| نویسنده |
پیام |
|
|

|
|
|
Quoting: lili20 یکی دیگه از موارد جالب در فرهنگ اسکیمو ها اینه که یک زن وقتی شوهر می کنه باید به برادر های شوهر خود هم سرویس بده و جمله ی " تو نمی تونی برادر شوهرت را راضی کنی" بعنوان یک فحش و توهین در بین زنان بکار می رود.
مثه اينكه خوشت اومده
شوخي بود، من به اندازه كافي دشمن دارم، همين مونده كه مديرا هم باهام لج بشن...
|
|
|
جايي خوندم كه بومي هاي استراليايي موقع خشكسالي و كمبود غذا زناشون رو ميخورن
عجب خرايي اند
|
|
|
|
|
mimifelfel
Quoting: mimifelfel عجب خرايي اند
نه بابا ....عجب خوش اشتها ن
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
|
|
|
lili20
نه بابا ....عجب خوش اشتها
خوش اشتها نيستن ميخوان خانمهاشون گرسنگي نكشن
|
|
|
مردم يك دهكده نسبتا بزرگ در هند اقدام به برگزاري مراسم عروسي براي دو الاغ كردند . عده اي از مردم هند معتقدند برگزاري عروسي براي الاغها باعث برقراري صلح در جهان خواهد شد. به همين دليل 3000 هزار نفر در يك معبد گردهم آمدند و زيباترين لباسها را به تن عروس و داماد (الاغهاي خوشبخت) كردند. و در انتها براي صلح دعا نمودند.( ميگم ما هم از اين بعد اين رسمو اينجا بذاريم تا بين اعضا قهر و نارحتي پيش نياد.
|
|
|
amin123
Quoting: amin123 مردم يك دهكده نسبتا بزرگ در هند اقدام به برگزاري مراسم عروسي براي دو الاغ كردند
عجب الاغهايي هستن هاااا...
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
|
|
|
Quoting: lili20 عجب الاغهايي هستن هاااا...
نه بابا الاغ سوارهاي قدر شناسي هستن 
|
|
|
|
|
مردم گرمسار معتقد هستند :
نگاه كردن دختر در آينه شكسته ، باعث بسته شدن بخت او ميشود.
ريختن دانه برنج سفره عروسي بر سر دختري كه بختش بسته شده باعث باز شدن بخت او ميشود.
اگر ظرف غذا بر سر اجاق كج بايستد هنگام غذا يك نفر قهر ميكند.
اگر در هنگام كشيدن غذا كسي عطسه كند مهمان مي آيد. (قابل توجه اصفهاني ها)
مردم سيرجان معتقدند :
خوردن نان وپياز در صبح شنبه شخص را پولدار مي كند ( از فردا پياز كمياب ميشه از ما گفتن بود)
جارو زدن هنگام غروب باعث گرفتار شدن به نكبت و ادبار ميشود.
خارش گلو خبر از رسيدن سوغات مي دهد.
اگر فرد تشنه اي از منزل خارج شود فرد گرسنه اي به منزل وارد مي شود.
شانه زدن به موي سر در شب باعث پريشاني و سرگرداني مي شود.( كچلها از اين خبر ككشون هم نمي گزه)
زدن بچه با جارو باعث مي شود او در آينده دزد شود.
|
|
|
اسكيموها خيلي خطر ناك هستند
|