صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / موسیقی متن فیلم
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 28 May 2008 22:53 | ویرایش بوسیله: al_pacino

"هیچ کس منکر تاثیر موسیقی متن فیلم ها روی افراد به هنگام تماشای فیلم نیست"
رو همین حساب جای این تاپیک رو تو این سایت خالی میدیدم که ...
امیدوارم برو بچز هم کمک کنن تا این تاپیک یه سر و سامونی بگیره
خوب
سعی میکنم تو این تاپیک علاوه بر لینک دانلود موسیقی متن
گزیده ای از هر آنچه که مربوط به فیلم و موسیقی متن میشه تو اون بذارم
اگر هم به امید خدا تاپیک سرو سامون گرفت
یه فهرست هم صفحه اول واسش میذاریم

===================
موسیقی متن فیلم پدر خوانده

موسیقی متن فیلم پاپیون

===================

کوتاه در مورد نینو روتا

کوتاه در مورد جری گلد اسمیت

من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است
# : 28 May 2008 22:54

اولین فیلمی که در موردش صحبت میکنیم
فیلمی نیست
به جز
"پدر خوانده"

# : 28 May 2008 23:03 | ویرایش بوسیله: al_pacino

پدر خوانده

"پدرخوانده" محصول سال 1972 به عقیده بسیاری از منتقدان و تماشاگران حرفه ای سینما یکی از بهترین فیلمهایی است که در طول تاریخ فیلمسازی آمریکا تهیه شده است، نمونه واقعی از یک فیلم کلاسیک آمریکایی. کارگردانی کاملا" حرفه ای فرانسیس فورد کوپلا (Francis Ford Coppola) و بازی زیبای مارلون براندو (Marlon Brando) و آل پاچیونو (Al Pacino) در نقش ویتو کورله اونه (Vito Corleone) و کوچکترین پسرش مایکل از جمله دلایل موفقیت فیلم محسوب می شوند.

موضوع فیلم به سال 1940 و شهر نیویورک باز میگردد، هنگامی که ویتو کورله اونه رئیس یکی از باندهای جنایت و بزرگ یک خانواده مافیایی بود. موفقیت فیلم زمانی ارزش پیدا می کند که به این نکته توجه کنیم در زمان ساخت "پدرخوانده"، سینمای آمریکا مملو از فیلم های گانگستری و جنایی بود.

Godfather Waltz #1
Godfather Waltz #2

اما دلایل دیگر موفقیت این فیلم چه بود؟ اختلاف بزرگی که "پدرخوانده" (1972) با سایر فیلم های مافیایی و گانگستری زمان خود داشت در دو نکته نهفته بود. یکی سناریوی فیلم بود که در آن رابطه احساسی، انسانی و محکم بین اعضای خانواده کورله اونه را در عین مافیایی و جنایتکار بودن آنها نمایش می داد و دیگری موسیقی بسیار زیبای فیلم بود که جنبه های رمانتیک و احساسی فیلم را تشدید می کرد و در نهایت فیلم را حتی در نظر افرادی که به موضوعات گانگستری علاقه ای ندارند، زیبا جلوه می داد.
Love Theme

موسیقی فیلم ساخته نینو روتا (Nino Rota) موسیقیدان ایتالیایی است که علاوه بر آهنگسازی بعنوان یک رهبر ارکستر بزرگ نیز مشهور است. او در سال 1911 در میلان بدنیا آمد و در سال 1929 از کنسواتوآر سیسل فارق التحصیل شد. روتا طی سالهای 1930 تا 1932 در موسسه کورتیس فیلادلفیا در حال گذراندن دوره های تخصصی آهنگسازی بود. او علاوه بر ساخت موسیقی برای بیش از 150 فیلم، تعداد زیادی موسیقی اپرا، باله و کارهای ارکسترال را در کارنامه هنری خود دارد.
Mazurka

"پدرخوانده" (1972) نامزد دریافت 11 اسکار شد و در نهایت توانست اسکار بهترین فیلم، بهترین هنرپیشه (براندو) و بهترین فیلم نامه اقتباسی را بخود اختصاص دهد. موسیقی فیلم پدر خوانده (1972) کاندید جایزه اسکار شد و در نهایت موفق به دریافت اسکار نشد. اما برای همه دست اندر کاران موسیقی و سینما مشخص است که موسیقی فیلم پدر خوانده از جمله جاودانه ترین کارهای نینو روتا در تاریخ موسیقی جهان بشمار می آید. شاید کمتر کسی باشد که ملودی زیبای قطعه Speak Softly Love را نشنیده باشد و یا حتی نتواند آنرا زمزمه کند. بسیاری معتقد هستند که دریافت جایزه اسکار برای موسیقی فیلم "پدرخوانده" (1974) قسمت دوم، ناشی از تاثیری است که موسیقی قسمت اول فیلم بر روی هیئت ژوری اسکار گذاشته بود.

New Godfather
روتا برای ساخت موسیقی این فیلم از ترکیب سبک خاص موسیقی جاز (Jazz) ایتالیا با موسیقی احساسی سیسیل استفاده کرد. نتیجه کار با وجود آنکه کاملا" رمانتیک و احساسی بود توانست در تمام صحنه های فیلم اعم از احساسی، هیجانی، صحنه های درگیری و نبرد و ... حضور داشته باشد. توانایی جالب موسیقی این فیلم آن است که مخاطب پس از پایان فیلم بدون شک خاطره ای از موسیقی آن را در ذهن خود بیاد خواهد داشت و این نکته ای است که از زیبایی و عجین شدن موسیقی با موضوع فیلم حکایت دارد. کافی است سه یا چهارنت از تم اصلی را بشنویم آنگاه بسادگی می توانیم آنرا ادامه دهیم و این چیزی جز نفوذ ملودی در طول فیلم در اعماق احساس انسانی نیست.
The Pickup

موسیقی فیلم با یک والس زیبا بنام The Godfather Waltz آغاز می شود که نمایانگر نجابت و اشرافگری یک خانواده بزرگ ایتالیایی است. روتا در قسمت های میانی فیلم بازگشت مجددی به این تم دارد. اما همانطور که قبلا" اشاره کردیم تم اصلی که به Love Theme و یا Speak Softly Love معروف است به چنان شهرتی دست پیدا کرد که امروزه مردم در اقصی نقاط جهان با آن آشنایی دارند. اجرای زیبای آکاردئون و ماندولین روی اجرای سازهای زهی از یک طرف، هارمونی و آکوردهای زیبا از طرف دیگر دست به دست هم دادند و تشکیل موسیقی ای را دادند که امروزه به موسیقی مافیا معروف شده است. The Pickup موسیقی قسمتی دیگر است که از تم اصلی گرفته شده اما اینبار با فضایی نزدیک به Jazz. مازورکا از دیگر قطعات زیبایی است که به هنگام شادی ها در فیلم از آن استفاده میشود نمونه ای زیبا از تاثیر موسیقی شاد اروپای شرقی بر قسمتهای غربی اروپا. روتا همچنین برای قسمت پایانی تم اصلی را با بهره گیری از گروه کر اجرا کرده است.

Andy Williams, Speak Softly Love

هرچند در ساخت موسیقی قسمتهای دوم و سوم "پدرخوانده"، دو آهنگساز دیگر یعنی پیترو ماسکانگی (Pietro Mascagni) و کارمینه کوپلا (Carmine Coppola) نیز دست اندر کار ساخت موسیقی بودند، اما هیچیک از بینندگان فیلم یا شنوندگان موسیقی آن نمی توانند منکر تاثیر عمیق موسیقی قسمت اول فیلم بر روی قسمت های بعدی آن شوند. نینو روتا در سال 1979 در شهر رم از دنیا رفت.

در انتها به قسمتهایی از موسیقی "پدرخوانده" دو و سه توجه کنید:

The Godfather II , Intro
Love Theme From The Godfather III
منبع

# : 28 May 2008 23:15

al_pacino

دمت گرم مشتی حتما ادامه بده من پایه این تاپیکت هستم

# : 29 May 2008 00:19

Quoting: sexnasa2008
دمت گرم مشتی حتما ادامه بده من پایه این تاپیکت هستم

چاکرات پتاسم

# : 29 May 2008 00:24 | ویرایش بوسیله: al_pacino

خوب میرسیم به معرفی این جناب نینو روتا

نام: نینو روتا نینو روتا

تولد: دسامبر1911

محل تولد: میلان

هنر: آهنگسازی ، رهبری ارکستر

آثار معروف: رومئو و ژولیت ، پدرخوانده ، تعدادی از فیلمهای فدریکو فلینی

درگذشت:آوریل 1979

+++++++++++++++

نینو روتا در یک خانواده موسقیایی در میلان متولد شد. وی در دوران جوانی به هنرستان موسیقی رفته و به یادگیری موسیقی پرداخت. سپس به تشویق رهبر ارکستر معروف آرتورو توسکانینی به فیلادلفیا رفته تا به تحصیلات خود ادامه دهد.

بسال 1944 نینو اولین موسیقی فیلم خود را برای فیلم زازا بکارگردانی رناتو کاستلّانی ساخت و کا او در فیلم مذکور موجب آن شد که فدریکو فلینی معروف بدنبال جذب او بیفتد و او را در فیلم لا سایکو بیانکو بکارگیرد.

نینو تا پایان عمرش بیش از صدوپنجاه فیلم را آهنگسازی کرد و درکارنامه او ده ها کار ارکستر ، باله و اپرای موفق موجود است. وی در سال 1979 درگذشت.

در پایان چند پرده از زنگی ایشان را تهیه دیده ام که تقدیم می کنم:

1- نینو پایان نامه خودرا در مورد جوزفو زارلینو آهنگساز دوره رنسانس نوشت.

2- یکی از معروفترین کارهای او قطعه رومئو و ژولیت است که با نامهای دیگری مانند جوان کیست و زمانی برای ما نیز شناخته می شود.

3- یکی از معروفترین اپراهای او علاالدین و چراغ جادو نام داشت که حتی بزبان آلمانی هم ترجمه و اجرا گشت.

4- آنچه وی در پدرخوانده ارائه کرد واقعا روح کوزانوسترا و خانواده های مافیایی ایتالیایی-امریکایی بود. ترکیبی موزون از موسیقی کلاسیک ایتالیا و جاز که بعدها موسیقی مافیا نام گرفت.

5- روتا در قسنت های دوم پدرخوانده در آهنگسازی از کارمینه کاپولا و پیترو ماسکانگی نیز کمک گرفت اما هیچیک تاثیری که استاد مسلم روتا روی کار داشت را بجا نگذاشتند.

6- اولین فیلم انگلیسی زبانی که وی آهنگشازی کرد فیلمی بود بنام کوه شیشه ای محصول 1949.

7- یک گروه موسیقی ایتالیایی به افتحار وی نام گروه خود را نینوروتا گذاشته اند.

8- وی آهنگی برای فیلم جنگ و صلح نوشت که جزو بهترینهای آن سال (56) لقب گرفت.

9- استاد یک فیلم مافیایی دیگر را نیز تحت عنوان اورجینی دلا مافیا (اصلهای مافیا) را در 1976 آهنگسازی کرد.

10- وی در آخرین سال عمر خویش فیلمی تحت عنوان گردباد را نیز آهنگسازی نمود.

از نینو روتا با وجود شهرت عالمگیرش تنها دو یا سه عکس سیاه و سفید در دسترس است که بنده لینک یکی از آنها را برای شما زخواهم گذاشت.

منبع

# : 29 May 2008 00:39

جالبی آهنگ های روتا اینه که بدون تاثیر سازهای استفاده شده در آهنگ حس آهنگ منتقل میشه در نگاه خود نینو روتا آهنگ های موجود در این فیلم چه تم اصلی چه قسمت های دیگه آهنگ همه و همه خشن ولی پر از محبت اند

نینو در مورد آهنگ پدر خوانده و تم اصلی اون بارها صحبت کرده و این که این موسیقی و وقتی در بالای تپه ای در یک روستا در ایتالیا در سکوت مطلق نشسته بود به همراه ضرباهنگ ناقوس کلیسا به او الهام شد

ملودی پدر خوانده با هر سازی و هر تنظیمی زیباست ؛ استوار ترین ملودیه ساخته شده در دنیا تا به امروز !

کاپولا کارگردان پدرخوانده وقتی به موسیقی فیلمش رسید میدونست به کجا برود ، وقتی برای ملاقات با نینو روتا وارد ایتالیا شد ، نینو دو آهنگ آماده خود رو که برای فیلمی کوتاه ساخته بود که یکی از آن دو با نام Speak Softly Love بود برای کاپولا نواخت و کاپولا بیدرنگ انتخابش رو کرد

نینو روتا برای اجرای دویاره این آهنگ و ساخت قطعات دیگر پدر خوانده کارمین کاپولای جوان رو به عنوان دستار و تنظیم کننده خودش انتخاب کرد در اصل تنظیم قطعات این فیلم برعهده ی کارمین بود ، تم اصلی وقتی با شیپور فرانسوی و ساکسیفون ساخته و روی فیلم قرار گرفت در دنیای موسیقی و فیلم غوغایی به پا شد !

نه یکی دوروز بلکه ده ها سال منتقدان موسیقی در مورد این آهنگ نظر دادند

نینو علاقه ی خاصی به اپرا داشت و اولین قعطه ی موسیقی خودش رو در 18 سالگی اجرا کرد و در کل 10 اثر اپرا در کارنامه ی خودش به جا گذاشته از جمله « میلیونر ناپلی »

اونچه که مسلمه نینو فراتر از یک آهنگساز بود ، وجود یک حس عمیق در او ؛ کارهایش را متمایز میکرد
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

# : 29 May 2008 00:40

Quoting: al_pacino
اولین فیلمی که در موردش صحبت میکنیم
فیلمی نیست
به جز
"پدر خوانده"

عنوان تاپیک رو دیدم با خودم شرط بستم اولین موسیقی متن پدر خوانده است

حس امضا ندارم انگشت می کنم
# : 29 May 2008 00:44

Quoting: behzad_freedom
عنوان تاپیک رو دیدم با خودم شرط بستم اولین موسیقی متن پدر خوانده است

ای شیطون

# : 30 May 2008 00:07 | ویرایش بوسیله: al_pacino

خوب
امشب نوبت فیلم پاپیون هست

. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.