صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / لوگوی هشتصدمین(800) سالگرد تولد مولانا در سال 2007
نویسنده پیام
# : 5 Oct 2007 21:06 | ویرایش بوسیله: shaapesar

این لوگوی هشتصدمین سالگرد تولد مولانا جلالدین رومی می باشد که ترکها اون رو طراحی کردند

هوسی است در سر من که سر بشر ندارد
من از این هوس چنانم که ز خود خبر ندارم

دو هزار ملک بخشد شه عشق هر زمانی
من از او به جز جمالش طلبی دگر ندارم

# : 5 Oct 2007 22:47

ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
# : 7 Oct 2007 12:15 | ویرایش بوسیله: shaapesar

هر چند که فرقی نمیکنه ولی ای کاش این لوگو کار خود ایرانی ها بود

# : 7 Oct 2007 12:29

گرچه من زیاد از دید و نظر و شعرهای مولوی سر در نمیارم و نمیتونم توش عمیق بشم ولی همینطوری ازشون خوشم میاد

Quoting: shaapesar
هر چند که فرقی نمیکنه ولی ای کاش این لوگو کار خود ایرانی بود

مملکتی که بیخیال مفاخر و دانشمندان و هنرمندانش باشه اخر و عاقبتش همین میشه دیگه. .. تو ترکیه واقعا به این مولوی احترام میزارن (در عمل نه در حرف) و کلی براش دمو دستگاه و تشکلیلات دارن.... ولی تو ایران چی؟

البته اینروهم باید بگم که مولوی ازاد از قوم و قبیله و اقلیم و منطقه که هیچ ازاد از قفس انسان بودن بودش و برای خودش در یک عالم دیگه ای سیر و سلوک میکرد... در نتیجه شاید نگاه ملی گرایانه بیش از حد به شخصیت و جایگاه مولوی بنوعی منافات با خود شخصیت مولوی باشه

# : 7 Oct 2007 13:30

Quoting: mehran_2
مملکتی که بیخیال مفاخر و دانشمندان و هنرمندانش باشه اخر و عاقبتش همین میشه دیگه. .. تو ترکیه واقعا به این مولوی احترام میزارن (در عمل نه در حرف) و کلی براش دمو دستگاه و تشکلیلات دارن.... ولی تو ایران چی؟

البته اینروهم باید بگم که مولوی ازاد از قوم و قبیله و اقلیم و منطقه که هیچ ازاد از قفس انسان بودن بودش و برای خودش در یک عالم دیگه ای سیر و سلوک میکرد... در نتیجه شاید نگاه ملی گرایانه بیش از حد به شخصیت و جایگاه مولوی بنوعی منافات با خود شخصیت مولوی باشه

حالا کجاش رو دیدی افغانستان هم تازگی ادعا کرده مولوی افغانیه نه ایرانی
خوب راست هم میگن تو افغانستان به دنیا اومده تو ترکیه هم مرده به من و تو ایرانی چه ربطی داره که بهش افتخار کنیم

حس امضا ندارم انگشت می کنم
# : 7 Oct 2007 13:34

خوب راست هم میگن تو افغانستان به دنیا اومده تو ترکیه هم مرده به من و تو ایرانی چه ربطی داره که بهش افتخار کنیم
===================================================
خوب... حتما برای اینکه از افغاننستان بیاد بره ترکیه از ایران رد شده بود دیگه! اینم ربطش

# : 7 Oct 2007 13:48

Quoting: mehran_2
خوب... حتما برای اینکه از افغاننستان بیاد بره ترکیه از ایران رد شده بود دیگه! اینم ربطش

خوب ایرانی ها هم شعرهاش رو می خونن و باهاش خال می کنن همین برای اونی که تو گفتی بسته دیگه دیگه عزت و احترام و تکریم و تعریف نمی خواد

حس امضا ندارم انگشت می کنم
# : 8 Oct 2007 21:24

وقتی همسر نخست وزیر ترکیه به خانوم رئیس مجلس سنای آمریکا ترجمه دیوان اشعار مولانا رو میده، کاملا طبیعی هست که همه فکر بکنن اصل اون اشعار به زبان ترکی بوده!!

راستش این موضوع فقط و فقط و فقط به بی کفایتی مسئولان ما مربوط میشه..
وگرنه ترکیه ای به برنامه های بزرگداشت مولانای خودش که از 48 کشور به طور زنده پخش شد و به توریست هایی که جذب کرد می اندیشه و اگه خیلی لطف کنه سعی می کنه رقص سماع رو درست اجرا کنه!!! وگرنه چه کسی در این عصر اهمیت می ده که مولانا عارف و عاشقی حیران و پران! بوده!!
توریست رو بچسب!!

تصقیر از ترکها نیست.. بی صاحب بود.. برش داشتن برا خودشون! طبیعیه

یادت که نرفته؟ گاهی نفس بکش..
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.