| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 24 Jan 2008 09:35 | ویرایش بوسیله: MPN
lolipup ممنونم دوسته عزیز که با ترجمه گذاشتی  راستی اسمت رو به ما نگفتی ها؟
Good guys only win in movies
|
|
|
# : 24 Jan 2008 10:08 | ویرایش بوسیله: MPN
 رفت صفحه’ 1
|
|
|
Quoting: viirusi بابا یکی اینارو دوبله کنه کدوما رو؟  تا حالا چهار تاش که ترجمه داره که
|
|
|
|
|
MPN یه پیشنهاد . ترجمه هر شعر رو توی پست خودش بذار . اینطوری برای کسی که میخواد متن رو بخونه و ترجمه اش رو هم بفهمه دسترسیش راحت تره . الان اگر بر فرض کسی بدونه که ترجمه اولین متن تو صفحه 9 تاپیکه باز هم دسترسیش سخته . همون پست های قبلی رو ویرایش کن و ترجمه اش رو توی خودش بذار . بعدها که اینجا تبدیل شد به یه آرشیو حسابی ، خیلی بهتر میشه ازش استفاده کرد . قربان تو . مشغلام
کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
|
|
|
Quoting: mashgholam MPN یه پیشنهاد . ترجمه هر شعر رو توی پست خودش بذار . اینطوری برای کسی که میخواد متن رو بخونه و ترجمه اش رو هم بفهمه دسترسیش راحت تره . الان اگر بر فرض کسی بدونه که ترجمه اولین متن تو صفحه 9 تاپیکه باز هم دسترسیش سخته . همون پست های قبلی رو ویرایش کن و ترجمه اش رو توی خودش بذار چشم عزیزم  حرفت منطقییه
Quoting: mashgholam بعدها که اینجا تبدیل شد به یه آرشیو حسابی ، خیلی بهتر میشه ازش استفاده کرد . قربان تو . مشغلام راستی ترجمت کو؟ نکردی هنوز؟
|
|
|
Quoting: MPN راستی ترجمت کو؟ نکردی هنوز؟ اونی که دیشب واسه سوگلی میخواستم ترجمه کنم ؟ وقتی دیدم خود سوگلی رفت دیگه بی خیال شدم . ایشالا سر فرصت میام کمکت . حداقل متونی که خودم میذارم رو توجمه میکنم .

|
|
|
باز داری حرفای بد بد میزنیا !!!
|
|
|
Quoting: mashgholam باز داری حرفای بد بد میزنیا !!! میدمت دسته سوگولی ها  نه جدی ترجمه کردی یا نه؟
|
|
|
|
|
سلام.من اومدم.
پرنده لب تنگ ماهی نشسته بود و به ماهی نگاه میکرد و میگفت:سقف قفست شکسته چرا پرواز نمیکنی؟!
|
|
|
send سلین اقر بخیر چطوری؟ متنت کو؟
|