| نویسنده |
پیام |
|
|
فکر شما به درد خودتون خورد... این تاپیک هیچی مشتری نداره ... از مدیران هم خواهش میکنم فردا با هم بریم محضر تاپیک رو به نامت بزنم!!!
آهنگ جدید رو هم دوست دارم بذارم ولی باید یکی درخواستش رو بده تا بذارم یا نه؟؟
|
|
|
شما جدید بزار مشتری تاپیک زیاد میشه... البته کلا بازدید انجمن هنر زیاد نیست ولی چه میشه کرد؟؟
|
|
|
بزار ببینیم بقیه چی میگن بعد...
|
|
|
|
|
من که هر چی بزاری راضیم، نازنین

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
شما چقدر زود راضی میشی!!!خودت پستت رو بخون، ببین چه سوتی دادی...
|
|
|
راست میگه، کسمشنگ آبروت رفت... سریعتر ویراشش کن!!
|
|
|
کسمشنگ عزیز یادته که گفته بودم بری تو یه تاپیکم که تو عکس سکسی و مطالب جالب زدم...
فلش خنده دار...
یه فلش دیگه گذاشتم خواستی برو دانلود کن...
|
|
|
نه ... چرا سوتی؟؟؟
یابو هر چی بزاره و هر کی رو بذاره من راضیم... این کجاش سوتیه؟؟
یابو جان
چشم، حتما میرم، مهربان

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
# : 9 Aug 2007 17:15 | ویرایش بوسیله: brave_heart
Quoting: yaboo_alafi2000 singer:survivor
song:eye of the tiger
این آهنگ فیلم راکی فوق العادس من عاشقشم یکی از بهترین آهنگاییه که تو عمرم شنیدم البته من داشتمش ولی از سلیقت خیلی خوشم اومد ایول داری
راستی دو تا آهنگ دیگه از فیلمای راکی هستش که یکیش از همین خوانندس اگه دوست داشتی بگو برات بزارم
ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
|
|
|
Quoting: brave_heart این آهنگ فیلم راکی فوق العادس من عاشقشم یکی از بهترین آهنگاییه که تو عمرم شنیدم البته من داشتمش ولی از سلیقت خیلی خوشم اومد ایول داری
واقعا ممنون از اینکه لطف کردی و نظری بر تاپیک این بنده حقیر انداختی...
Quoting: brave_heart راستی دو تا آهنگ دیگه از فیلمای راکی هستش که یکیش از همین خوانندس اگه دوست داشتی بگو برات بزارم
اونهایی که میگی رو هم خودم دارم...
ولی همینطور که میبینی فعلا این تاپیک حالت Idle پیدا کرده و چون کسی نظر نمیده، بهتره چیزی آپلود نشه..
|