صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
هنر
/
(((یادها و خاطره ها)))▪●ღ عکسها و مطالبی جذاب از قبل انقلاب ღ●▪·عکسهای دیدنی و خواندنی های جذاب از مجلات قدیمی هنرمندان و چهره های مشهور
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
>>
نویسنده
پیام
omid_hi
مدیر
#
: 11 Dec 2007 14:46
lili naze
Quoting: lili naze
فوق العاده است !
ممنونم از زحمتت
ممنونم از نظرت
من نه عاشق بودم نه محتاج نگاهي که بلغزد بر من ،من خودم بودم و يک حس غريب که به صد عشق و هوس مي ارزيد
omid_hi
مدیر
#
: 11 Dec 2007 14:58
پوری بنایی و عکس های جدیدیش
پوري بنايي متولد 1319 اراك است. نخستين فعاليت سينمايي وي بازي در فيلم عروس فرنگي به كارگرداني نصرت الله وحدت مي باشد. او پس از بازي در فيلم هاي زنبورك به كارگرداني فرخ غفاري و غزل به كارگرداني مسعود كيميايي گامي ديگر در عرصه بازيگري نهاد. آخرين كار سينمايي بنايي، بازي در فيلم مريم و ماني به كارگرداني كبري سعيدي مي باشد.
من نه عاشق بودم نه محتاج نگاهي که بلغزد بر من ،من خودم بودم و يک حس غريب که به صد عشق و هوس مي ارزيد
behzad_freedom
اعضا
#
: 11 Dec 2007 15:10
omid_hi
دستت درد نکنه رفیق کارت دویسته
حس امضا ندارم انگشت می کنم
omid_hi
مدیر
#
: 11 Dec 2007 15:13
behzad_freedom
Quoting: behzad_freedom
دستت درد نکنه رفیق کارت دویسته
omid_hi
مدیر
#
: 11 Dec 2007 15:31
اینهم عکسهای جدیدی از ناصر ملک مطیعی
omid_hi
مدیر
#
: 11 Dec 2007 16:15
مراسم تشییع پیکر زنده یاد بانو الهه
بهار غلامحسینی که همگان او را با نام هنری الهه می شناسند از میان ما پر کشید. ساعت چهارده و سی دقیقه عصر روز چهارشنبه 24 مرداد ماه، الهه گلهای پیرنیا بر اثر بیماری سرطان در بیمارستان پارسیان در سعادت آباد تهران جان را تقدیم جانان نمود و موسیقی ایران یکی دیگر از گل های خود را از دست داد. روزگار همیشه بهترین ها را گلچین می کند.
یکی از دوستان خاطره ای تعریف می کرد، زمانی که بانو الهه به ایران می آید، به بانو می گوید که می خواهد با او گفتگویی داشته باشد. بانو می گوید اگر باشم به روی چشم.
دوست من به بانو می گوید مگر دوباره می خواهید بروید، بانو می گوید: نه نمی روم - و دوباره می گوید - ولی اگر باشم. بانو می گوید من آمده ام ایران که بمیرم. روانش شاد.
گزارش تصویریاز ابتدای مراسم در خانه پسر زنده یاد الهه تا دفن بانوست
omid_hi
مدیر
#
: 11 Dec 2007 17:55
سعید کنگرانی
داریوش
بهروز وثوقی و گوگوش
ابی و همسرش
زنده یاد تقی ظهوری
رامش و فريد زولاند
عارف
یدالله شیراندامی و ثریا حکمت
عارف، گوگوش و پوران
فریبا خاتمی
سعید راد و نوش آفرین
omid_hi
مدیر
#
: 12 Dec 2007 00:51
چقدر استقبال
lili naze
مدیر
#
: 12 Dec 2007 00:56
omid_hi
Quoting: omid_hi
چقدر استقبال
ادامه بده
ما داریم پیگیریش میکنیم
دستت طلا
******* از جان چــــــــــه عزيز است ؟ بگو آن به تــــــــــــــو بخشم !!! *******
admin
مدیر
#
: 12 Dec 2007 01:01
omid_hi
تاپیک باحالیه مرسی
تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.