| نویسنده |
پیام |
|
|
yaboo_alafi2000 عشق کثیف رو دانلود كردم ، رضايا تيريپ غم ميخونه ( همين چيزارو گوش ميكنيد كه عقده اي سرخورده ميشيد ) منم يه اهنگ اپ كردم از اونايي كه دوست دارم دانلودش كن نظرتو بگو  http://rapidshare.com/files/51809588/noche-nasho.mp3.html
|
|
|
Quoting: shahtoot دانلودش كن نظرتو بگو

|
|
|
واضح بنويس
|
|
|
|
|
Quoting: shahtoot واضح بنويس دانلودش کردم... به ترتیب معنی شکلکها: حالم به هم خورد... به کلاس یابوها نمی خوره... به رضایا هم توهین نکن
|
|
|
Quoting: yaboo_alafi2000 حالم به هم خورد چون با دهن پر گوش كردي
Quoting: yaboo_alafi2000 به کلاس یابوها نمی خوره نظر هر كس براي خودش مهمه
Quoting: yaboo_alafi2000 به رضایا هم توهین نکن مگه من چي گفتم ؟!
|
|
|
Quoting: shahtoot چون با دهن پر گوش كردي
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quoting: shahtoot نظر هر كس براي خودش مهمه
Quoting: yaboo_alafi2000 من از اول هم گفتم، هرکسی سلیقه ای داره... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quoting: shahtoot مگه من چي گفتم ؟!
Quoting: shahtoot همين چيزارو گوش ميكنيد كه عقده اي سرخورده ميشيد
|
|
|

|
|
|
Quoting: yaboo_alafi2000 همين چيزارو گوش ميكنيد كه عقده اي سرخورده ميشيد:
|
|
|
|
|
Quoting: shahtoot Quoting: yaboo_alafi2000 همين چيزارو گوش ميكنيد كه عقده اي سرخورده ميشيد:
 منظور؟!
|
|
|
shahtoot بهتره آهنگهای سو تفاهم و کروات رو هم مقایسه کنی ♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫♫♪♪♫
قرار بود امشب، براتون یه آهنگ خیلی قشنگ آپلود کنم... ولی با این وضع بازدید و نظرها تصمیم گرفتم فرداشب اون آهنگ رو آپ کنم
به جای اون آهنگ چند آهنگ دیگه آپلود کردم که امیدوارم خوشتون بیاد...
|