| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: dariushagha دستت درد نکنه...خیلی وقت صداشو نشنیده بودم قربانت عزیزم . امیدوارم که خوشت اومده باشه fl:
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
اینم یک آهنگ دیگه از وفا به نام پشت شیشه
http://www.2shared.com/file/3292493/bf136c64/Vafa_Poshte_Shisheh.html
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
آهنگ پریا از ابی رو کسی داره ؟
|
|
|
|
|
به به چقدر شماها به موسیقی علاقه دارید اونم موسیقی سنتی و قدیمی . واقعا خوشحالم
|
|
|
یکی دیگه بگم؟؟ ناصر... شنیدی؟؟
Quoting: Golden_Eagle آهنگ پریا از ابی باید بگردم..شاید داشته باشم.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
آلبوم:
تاج ترانه
از ابی شنیدی؟؟ چندتا از آهنگهای گوگوش را خونده...من خوشم آمد.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
# : 16 May 2008 21:26 | ویرایش بوسیله: Amir_blank7
سلام ، آقا یه آهنگی هست من نه می دونم خواننده اش کیه ، نه می دونم آهنگسازش کیه نه می دونم اسمش چیه ! ترو خدا نخندین ! از رادیو شنیدم ، تا دفتر رادیو هم رفتم ولی گفتن نمیدیم ! تنها چیزی که می دونم اینه که یکی از شعرای مولاناست : آمده ام که سر نهم مهر تو را به سر برم ....... ور تو بگوییم که نی ، نی شکنم شکر برم
این شعر رو کمتر کسی خونده ، آهنگ سنتی نیست ، یعنی چه چه شجریانی نداره ، یکم پاپ می زنه ، کسی شنیده ؟
خودم می دونم چه در خاست عجیبی دارما ، ولی شاید فرجی شد ! 
تو اگر گوشه محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ........ من اگر گوشه می خانه نشستم به تو چه؟
|
|
|
Quoting: dariushagha آلبوم: تاج ترانه از ابی شنیدی؟؟
سلام عزیزه دلم آره عزیز دارم اگه میخوای بزارم ؟
|
|
|
|
|
Amir_blank7
عزیزم درخواستت کمی سخته ولی سعی میکنم پیدا کنم و بزارم
|
|
|
Amir_blank7 یک راهنمایی این آهنگ شما مجازه یا غیره مجاز ؟
|