صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / محسن چاووشی بهترین خواننده حال حاضر ایران
نویسنده پیام
# : 25 Sep 2007 14:46

محسن چاووشی بهترین خواننده حال حاضر ایران- اگه کسی شک داره بگه

# : 25 Sep 2007 14:46

من که خیلی اهنگاش دوست دارم...

به قول یکی از دوستام...تا کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟
# : 27 Oct 2007 22:18

سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
# : 27 Oct 2007 22:23

نه خیرم به نظر من بهترین خواننده حال حاضر ایران و جهان حجی هست که دیگه مثل اون هم نمی آد

# : 28 Oct 2007 22:02

Yohan
جلال همتی خدا بیامرز رو یادت رفت نامرد؟

سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
# : 28 Oct 2007 23:15

محسن چاوشی اهنگاش واقعا قشنگه
من همشونو دوست دارم

كاش تو قحطي شقايق بشنيم توي يه قايق بزنيم دل و به دريا منو تو تنهاي تنها
# : 3 Nov 2007 17:34

کی میگه اهنگهای چاوشی بده ؟؟؟ ها
هرکی بهش توهین کن بامن طرفه

حسین
# : 21 Jan 2008 05:17

عزیز در اینکه محسن چاووشی صدای قشنگی داره و آهنگای تاپی میخونه شک نیست.کسی نمیخواد انکارش کنه هرکی انکار کنه با من طرفه...اما اینکه میگی بهترین خواننده ی در حال حاضر ایران یه ذره کم لطفیه...بستگی داره بگی توی ایران یا خارج از مرز رو هم دربر میگیره یا نه...اگه تو ایران منظورته که باید بگم که محسن چاووشی بهترینه. ...اما خارج از ایران کسی نمیتونه جای داریوشو بگیره...مخالفی؟پس با من طرفی...

به كوروش چه خواهيم گفت؟forum/19_57882_0.html
# : 1 Mar 2008 11:15

eshghe_mc

آقا دمت گرم منم با شما هم عقیده ام بهترین خواننده ایرانی حال حاضر کسی نسیت جز محسن چاووشی منم با آهنگاش خیلی حال میکنم

مرسی از اینکه این تاپیک رو زدی

لیونل مسی(LIONEL MESSI)
# : 15 Mar 2008 14:01

داخل ایران در حال حاضر بهترین خواننده نداره

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.