صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / میم مثل مادر
نویسنده پیام
# : 25 Sep 2007 02:18

اینم یه ترانه بر گرفته از فیلم سینمایی میم مثل مادر از آخرین ساخته های مرحوم ملا قلی پور. یادش گرامی باد

http://rapidshare.com/files/57553146/Mim_Mesle_Madar.mp3

به راهنمای دانلود توجه کنید لطفا

راهنمای دانلود

---------------------------

در ابتدا هر نرم افزار دانلود کننده فایل مانند download accelerator یا internet download manager یا flash get یا get right و مانند اینها را دارید باید uninstall کنید.

وقتی بر روی هر لینک کلیک کنید صفحه ای باز میشود که در پایین این صفحه جدولی وجود دارد

در زیر این جدول یک کلید وجود دارد که بر روی آن نوشته FREE

بعد از کلیک بر روی دکمه FREE صفحه ای دیگر باز میشود که در وسط صفحه عکسی به شما نمایش میدهد که حاوی معمولا 4 حرف میباشد.

این 4 حرف را در فسمت زیر عکس تایپ کنید و بر روی دکمه DOWNLOAD ... که در کنار آن قرار دارد کلیک کنید.

بدین صورت دانلود آغاز میشود

# : 30 Sep 2007 17:12

یه تیکه این فیلمو خیلی حال کردم خدایی
موقعی که پدر برای برگردوندن مادر اومده بود و با وقاحت تموم میخواست بچه رو از مادرش جدا کنه و گفت آخه بخاطر اینکه تو مادر بشی انصافه که این بچه اینقدر زجر بکشه
و مادر با افتخار جواب داد
خیلی پرتی آقای کاویانپور پسر من 3سال دیگه میره هنرستان موسیقی قاطی بچه های عادی درس میخونه همه کارهای شخصیشو خودش میکنه خرید خونه من به عهده اونه هر کی باهاش جور شده نتونسته ازش دل بکنه تو برو به فکر خودت باش
خدایی این یه تیکه کلی بهم حال داد تو سینما
این یه تیکه بهمون یاد میده که اگر به ظاهر تواناییهایی داریم نباید بهش بنازیم چون بعضیها در ظاهر این تواناییها رو ندارن ولی از ما خیلی جلوترن

صفاي پا برهنه ها واسه اينكه ريگي تو كفششون ندارند
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.