| نویسنده |
پیام |
|
|
اینم یک فایل صوتی از کارهای صادق هدایت به نام (( داش آکل ))
http://rapidshare.com/files/148986657/Dash_Akol.mp3.html
http://sharedzilla.com/en/get?id=202948
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
Quoting: Golden_Eagle amo bade عزیز اسمه آلبومش رو میدونی چیه ؟ دقيق نميدونم ولي فكر كنم همون گلنسا باشه.
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
amo bade
عزیزم من همچین آهنگی نداشتم مطمئن هستی همینه اسمش ؟
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
|
|
درخواست دیگه ای نداشتیم ؟
|
|
|
Quoting: Golden_Eagle amo bade عزیزم من همچین آهنگی نداشتم مطمئن هستی همینه اسمش ؟ نه مطمین نیستم...حالا اگه شمالی داری داری(البته گیلکی نباشه.. مازنی)بزار تا بهت بگم هست یا نه.
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
|
|
|
amo bade
نمیشه از یک جایی بفهمی چیه ؟
اسم آلبوم . اسم صحیح آهنگ ؟
|
|
|
Quoting: Golden_Eagle نمیشه از یک جایی بفهمی چیه ؟ البومشو دیگه ندارم متاسفانه.
Quoting: Golden_Eagle سم آلبوم . اسم صحیح آهنگ ؟ زبونه شمالی بلدی تا یکموشو واست بنویسم؟
|
|
|
Golden_Eagle ترکی چی؟بلدی؟
|
|
|
|
|
Golden_Eagle واییییییییییییییی عزیز!! ممنون بابت آهنگ تکیه گاه از ستار.. کلی خاطره و اشک اومد سراغم. ممنون
Unbreak my heart...
|
|
|
Quoting: F_Super6 بچه ها..من ترانه تولدت مبارک قدیمی و ارویجینال رو میخوام....اگه تو صفحات قدیمی این تاپیک هست یا شما دارین ...لطف کنید بزارین...ممنونتون میشم

چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|