| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام
خوبین ؟
هرکی آرشیو داره بیاد
آهنگهای قدیمی تا جدید
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب حق حقه گریه رو لب اینه اون غصه غم...............
|
|
|
دوستان من تقریبا آرشیو خوبی دارم . شما هم بیاین تا آرشیومون رو کامل تر کنیم . حالا هرکی خواست بگه تا من لیست آرشیوم رو اینجا بزنم . ممنون
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب حق حقه گریه رو لب اینه اون غصه غم...............
|
|
|
بزن لیستُ. ممنون
|
|
|
|
|
اول لیست فول آلبوم میزنم
عباس قادری احمد آزاد امیر آرام اندی عارف آرمیک بهرام فروهر بنان بهبودی بیژن مرتضوی بلک کتز چاووشی داریوش داوود مقامی ابی افتخاری فرامرز آصف فرامرز اصلانی فرهاد فرزین فروغی گلپایگانی حبیب هاتف ایرج کوروش یغمایی منصور مازیار مهرداد معین محمد اصفهانی مرتضی امید رضا صادقی سندی ستار شادمهر شهرام کاشانی شهرام صولتی شهرام شپره شهریار قنبری شماعی زاده شاهرخ سیاوش قمیشی سیاوش شمس ویگن جواد یساری
|
|
|
# : 15 May 2008 05:11 | ویرایش بوسیله: Golden_Eagle
دلکش گوگوش هایده هلن لیلا فروهر مهستی مرضیه شکیلا شهره سوسن
|
|
|
از وفا داری؟؟؟
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
وای نه خودم خیلی دنبالشم . بیشتر از وفایی گیر میاد تا وفا
|
|
|
Quoting: dariushagha از وفا داری؟؟؟ وفا کیه؟؟؟ مگه همون وفا وفایی نیست؟؟؟؟
|
|
|
|
|
Quoting: Golden_Eagle سوسن کوری فکر نکنم کار درستی کردی که از "سوسن" اینجوری نام بردی. من طرفدار اون مرحومه نیستم. ولی یا همه رو باید با لقبشون نام ببری یا هیچکودم رو.
اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
|
|
|
Quoting: Golden_Eagle سوسن کوری اصلا ندیدم... سوسن کوری چیه بابا... ریدی به چشماهای خدا بیامرز.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|