صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / ×پـــــــــرشــــیــــــــن رپ×
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 20 Mar 2008 15:29

maste_batel
حاجی چرا حرف تو دهن مردم میذاری؟؟
من گفتم طرفدارشم؟؟به اونجای عمم خندیدم

من هر جا رفتم گفتم سروش یاس زدبازی حالا عرفانم کاراش بد نیست تو بهتر از اینا سراغ داری؟؟

"همه مسئله و مشکل دارن درست مثل من !!! ولی همه دارن یه جوری باهاش کنار میان !! پس منهم میتونم "
# : 20 Mar 2008 17:46

Quoting: "SOLDIER"
حاجی چرا حرف تو دهن مردم میذاری؟؟

من گفتم طرفدارشم؟؟ به اونجای عمم خندیدم

من هر جا رفتم گفتم سروش یاس زدبازی حالا عرفانم کاراش بد نیست تو بهتر از اینا سراغ داری؟؟

7خط و مخمصه و تهي و ويلسون هم هستند

مخلص همه رامين

در جامعه مست ........... هشیاری جرم است ! ...................................مرند
# : 20 Mar 2008 18:12

maste batel
مخمصه و 7 خط به خاطر اینکه سروش باهاشون فیت بده 1 میلیون دادن شدن شاخ؟؟؟

خوب منم میتونم به سروش 1 میلیون بدم بشم شاخ!!!

تهی به این 3 تایی که بهتون عرض کردم هنوز نرسیده کسی که واسه امام حسین رپ بخونه چند وقت دیگه میره واسه امام زمان میخونه این از یک طرف از طرف دیگه میره آهنگ شاد میخونه اصلا جور در نمیاد بچه

ویلسونم از زدبازیه فکر کنم اصلا بکس رو نمیشناسی
مهراد هیدن سامان ویلسون سهراب mj سیاوش سیجل علیرضا جی جی نسیم

"همه مسئله و مشکل دارن درست مثل من !!! ولی همه دارن یه جوری باهاش کنار میان !! پس منهم میتونم "
# : 21 Mar 2008 23:49

چون كسي با كسيه نميشه گفت گروهشون خوبه يا بد
اگه اينطوري باشه من اصلا به ياس راي نميدم چون با برصدايي مثل ساسان مي خونه

مخلص همه رامين

در جامعه مست ........... هشیاری جرم است ! ...................................مرند
# : 22 Mar 2008 13:26

این افتخاره رپ فارسیه پسر ساسان تو آمریکا معروف شده خوب با این فیتی که یاس داد رپ یه قدم به جهانی شدن نزدیک شد
همینطور تهی و تتلو یا گروه فارز که رفت با شهرام کاشانی فیت داد اینا همش موفقیته

# : 24 Mar 2008 16:58

موفقيت اينه كه آهنگهاي سروش با داشتن فيتهايي كه از ريوال گرفته الآن در دنيا به اسم سروش مطرحه نه بي صدائي مثل ساسان يا تتلو .

مخلص همه رامين

# : 26 Mar 2008 21:27

سروش فقط توی ایران موفق بوده هر چند کاراش تو رادیو استرالیا پخش شده و یکی از شبکه های تلویزیونی آلمان ازش محاسبه کرده اما بیشتر به خاطر مهرک یا همون ریویل بوده...
در هر حال من صدای سروش رو دوست دارم چون به قول بچه ها خشششش داره!!

مهرک یک ایرانیه مقیم لاندن با استعداد و باهوش,این پسر خیلی با استایل رپ میکنه و رکورد های جالبی هم تو کل کل کردن داره که توی پارتیها و دیسکوهای لاندن کسب کرده...

یاس یک ایرانیه اصیل و با غیرت که قدرتش توی رپ کردن خیلی زیاده و به قول بچه ها کاراش حرفه ایه و بیشتر اجتمایی میخونه و اکثر کاراش موفقه و در دیسکوهای نیویورک,لاندن و امارات
به صورت فری استایل رپ کرده و تازگیا CNN در ایران باهاش محاسبه داشته.
0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
10 کلیپ فوق العاده زیبا از کنسرت[b] رضایا و 2afm در مالزی که واقعا ترکوندن باعث افتخار که حتی Play Back اجرا نمی کنند Live و زنده اجرا می کنند + آهنگ جدید هم اجرا می کنند به اسم بی قرار خلاصه از دست ندید من که کلی حال کردم و خوشحال شدم بچه ها دارن می ترکونن با کیفیت و حجم مناسب با تشکر از دوست خوبم علیرضا در مالزی که کلیپارو برای ما فراهم کرد(پخش ویژه)[/b]
http://www.rap98.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=1070

# : 7 Apr 2008 21:56

آهان ما یه مشت سربازیم که اینو همه میدونن حتی اگه از خاکمون ایران هم دور باشیم باز هم از بکس سروش هستیم و خواهیم بود جدید ترین آهنگ سروش که کار فوق العاده شاخیه بنام ما یه مشت سربازیم که تکستش از منه پیشنهاد میکنم اگر هم نظر نمیدین حتما دانلود کنین البته سروش این کار رو کلیپ کرده و نمیخواست صوتیش بیاد بیرون اما این یاشار ما شیطنت کرد و ...سروش شاکی شد اما خودم سر فرصت باش صحبت میکنم ماست مالیش میکنم
http://www.rap98.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=1103

# : 7 Apr 2008 22:01

SOLDIER
سلام سالار جان خوشحالم که برگشتی

این نیز بگذرد...
# : 15 Apr 2008 22:43

royale_korosh
ایول,مرسی
--------------------------------------------------------------------------
عزیزان من که کسخول نیستم براتون لینک بذارم هیچکی نظر نده

هر کی هم رپ دوست داره کون لقش بره رپفــــا دانلود کنه چرا من خودم رو خسته کنم؟؟؟

گـــــود بای

<< . 1 . 2 . 3 . >>
این تاپیک بسته شده. شما نمی توانید چیزی در اینجا ارسال نمایید.