صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / موارد دوست داشتنی و دوست نداشتني فرهنگی
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
نویسنده پیام
# : 25 Jul 2006 17:10

Quoting: hta
میدانستید وقتی‌ هلندیها گروهی‌ به رستوران می‌رن هر کی‌ پول غذا و نوشیدن خود را حساب میکنه!
به همین دلیل در امریکا اگه به رستوران بخوان برن ازقبل شرط میکنند که به روش هلندی برن بیرون ! نی‌ هرکس پول غذای خودش را حساب میکنه!!!

بله اينو شنيده بودم و درست هم هست چون من كه خودم آمريكا هستم ديدم اين موضوع رو و بسيار هم فرهنگ و عادت به جا و درستي هست چون اينجوري به هيچ كس فشار نمياد و دوستان راحت تر و بيشتر و زودتر دور هم جمع ميشوند

The past is gone, the tomorrow is not here and today will end soon!!
# : 25 Jul 2006 17:10

چپی‌ چش در اکثر دنیا به چشم نقص جسمی‌ دیده میشه ولی‌ در یکی‌ از طافهای سورخپوست جزو زیبایها به حساب میاد!
به همین دلیل وقتی‌ نوزادی بدنیا میاد اگه چشمهاش چپ نباشه به چسباندن یک فندق در کنار چشم، چشم بچه را چپ میکنند!

# : 25 Jul 2006 17:11

چپی‌ چش در اکثر دنیا به چشم نقص جسمی‌ دیده میشه ولی‌ در یکی‌ از طافهای سورخپوست جزو زیبایها به حساب میاد!
به همین دلیل وقتی‌ نوزادی بدنیا میاد اگه چشمهاش چپ نباشه به چسباندن یک فندق در کنار چشم، چشم بچه را چپ میکنند!

به حق چيزاي نشنيده و نديده

# : 25 Jul 2006 17:14

میدانستید اندازه‌ پا در چین (برای خانمها ) نشانه زیبایست!! هرچه کوچکتر به همان انداز زیباتر!!
در چین اروغ زدن بعداز غذا (سر سفره ) به نشانه خوشمزه بودن غذا و تشکر از صاحب خانه میباشد !!

# : 25 Jul 2006 17:15

میدانستید اندازه‌ پا در چین (برای خانمها ) نشانه زیبایست!! هرچه کوچکتر به همان انداز زیباتر!!
در چین اروغ زدن بعداز غذا (سر سفره ) به نشانه خوشمزه بودن غذا و تشکر از صاحب خانه میباشد !!

اصولا اين چيني ها خيلي رسم و رسوم عجيب و غريبي دارند البته براي ما شايد عجيب باشه ها

# : 25 Jul 2006 17:18

Quoting: gigg134
اصولا اين چيني ها خيلي رسم و رسوم عجيب و غريبي دارند

بخاطر زبان چینی‌!!!
زبان چینی‌ یکی‌ از مشکلترین زبانهای دنیا میباشد!!

# : 25 Jul 2006 17:18

worst company URL's!!

http://independentsources.com/2006/07/12/worst-company-urls/

# : 25 Jul 2006 17:19

بخاطر زبان چینی‌!!!
زبان چینی‌ یکی‌ از مشکلترین زبانهای دنیا میباشد!!

بله درسته زبان خيلي خيلي مشكليه

# : 30 Jul 2006 17:02

میدانستید وقتی‌ هلندیها گروهی‌ به رستوران می‌رن هر کی‌ پول غذا و نوشیدن خود را حساب میکنه!
به همین دلیل در امریکا اگه به رستوران بخوان برن ازقبل شرط میکنند که به روش هلندی برن بیرون ! نی‌ هرکس پول غذای خودش را حساب میکنه

همشون جالب بودن... بنويس اگه بازم داري

# : 31 Jul 2006 10:53

واقعا تاپيك جالبيه ... من از خوندن همش خيلي لذت بردم ...

دست همتون درد نكنه

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.