صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / هنر / آهنگ خارجی و متن آهنگ درخواستی...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 26 Jul 2007 21:42

فکر شما به درد خودتون خورد... این تاپیک هیچی مشتری نداره... از مدیران هم خواهش میکنم فردا با هم بریم محضر تاپیک رو به نامت بزنم!!!
آهنگ جدید رو هم دوست دارم بذارم ولی باید یکی درخواستش رو بده تا بذارم یا نه؟؟

# : 27 Jul 2007 17:49

شما جدید بزار مشتری تاپیک زیاد میشه... البته کلا بازدید انجمن هنر زیاد نیست ولی چه میشه کرد؟؟

# : 27 Jul 2007 18:13

بزار ببینیم بقیه چی میگن بعد...

# : 28 Jul 2007 11:49

من که هر چی بزاری راضیم، نازنین

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 28 Jul 2007 12:51

شما چقدر زود راضی میشی!!!خودت پستت رو بخون، ببین چه سوتی دادی...

# : 28 Jul 2007 16:58

راست میگه، کسمشنگ آبروت رفت... سریعتر ویراشش کن!!

# : 28 Jul 2007 23:16

کسمشنگ عزیز یادته که گفته بودم بری تو یه تاپیکم که تو عکس سکسی و مطالب جالب زدم...
فلش خنده دار...
یه فلش دیگه گذاشتم خواستی برو دانلود کن...

# : 30 Jul 2007 11:16

نه ... چرا سوتی؟؟؟
یابو هر چی بزاره و هر کی رو بذاره من راضیم... این کجاش سوتیه؟؟

یابو جان
چشم، حتما میرم، مهربان

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 9 Aug 2007 17:15 | ویرایش بوسیله: brave_heart

Quoting: yaboo_alafi2000
singer:survivor
song:eye of the tiger

این آهنگ فیلم راکی فوق العادس من عاشقشم یکی از بهترین آهنگاییه که تو عمرم شنیدم البته من داشتمش ولی از سلیقت خیلی خوشم اومد ایول داری
راستی دو تا آهنگ دیگه از فیلمای راکی هستش که یکیش از همین خوانندس اگه دوست داشتی بگو برات بزارم

ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
# : 10 Aug 2007 14:56

Quoting: brave_heart
این آهنگ فیلم راکی فوق العادس من عاشقشم یکی از بهترین آهنگاییه که تو عمرم شنیدم البته من داشتمش ولی از سلیقت خیلی خوشم اومد ایول داری

واقعا ممنون از اینکه لطف کردی و نظری بر تاپیک این بنده حقیر انداختی...
Quoting: brave_heart
راستی دو تا آهنگ دیگه از فیلمای راکی هستش که یکیش از همین خوانندس اگه دوست داشتی بگو برات بزارم

اونهایی که میگی رو هم خودم دارم...
ولی همینطور که میبینی فعلا این تاپیک حالت Idle پیدا کرده و چون کسی نظر نمیده، بهتره چیزی آپلود نشه..

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.