| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 7 Oct 2007 18:33 | ویرایش بوسیله: torke
در این تاپيک قصد دارم هنر و موسيقی اصيل ایرانی رو براتون جلوه کنم به لحاظ تخصوص خودم در ضمينه موسيقی سنتی ایرادات و اشکالات شما رو در ضمينه موسيقی اصيل بر طرف ميکنم برايه آشنايی بيشتر هر بار زندگی هر يک از اساتيد موسيقی رو بررسی ميکنم ليستی از این اساتيد رو تهييه کردم 1-استاد محمد رضا شجريان ( آواز) 2-مرحوم زنده ياد استاد ایرج بسطامی (آواز) 3-زنده ياد استاد جلال تاج اصفهانی (آواز) 4-زنده ياد استاد غلام حسين بنان (آواز ) 5-مرحوم زنده ياد استاد احمد عبادی (نوازنده ستار و تار) 6-مرحوم زنده ياد استاد محمود فرنام (نوازنده دف و دايره) 7-مرحوم زنده ياد استاد محمود محمودی خوانساری (آواز) 8-مرحوم زنده ياد استاد اصغر بهاری (نوازنده کمانچه) 9-خسرويه موسيقی ایرانی مرحوم زنده ياد استاد حبيب سماعی (نوازنده سنتور ) 10-مرحوم زنده ياد استاد سليمان امير قاسيمی (آواز) 11-مرحوم زنده ياد حسن عبدللهی (نوازنده نی) 12-پدر ستار ایران مرحوم زنده ياد استاد آقا ميرزا خان نوری 13-مرحوم آقا ميرزا خان کج بوسليکی (نوازنده ويلن) 14-پدر آواز ایران مرحوم زنده ياد استاد حسن اقبال آذر معروف به اقبال السلطان 15- پايه گزار دستگاه افشاری شهرام ناظری
این 15 تن از اساتيد بر تر موسيقی بوده و بر این نظرم پس از پايان زنديگی نامه و آثار گران قدر این عزيزان به بررسی بقيه اساتيد موسيقی خواهم پرداخت نخست پايه گزار خولوف دستگاه موسيقی در چهار گاه رو برسی ميکنم يعنی استاد محمد رضا شجريان
قال رسول الله (ص) : النکاح سنتی فمن رقب من سنتی فليس منی
|
|
|
دوست عزیز فکر کنم شهرام ناظری رو فراموش کردی  همین چند روز پیش بالاترین نشان افتخار هنری فرانسه رو گرفت
ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
|
|
|
Quoting: torke مرحوم زنده ياد استاد ایرج بسطامی

|
|
|
|
|
Quoting: brave_heart دوست عزیز فکر کنم شهرام ناظری رو فراموش کردی همین چند روز پیش بالاترین نشان افتخار هنری فرانسه رو گرفت اره عمو جون راس ميگی الان دوروس ميکنم
ويرايش شد
|
|
|
Quoting: torke اره عمو جون راس ميگی الان دوروس ميکنم دمت گرم
|
|
|
# : 8 Oct 2007 21:54 | ویرایش بوسیله: torke
استاد محمد رضا شجريان: متولد 1 مهر 1319 فرزند ميرزا عبدلله شجريان تا سن 14 سالگی نزد پدر مشغول فرا گيری قران بود و در سن 16 سالگی رتبه اول قاری ها را در آسيا گرفت در سال 42 نزد زنده ياد اقبال آذر مشغول آواز خانی شد نخسيتين اثر وی تصنيف بهار دلکش در مايه همايون راست و نواخت تار مرحوم عليرضا شهنازی ميباشد پس از آن در سال 46 اولين کار وی در برنامه برگ سبز به همراهی مرحوم قمرلمولک وزيری و ويلن پرويز يا حقی و تار جليل شهناز و تنبک مرتضی آسد آبادی در دستگاه ماهور اجرا شد تا سال 54 نزد اقبال آذر آواز خواند پس مرگ استاد آذر وی مکتب اقبال را دارا شد در سال 58 و پس پيروزی انقلاب اثر سپيده را اجرا نموند در مايه و ترکيبی از همايون و دستگاه بيات ترک اجرا کرد و به عنوان شاه کاری آن را ثبت نمود بر برخی دلايل استاد تا سال 68 کاری را اجرا نکرد و پس از آن شاه کاری را ثبت کرد که بعدها خود استاد گفت قادر به اجرايه دوباره آن نيستم کار دستان در دستگاه چهار گاه و در آن از ترکيباتی چون راست پنج گاه و سه گاه و مخالف چهار گاه استفاده کرد در همان سال به در خواست صدا و سيما برايه خواندن دعا يه قبل افطار رفت و کار ربنا را ثبت نمود در سال 71 کار ياد ايام به همراهی داريوش پيرنياکان اجرا کرد و پس از آن شاهکار ديگری به نام مرکب خوانی يا نوا را اجرا کرد به همراهی استاد پرويز مشکاتيان در سال 74 کنسرت آلمان بداهه خوانی را اجرا نمود که در آن هنر استاد مشخص شد و تغير دست گاهی را به رخ دنيا کشيد در سال 79 کنسرت جان جانان و رباييات عمر خيام را اجرا کرد به همراهی استادان جليل شهناز (جان جانان ) و همراهی مهدی بابک پدر موسيقی کلاسيک ایران (رباعيات عمر خيام) در همان سال کار در خيال را اجرا نمود که شاه کاری برايه تصانيف ایرانی محسوب ميشود در سال 2 8کنسرت هم نوا با بم را اجرا کرد در دست گاه راست پنج گاه و کرد بيات و سه گاه به همراهی استاد کيهان کلهر و حسين علی زاده و فرزند استاد همايون شجريان سال 83 کنسرت ديگری به نام بزن آن زخمه را اجرا نمون که به همراهی همان گروه قبلی بود و در مايه بداهه خوانی بود و اخرين کار وی غوغايه عاشقان هست و اخرين کنسرت وی در 9 مرداد همين سال برگزار شد
ياد استاد گرامی
محمّد
|
|
|
Quoting: brave_heart دمت گرم آقايی
|
|
|
torke سلام سالار چه عجب چشم ما به جمال شما روشن شد تاپیک جدید مبارک باشه ممد جون اکبر چطوره ؟ خودت خوبی ؟ خانواده ، فامیلاتون خوبن ؟ خداروشکر چه خبر ؟ اومدی ایران ؟ راستی دمت گرم که از شجریان شروع کردی من عاشقشم 
|
|
|
|
|
torke ممنون....خیلی جالبه...ادامه بده... 
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
|
|
|
Quoting: Bruce_Willis torke سلام سالار چه عجب چشم ما به جمال شما روشن شد تاپیک جدید مبارک باشه ممد جون اکبر چطوره ؟ خودت خوبی ؟ خانواده ، فامیلاتون خوبن ؟ خداروشکر چه خبر ؟ اومدی ایران ؟ راستی دمت گرم که از شجریان شروع کردی من عاشقشم ای جاااااااااااان سلام امين خوبی ¿  بابا گلی به جمالت منم عاشق صدايه شجريانم
Quoting: parnia torke ممنون....خیلی جالبه...ادامه بده... قربانت مخلصيم

|