| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: omid_hi سلام گلم چیزی نمیخواستم غرض دیدار و احوالپرسی بود عزیزم خوبی؟؟؟؟؟ قربانت عزیزم خوبم شما چطوری ؟
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
بهزاد جان مطمئنی اسم آهنگش دختر همسایه هستش؟
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
بهزادم همچین آهنگی ندارم . اگه میشه بیشتر راهنمایی کن
|
|
|
|
|
داریوش جان شما تا حالا همچین آهنگی شنیدی ؟
|
|
|
بايد عاشق شد و خواند : (( بايد انديشه کنان پنجره را بست و نشست )) پشت ديوار کسي مي گذرد مي خواند : (( بايد عاشق شد و رفت چه بيابانهايي در پيش است ! )) رهگذر خسته به شب مي نگرد مي گويد : (( چه بيابانهايي ! بايد رفت بايد از کوچه گريخت پشت اين پنجره ها مرداني مي ميرند و زناني ديگر به حکايتها دل مي سپرند . )) پشت ديوار کسي درياواري بيدار به زنان مي نگريست : (( چه زناني که در آرامش رود ، باد را مي نوشند ! و براي تو - براي تو و باد - آب هايي ديگر در گذرست . )) بايد اين ساعت - انديشه کنان مي گويم - رفت و از ساعت ديواري ، پرسيد و شنيد . و شب و ساعت ديواري و ماه به تو انديشه کنان مي گويند : (( بايد عاشق شد و ماند بايد اين پنجره را بست و نشست ! )) پشت ديوار کسي مي گذرد ، مي خواند : (( بايد عاشق شد و رفت بادها در گذرند . ))
|
|
|
Golden_Eagle چکار می کنی کله صبحی 
|
|
|
Golden_Eagle خواستم بازم ازت تشکر کنم و بدون خداحافظی نرم. اوقات خوبی داشته باشی. 
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina چکار می کنی کله صبحی دارم آهنگ جدید آپ میکنم 
Quoting: lolipup خواستم بازم ازت تشکر کنم و بدون خداحافظی نرم. اوقات خوبی داشته باشی مرسی عزیز . تشکر شمام همین طور
|
|
|
|
|
اینم آهنگ زن زیبا از ویگن
http://www.2shared.com/file/3321535/36406b6/DEROZO5.html
|
|
|
و آهنگ بسیار زیبای آخ جون بازم از زنده یاد ویگن .
http://www.2shared.com/file/3321541/4b485468/vigen-Akh_Joon1.html
|