| نویسنده |
پیام |
|
|
تا تويى تنها بهانه واسه زنده بودنم من به غير از خوبيه تو مگه حرفى ميزنم عشقت به من داد عمر دوباره معجزه با تو فرقى نداره تو خالق من بعد از خدايى در خلوت من تنها صدايى 
#آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد , این آزادی ماه است که او را پایبند می کند.# (تاگور)
|
|
|
یاور از ره رسیده با من از ایران بگو از فلات غوطه در خون بسیاران بگو
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
وقتى دلگيرى و تنها غربت تمام دنيا از دريچه قشنگه چشم روشنت ميباره 
#آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد , این آزادی ماه است که او را پایبند می کند.# (تاگور)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
هر کو نکاشت مهر و ز خوبان گلی نچید در رهگذار باد ، نگهبان ژاله بود .
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
دم مزن گر همدمی میبایدت خسته شو گر مرهمی میبایدت تا در اثباتی تو بس نامحرمی محو شو گر محرمی میبایدت
سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
|
|
|
تن تو ظهر تابستونو بيادم مياره رنگ چشماى تو بارونو بيادم مياره وقتى نيستى زندگى فرقى با زندون نداره قهر تو تلخى زندونو بيادم مياره
|
|
|
|
|
هر دم از این باغ بری می رسد تازه تر از تازه تری می رسد 
*** سير نميشوم ز تو ... نيست جز اين گناه من!! ***
|
|
|
دانى كه را سزد صفت پاكى آنكو وجود پاك نيالايد 
|