صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / آهنگهای کمیاب و در خواستی
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 105 . 106 . >>
نویسنده پیام
# : 23 May 2008 02:02

Quoting: mmmmmmmmmmina
سلام شبت خوش

سلام عزیزه دلم مرسی عزیز جان شب شمام خوش

یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
# : 23 May 2008 02:21

خوب آهنگ چی بزارم واسه امشب ؟؟؟

یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
# : 23 May 2008 02:35

مرسی دستت درد نکنه من اومدم یه حال واحوالی باهات کرده باشم

# : 23 May 2008 02:41

Quoting: mmmmmmmmmmina
مرسی دستت درد نکنه من اومدم یه حال واحوالی باهات کرده باشم

تشکر خیلی ممنون لطف دارید

# : 23 May 2008 04:53

آخ آخ دیدین چی شد ؟ دیگه هیچ کس آهنگ گوش نمیده

# : 23 May 2008 05:09

از لیلی نازه خبری نیست ؟ کجایی خانوم

# : 23 May 2008 05:11

Quoting: Golden_Eagle
آخ آخ دیدین چی شد ؟ دیگه هیچ کس آهنگ گوش نمیده

امشب فیلتر شکن رو روشن کردم دارم عکسهات رو غارت می کنم آهنگ هم دارم یک یاری دارم هوشمند رو گوش میدم

من آدم کم حوصله ای ام و زود حوصله ام سر میره حتی حوصله اینکه بمونم تو یه تاپیک داستان یا خاطره رو بخونم رو هم ندارم چه برسه به دانلود موزیک اون هم با این سرعت مزخرف دایال آپ ولی آهنگهایی که میذاری اینقدر وسوسه کننده هست که من بشینم و دانلودشون کنم
خدایی دمت گرم

حس امضا ندارم انگشت می کنم
# : 23 May 2008 05:17

behzad_freedom
مرسی عزیزم

Quoting: behzad_freedom
با این سرعت مزخرف دایال آپ

عزیزم پیشنهاد میدم از ADSL استفاده کنی

Quoting: behzad_freedom
آهنگهایی که میذاری اینقدر وسوسه کننده هست

مرسی خوشحالم کردی

# : 23 May 2008 05:46

Quoting: Golden_Eagle
عزیزم پیشنهاد میدم از ADSL استفاده کنی

از دو سال پیش هر بار میرم مخابرات منطقه رئیس مخابرات منطقه میگه ان شاا.. از دو ماه دیگه منطقه ما هم adsl دار میشه بد بختی همیشه هم در حال وضو گرفتن و آماده شدن برای نمازه فرصت نداره که توضیح بده چرا دو ساله که این دو ماه دیگه نمیاد

حس امضا ندارم انگشت می کنم
# : 23 May 2008 05:57

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 105 . 106 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.