| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: mashgholam نه مثلاَ فرانسوی یا اسپانیایی . میگم ترجمه شو بلد نیستم میگی فارسی ؟ آهین بذار دمت گرم  شرمنده خنگ شدم
Quoting: mashgholam حالا زوده . میفهمی کم کم

Good guys only win in movies
|
|
|
Quoting: MPN آی آی آی آی تبلیغ سایت ممنوع حتی شما دوست عزیز سوگلی خف من چیکال کنم میخوام آدرس بدم برن آهنگ وردارن؟  راستی سایته خارجی میشه گذاشت؟
|
|
|
mashgholam ممنونم از آهنگت 
|
|
|
|
|
Quoting: MPN خدا خفت نکنه نه بابا روسییه یعنی ممنونم نوکرتم یه همچین چیزایی عجب نوکر باکلاسی ...
Quoting: MPN میگم قیافت آشناست نگو تو ایکس ایکس ال دیدمت آره یادت رفته؟ من و تو و نیما و برج ایفل ....
دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
|
|
|
مهدی جون کاش صفحه اول تاپیک لینک متنها رو میزاشتی .. بیتر نیست؟
|
|
|
Quoting: Yohan عجب نوکر باکلاسی ... حال کن دیگه خودت با کلاسی نوکرتم با کلاسه
Quoting: Yohan آره یادت رفته؟ من و تو و نیما و برج ایفل ....
Quoting: Yohan مهدی جون کاش صفحه اول تاپیک لینک متنها رو میزاشتی .. بیتر نیست؟ چرا میذارم ماله بییو گرافی ها و متنها رو میذارم ممنونم که گفتی

|
|
|
Quoting: MPN حال کن دیگه خودت با کلاسی نوکرتم با کلاسه پس دیگه های اندیم ...
Quoting: MPN چرا میذارم ماله بییو گرافی ها و متنها رو میذارم ممنونم که گفتی خواهش در وکنم .. حتما بزار .. نکنه نزاری ها؟ بچه های زیادی هستن که دوست دارنا .. حتما بزار
|
|
|
Quoting: Yohan مهدی جون کاش صفحه اول تاپیک لینک متنها رو میزاشتی .. بیتر نیست؟ ایول . این خیلی نظر خوبیه . خیلی سخته ها ! ولی کیفیت تاپیکت خیلی عالی میشه . مثلاَ بنویسیی :
نام آهنگ :La bohème خواننده : Charles Aznavour از طرف : مشغلام . لینک
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
|
|
یادت رفت.پیدا نکردی؟
پرنده لب تنگ ماهی نشسته بود و به ماهی نگاه میکرد و میگفت:سقف قفست شکسته چرا پرواز نمیکنی؟!
|
|
|
Quoting: send یادت رفت.پیدا نکردی؟ چلا ولی باید ترجمه بشه میخوای همینجوری بذارم؟ راستی تو چه آهنگیش رو میخوای؟ بگو که همون رو بذارم
Quoting: mashgholam ایول . این خیلی نظر خوبیه . خیلی سخته ها ! ولی کیفیت تاپیکت خیلی عالی میشه . مثلاَ بنویسیی : نام آهنگ :La bohème خواننده : Charles Aznavour از طرف : مشغلام . لینک ها راستی این لینک رو چه جولی میذاری؟ بعدم آهنگها رو هم بذارم؟ یا فقط متنها؟
Quoting: Yohan پس دیگه های اندیم ... ها خیلی اندشی فکر کنم یخ جورایی ته تهشی
Quoting: Yohan خواهش در وکنم .. حتما بزار .. نکنه نزاری ها؟ بچه های زیادی هستن که دوست دارنا .. حتما بزار الان تو منظورت کدووم گذاشتن بید؟ آخه خیلی داری اصرار میکنی آدم شک میکنه 
|