| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام سلام
مرسی از لطف همه شما دوستانه گلم خیلی خوشحالم که برگشتم پیشتون 
انشاا... سره وقت به تک تک پستهاتون جواب میدم 
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
jako_jonevar lolipup
Quoting: sexy_lizard_yxes کجا رفتی عزیز؟ زود برگرد که نباشی بدون تو لنگیم! نمی دونمشما موافقید یا نهاما جسارتا تا وقتی ارشک جان بر می گرده بیاید سعی کنیم خودمون اهنگ هایی رو که داریم و بقیه می خواند اپلود کنیم! اگه از نظرتون ایرادی نداره من توی این مدت سعی میکنم اگه آهنگی داشتم که شما درخواست دادید رو براتون آپ کنم و اگه نداشتم بگردم پیدا کنم! البته اگه کسی بود که آهنگ درخواستی رو داشت حتما کمکم کنه
سلام به همه عزیزانم
واقعا دلم براتون تنگ شده بود . خیلی زیاد و الان که اینجام خیلی خوشحالم و بغض گلوم رو گرفته امیدوارم تا زمانی که بتونم در کنارتون باشم و آهنگ های درخواستی رو بزارم
sexy_lizard_yxes از تو خیلی ممنونم که در نبوده من این کارو کردی
lolipup
همین طور از شما دوست بسیار خوبم کمال تشکر رو دارم
قوربونه همتون برم ارشک 
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
Vina
دوست عزیز شما کدوم آهنگ معین رو میخواین ؟ لطفا نام آهنگ یا قسمتی از متن آهنگ رو بگین
|
|
|
|
|
Quoting: F_Super6 بچه ها..من ترانه تولدت مبارک قدیمی و ارویجینال رو میخوام....اگه تو صفحات قدیمی این تاپیک هست یا شما دارین ...لطف کنید بزارین...ممنونتون میشم
سلام دوست عزیز
چشم سعی میکنم براتون بزارم
|
|
|
سلام درخواستی نداریم دیگه ؟
|
|
|
یک سری از قصه های قدیمی دارم اگه خواستین یادم نیست چی اینجا آپ کردم ولی اگه خواستین تا براتون بزارم
علیمردان خان آوازخوان های شهر قصه گربه های اشرافی حسنی و خانوم حنا خاله سوسکه سیندرلا نمایشنامه شهر قصه
|
|
|
این آهنگ از پریوش به نام اوفینا خیلی باحاله
http://sharedzilla.com/en/get?id=199674
روی لینک کلیک کنید و در صفحه ای که باز می شود روی Get Direct Link کلیک کنید .
در صفحه بعد بر روی گزینه Or click here کلیک کنید تا دانلود آغاز بشه .
|
|
|
عجیبه کسی دیگه آهنگ گوش نمیده 
|
|
|
|
|
# : 24 Sep 2008 04:03 | ویرایش بوسیله: Golden_Eagle
سلام وقت همه بخیر

|
|
|
من که حوصلم سر رفت 
|