صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / آهنگهای کمیاب و در خواستی
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 94 . 95 . >>
نویسنده پیام
# : 21 Sep 2008 03:02

سلام سلام

مرسی از لطف همه شما دوستانه گلم خیلی خوشحالم که برگشتم پیشتون

انشاا... سره وقت به تک تک پستهاتون جواب میدم

یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
# : 21 Sep 2008 14:04

jako_jonevar
lolipup
Quoting: sexy_lizard_yxes
کجا رفتی عزیز؟ زود برگرد که نباشی بدون تو لنگیم!

نمی دونمشما موافقید یا نهاما جسارتا تا وقتی ارشک جان بر می گرده بیاید سعی کنیم خودمون اهنگ هایی رو که داریم و بقیه می خواند اپلود کنیم! اگه از نظرتون ایرادی نداره من توی این مدت سعی میکنم اگه آهنگی داشتم که شما درخواست دادید رو براتون آپ کنم و اگه نداشتم بگردم پیدا کنم! البته اگه کسی بود که آهنگ درخواستی رو داشت حتما کمکم کنه

سلام به همه عزیزانم

واقعا دلم براتون تنگ شده بود . خیلی زیاد و الان که اینجام خیلی خوشحالم و بغض گلوم رو گرفته امیدوارم تا زمانی که بتونم در کنارتون باشم و آهنگ های درخواستی رو بزارم

sexy_lizard_yxes
از تو خیلی ممنونم که در نبوده من این کارو کردی

lolipup

همین طور از شما دوست بسیار خوبم کمال تشکر رو دارم

قوربونه همتون برم ارشک

یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
# : 21 Sep 2008 14:06

Vina

دوست عزیز شما کدوم آهنگ معین رو میخواین ؟ لطفا نام آهنگ یا قسمتی از متن آهنگ رو بگین

# : 21 Sep 2008 14:08

Quoting: F_Super6
بچه ها..من ترانه تولدت مبارک قدیمی و ارویجینال رو میخوام....اگه تو صفحات قدیمی این تاپیک هست یا شما دارین ...لطف کنید بزارین...ممنونتون میشم

سلام دوست عزیز

چشم سعی میکنم براتون بزارم

# : 23 Sep 2008 16:51

سلام درخواستی نداریم دیگه ؟

# : 23 Sep 2008 17:02

یک سری از قصه های قدیمی دارم اگه خواستین یادم نیست چی اینجا آپ کردم ولی اگه خواستین تا براتون بزارم

علیمردان خان
آوازخوان های شهر قصه
گربه های اشرافی
حسنی و خانوم حنا
خاله سوسکه
سیندرلا
نمایشنامه شهر قصه

# : 23 Sep 2008 17:10

این آهنگ از پریوش به نام اوفینا خیلی باحاله

http://sharedzilla.com/en/get?id=199674

روی لینک کلیک کنید و در صفحه ای که باز می شود روی Get Direct Link کلیک کنید .

در صفحه بعد بر روی گزینه Or click here کلیک کنید تا دانلود آغاز بشه .

# : 24 Sep 2008 03:48

عجیبه کسی دیگه آهنگ گوش نمیده

# : 24 Sep 2008 04:03 | ویرایش بوسیله: Golden_Eagle

سلام وقت همه بخیر

# : 24 Sep 2008 20:28

من که حوصلم سر رفت

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 94 . 95 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.