صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
هنر
/
آهنگهای کمیاب و در خواستی
<<
1
...
54
.
55
.
56
.
57
.
58
.
59
.
60
.
61
.
62
.
63
.
64
...
92
.
93
.
>>
نویسنده
پیام
balakhune
اعضا
#
: 4 Aug 2008 00:05
چه فایده نوشتن شعر؟!
بهترین کار اینه که خیلی راحت مثل خیلی مطالب سکسی که آپلود میکنید اینجا هم آهنگ آپلود کنید!
shinto
اعضا
#
: 14 Aug 2008 05:42
ترانه (خوب من ای خوب من) از وفا (وفا وفائی)
به مژگان سیه کردی هزاران رخنه در دینم بیا کز چشم بیمارت هزاران درد برچینم
بهترین پیراهنت را خوب من بر تن کن امشب کهنه فانوسی که مانده باز هم روشن کن امشب...
shinto
اعضا
#
: 14 Aug 2008 05:49
ترانه (خوب من ای خوب من) از وفا (وفا وفائی)
بهترین پیراهنت را خوب من بر تن کن امشب کهنه فانوسی که مانده باز هم روشن کن امشب...
shinto
اعضا
#
: 14 Aug 2008 06:07
این ترانه که در سال 1355 خوانده شده (خوب من ای خوب من) از وفا ...... کسی اینو داره ؟
Vina
اعضا
#
: 16 Aug 2008 03:45
Salam
Mikhastam bebinam ahangae moein ro dari ya na ache har kari kardam natoonestam peyda konam
..........................
sirius_black
اعضا
#
: 17 Aug 2008 21:05
اهنگ ماه از مارتیک
دیگه خیلی کم می آم . دلم واستون خیلی تنگ می شه .
jako_jonevar
اعضا
#
: 25 Aug 2008 02:07
Golden_Eagle
ارشک جون دلمون تنگید بابا کجایی؟
سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
Shahram_Goth
اعضا
#
: 2 Sep 2008 21:41 | ویرایش بوسیله: Shahram_Goth
سلام به همه مخصوصا متال بازای قدیمی، من تازه اومدم تو این تاپیک، ولی چند تا page رو که نگاه کردم جالبه که فقط بحث آهنگای ایرانی بود ، کسی خارجی فکر کنم گوش نمیده ، متاسفم که همه رپ شدن ، یادش بخیر موسیقیه متال ، به هر حال من تقریبا آلبومای خارجیم فوله ، Metall , Rock , Pop , RapMetal , Trance ... , اگه کسی خارجی خواست و داشتم ، Change یا مبادله میکنم .
Shahram \w
>> Only Metall Fuck the Rap <<
F_Super6
اعضا
#
: 8 Sep 2008 22:00
بچه ها..من ترانه تولدت مبارک قدیمی و ارویجینال رو میخوام....اگه تو صفحات قدیمی این تاپیک هست یا شما دارین ...لطف کنید بزارین...ممنونتون میشم
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
F_Super6
اعضا
#
: 9 Sep 2008 21:24
کسی نداره
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
<<
1
...
54
.
55
.
56
.
57
.
58
.
59
.
60
.
61
.
62
.
63
.
64
...
92
.
93
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.