| نویسنده |
پیام |
|
|
و اینهم افتخاری دیگر در رپ فارسی آهنگ پدیده ای که خیلی وقت منتظرش بودی از تهی و تتلو بهمراهی خواننده معروف LA افشین و داداشش امیر علی بنام گیر میدادی این آهنگ بهمراه یه آهنگ دیگه که تهی خونده ( بزودی خودمون میزاریم ) در آلبوم 1387 افشین پخش میشه که عکس بچهام تو کاور آلبوم است افشین برای اولین بار هست که با کسی جز داداشش feat میده تتلو این آهنگ رو همراه افشین نوروز امسال LIVE IN DUBAI اجرا میکنه پخش برای اولین بار!!
http://rapfaa.webng.com/tohi%20&%20tataloo%20ft.%20afshin%20&%20amir%20ali%20-%20gir%20midadi%20%20% 28%20rap98.ir%20%20&%20mic98.com%20%29.mp3
اینم یک لینک دیگه برای دانلود
http://www.4shared.com/file/40586025/d23a9f2c/Hossein_tohi__Tataloo_ft_Afshin__Amir_ali_-_Gir_Midadi ____Rap98iR___Mic98com__.html
حکم اهوراست به اهریمنان ، پارسیان تا به ابد قهرمان
|
|
|
Quoting: pokkop تتلو این آهنگ رو همراه افشین نوروز امسال LIVE IN DUBAI اجرا میکنه پخش برای اولین بار!! آدم قحط بود این تتلو رفت باهاش آهنگ اجرا کرد؟!!! حالم از افشین به هم میخوره  pokkop خسته نباشی
به كوروش چه خواهيم گفت؟forum/19_57882_0.html
|
|
|
Quoting: rahamatt آدم قحط بود این تتلو رفت باهاش آهنگ اجرا کرد؟!!! حالم از افشین به هم میخوره من بدم نمیاد ازش بچه ی با استعدادیه
اهنگ سازیش با خودشه
اما نکته ی مهم این کار افشین تهی تتلو نیست مهم شروع کار رسمیه رپ فارسیه با لس انجلسهایی که پوشش تبلیغاتی دارن
اینجاست که میگه
ما میخوایم پولدار شیم با رپ فارسی................ 
|
|
|
|
|
Quoting: pokkop مهم شروع کار رسمیه رپ فارسیه با لس انجلسهایی که پوشش تبلیغاتی دارن به نظر من که با L.A بودن کار آدمو میکشه پایین... یه خواننده درست حسابی تو اون خراب شده نیس که من بگم خوبه... 
|
|
|
Quoting: rahamatt به نظر من که با L.A بودن کار آدمو میکشه پایین... یه خواننده درست حسابی تو اون خراب شده نیس که من بگم خوبه...
نظر منم همینه
ولی 30 40 تا کاناله ماهواره با کلی کادر تبلیغات همون چیزیه که رپ میخواد 
|
|
|
Quoting: pokkop نظر منم همینه

Quoting: pokkop ولی 30 40 تا کاناله ماهواره با کلی کادر تبلیغات همون چیزیه که رپ میخواد

|
|
|
Quoting: pokkop ما میخوایم پولدار شیم با رپ فارسی................ بعدش با افتخار تو خیابونا راه بریم 
نجات من به دست توست...
|
|
|
اهههه...افشین؟!اصلا صدای اشین تو این آهنگه گیر میدادی ضد حاله کلی!!!تتلو و تهی را عشق است...!!!
*چرا دستای عاشقت رنگ تابستون نمی شه......وقتی که نیستم اون چشات خونه ی بارون نمی شه.....*
|
|
|