صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
فرهنگ و ادبیات و داستان
/
موارد دوست داشتنی و دوست نداشتني فرهنگی
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
>>
نویسنده
پیام
kamran747
اعضا
#
: 24 Jul 2006 15:28
lili20
Quoting: lili20
" تو نمی تونی برادر شوهرت را راضی کنی" بعنوان یک فحش و توهین در بین زنان بکار می رود.
خودمونيم عجب فرهنگ بدي دارن
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
inkare
اعضا
#
: 24 Jul 2006 15:39
Quoting: kamran747
اگه براشون ميهمان برسه..شب زنشون رو به ميهمان پيشكش ميكنن
داداش بزن بريم مهموني خونه اسكيموها
inkare
اعضا
#
: 24 Jul 2006 15:40
Quoting: lili20
واااا....نمی خوای آدم مسئولیت پذیری باشی؟
چي بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والله پرونده اين موضوع به شعبه ما نميخوره .
kamran747
اعضا
#
: 24 Jul 2006 15:42
inkare
Quoting: inkare
اخه بد بختي اينجاست كه به خاطر سرما سال به سال حمام نميرن رضا جون
دل گفت وصـالـش بدعـا باز توان یافـت.....عمریست که عمرم همه در کار دعـا رفـت
inkare
اعضا
#
: 24 Jul 2006 15:47
كامي جون قبول دارم ولي من بجاي فرهنگ بد ميگم
فرهنگ عجيبي
دارند اين اسكيمو ها . ........... چون هر فرهنگ هر جامعه اي رو بايد با توجه به موقعيت همون جامعه بررسي كرد بايد با توجه به جامعه شناسي خاص اون جامعه و باورها و اعتقادات همون جامعه ديد كه آيا پديده ها و رسومي كه در اون فرهنگ رواج دارند , درست هستند يا نادرست ....بد هستند يا خوب ........................
فداي كامران خان عزيزم فكر ميكنم تو هم همين چيزي رو كه من گفتم در نظرت بود . چون يه بار اگه درست خاطرم باشه در اين باره باهم حرف زده بوديم
inkare
اعضا
#
: 24 Jul 2006 16:00
اخه بد بختي اينجاست كه به خاطر سرما سال به سال حمام نميرن رضا جون
راست ميگي اينش بده
sanaz2
اعضا
#
: 24 Jul 2006 16:03
كامي جون قبول دارم ولي من بجاي فرهنگ بد ميگم فرهنگ عجيبي دارند اين اسكيمو ها . ........... چون هر فرهنگ هر جامعه اي رو بايد با توجه به موقعيت همون جامعه بررسي كرد بايد با توجه به جامعه شناسي خاص اون جامعه و باورها و اعتقادات همون جامعه ديد كه آيا پديده ها و رسومي كه در اون فرهنگ رواج دارند , درست هستند يا نادرست ....بد هستند يا خوب ........................
موافقم
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
lili20
اعضا
#
: 24 Jul 2006 16:06
kamran747
مثل اينكه بايد ايشون هم براي گزينش مجدد احضار بشن
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
lili20
اعضا
#
: 24 Jul 2006 16:09
kamran747
اگه بدوني كه هر سفر ممكنه 6 ماه يا بيشتر طول بكشه باز هم ميگي بد
خوب اون زن بيچاره چه گناهي كرده؟؟؟؟؟ تازه اينجوري خيال شوهره راحتره كه زنش دست يه نفره و زير آبي نميره
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
amin123
اعضا
#
: 24 Jul 2006 16:15
Quoting: hta
در یکی از طافهای هندی این خانمها هستن که هم زمان با بیشتر از یک مرد ازدواج میکنن!!!
بدون هيچ توضيحي نظر شما رو به اين مقاله جلب مي كنم:
يک گروه از اساتيد دانشگاه عبری بيت المقدس، گزارشی را با عنوان 'معمای تک همسری' منتشر کرده است. اين گزارش تحقيقی می گويد در حالی که مردان متمول در ادوار مختلف تاريخ معمولا بيش از يک همسر داشته اند، امروزه در جوامع مترقی و ثروتمند تک همسری رايج است.
اگر مرد به دليل تحصيلات عالی و دستمزد بالا ثروتمند شده به احتمال زياد تک همسر است. اما اگر مالکيت، ارتباطات سياسی يا به طور مثال فساد مالی منشا تمول اوست "به احتمال زياد با ثروت خود چند زن از سطوح پايين جامعه اختيار می کند."
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.