صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / آهنگهای کمیاب و در خواستی
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 94 . 95 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Jul 2008 19:29

تو اگه نباشی، کی واسه ما میگرده....توی آرشیو هاشو.... کی نمی گذاره.... بمونیم ما خمار آهنگ!

Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
# : 7 Jul 2008 08:55

sexy_lizard_yxes
Quoting: sexy_lizard_yxes
تو اگه نباشی، کی واسه ما میگرده....توی آرشیو هاشو.... کی نمی گذاره.... بمونیم ما خمار آهنگ!

مرسی از لطفت عزیزم زود میام

یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
# : 9 Jul 2008 16:29

خوب دوستان گل و همیشه خوبم با اجازتون من مرخص میشم و امیدوارم خیلی زود بتونم برگردم و در اینجا کنارتون باشم و همراه شما لحظاتی خوب شاد توام با دوستی داشته باشم .

خیلی دلم گرفته از اینکه مجبورم برم ولی دلم . یادم در اینجا همیشه با شما خواهد بود .تشکر ویژه دارم از تک به تک دوستانی که من رو تاپیکم رو با نظرات و دل گرمی که دادن همراهی کردن

خیلی خیلی ممنون . دعا کنید برام از همینجا روی ماه همتون رو می بوسم دوستتون دارم همیشه در قلب من جا دارید

فدای شما ارشک

یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
# : 10 Jul 2008 02:47

Quoting: Golden_Eagle

خوب دوستان گل و همیشه خوبم با اجازتون من مرخص میشم و امیدوارم خیلی زود بتونم برگردم و در اینجا کنارتون باشم و همراه شما لحظاتی خوب شاد توام با دوستی داشته باشم

سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
# : 10 Jul 2008 02:50

Quoting: Golden_Eagle

خوب دوستان گل و همیشه خوبم با اجازتون من مرخص میشم و امیدوارم خیلی زود بتونم برگردم و در اینجا کنارتون باشم و همراه شما لحظاتی خوب شاد توام با دوستی داشته باشم .

خیلی دلم گرفته از اینکه مجبورم برم ولی دلم . یادم در اینجا همیشه با شما خواهد بود .تشکر ویژه دارم از تک به تک دوستانی که من رو تاپیکم رو با نظرات و دل گرمی که دادن همراهی کردن

خیلی خیلی ممنون . دعا کنید برام از همینجا روی ماه همتون رو می بوسم دوستتون دارم همیشه در قلب من جا دارید

فدای شما ارشک

# : 10 Jul 2008 14:04 | ویرایش بوسیله: InvisibLe

سلام دوستان من یه آهنگ رو از طریق نت هر کاری میکنم پیداش نمیکنم اگر شما لطف کنید و بزارید ممنونتون میشم

آهنگ جونی جونم از لیلا فروهر

سینا
# : 11 Jul 2008 01:18

Golden_Eagle
کجا رفتی عزیز؟ زود برگرد که نباشی بدون تو لنگیم!

نمی دونمشما موافقید یا نهاما جسارتا تا وقتی ارشک جان بر می گرده بیاید سعی کنیم خودمون اهنگ هایی رو که داریم و بقیه می خواند اپلود کنیم! اگه از نظرتون ایرادی نداره من توی این مدت سعی میکنم اگه آهنگی داشتم که شما درخواست دادید رو براتون آپ کنم و اگه نداشتم بگردم پیدا کنم! البته اگه کسی بود که آهنگ درخواستی رو داشت حتما کمکم کنه
InvisibLe
من جونی جونم رو از لیلی دارم... برات اپ میکنم و لینک میدم اون یکی هم میگردم و پیدا می کنم

# : 11 Jul 2008 10:04 | ویرایش بوسیله: InvisibLe

Quoting: sexy_lizard_yxes
InvisibLe
من جونی جونم رو از لیلی دارم... برات اپ میکنم و لینک میدم اون یکی هم میگردم و پیدا می کنم

آهنگ جونی جونم رو میخواستم اون یکی رو پیدا کردم

سینا
# : 11 Jul 2008 16:04 | ویرایش بوسیله: sam_ra

سلام ارشک جون
کجایی؟ .. زود بیا
فعلا" چیزی نمیخوام ازت .. فقط اومدم سلامی عرض کنم .

# : 12 Jul 2008 00:28 | ویرایش بوسیله: sexy_lizard_yxes

InvisibLe
عزیز اینم لینک آهنگ جونی جونوم از لیلا ... داشتم برات آپلود کردم... اگه چیز دیگه ای کسی خواست بگه

http://persiandrive.net/507651

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 94 . 95 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.