل بومی استرالیا دهانه مجرای ادراری خود را در تمام طول سكس-ابزارشان می برند تا شكلی شبیه به سكس-ابزار زن به خود گیرد كه در ضمن این عمل باعث خونریزی سمبولیك نیز می شود. حتی ممكن است این عمل در موقعیتهای گوناگون به دفعات تكرار شود. حقیقتی در اقدام مردان بومی استرالیا نهفته است؛ آنان باید بر این باور باشند كه خونریزی ماهانه زنان دارای فواید بیشماری است كه مردان از آن بی بهره مانده اند و مردان با این عمل حداقل كاری كه انجام می دهند آشنائی و هم دردی بیشتر با زنان و طبیعت آنهاست.

آیا انتظار ما زنان چیزی بیش از این است؟!

آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
# : 24 Sep 2006 02:05

Quoting: lili20
در فرهنگ اسکیموها یه مورد بسیار جالب وجود داره:
اگر مردی بخواهد برای مدتی از خانه و خانواده دور شود ( به هر دلیل) زن و زندگی خود را به صمیمی ترین دوست خود می سپارد و این دوست می بایست همه جوره زن و زندگی دوست به سفر رفته را تامین کند.

اي كاش يك دوست اسكيمو داشتم كه به سفر حج نائل ميشد

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.