| نویسنده |
پیام |
|
|
yaboo_alafi2000 جان
فکر کنم اگر من نیام بهت سر بزنم کس دیگه ای نمیاد... نه؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
والله چی بگم؟؟ دیگه اینقدر آهنگهای ایرونی زیاد شده کسی دیگه حوصله خارجی رو نداره...
|
|
|
اما قبولت دارم و از اینکه در راهت ثابت قدمی بهت احترام میذارم دوست خوبم...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
# : 19 Jul 2007 14:43 | ویرایش بوسیله: yaboo_alafi2000
کسمشنگ عزیز...
من گفتم که دوست دارم که بقیه رو به گوش دادن آهنگهای خارجی تشویق کنم... پس اگه درخواست نباشه، خودم آهنگهایی رو که فکر میکنم بقیه میپسندن، میذارم برای دانلود...
این هم یه آهنگ خیلی قشنگ برای کسانی که علاقمند آهنگهایی با ریتم آروم و غم(blue) هستن...
Music description*
singer: Westlife
song: Soledad
album: coast to coast
genre: Blues
size: 3,600kb
length: 4min
URL*
http://www.2shared.com/file/2070079/38cadc7d/WaveDump11.html
|
|
|
متن آهنگها رو هم خواستین در خدمتیم...
|
|
|
ترانه show must go on رو میخوام اگه داری مرسی
|
|
|
# : 20 Jul 2007 20:06 | ویرایش بوسیله: yaboo_alafi2000
مهران عزیز بگو از کیه اون موقع در خدمتیم...(یکی دارم از queen شاید اون رو میگی...)
|
|
|
yaboo_alafi2000 جان
هوای مهران رو داشته باش
اولا بچه خوبیه
دوما چون من خیلی دوسش دارم
سوما چون اولین مشتریه

|
|
|
|
|
# : 21 Jul 2007 12:54 | ویرایش بوسیله: yaboo_alafi2000
دلیلهات که رضایت بخش بود ولی هوای ایشون کجاشونه که من داشته باشمش؟؟!!
راستی مهران عزیز یه آهنگ دیگه به همون نام از elthon johns پیدا کردم... مال سال 1993 ولی این که queen خونده اجرای مجدد همونه و فقط ریتمش فرق داره...
کسمشنگ جون شما هم مطمئن هستم به هیچ جا سر نزنی از اینجا دریغ نمیکنی... یه سری به تاپیک«کارتون خنده دار در مورد همجنس گرایی» تو انجمن عکس سکسی و مطالب جالب بزن... حتما دانلود کن... خوشحال میشم نظرت رو بدونم...
|
|
|
yaboo_alafi2000 جون
یعنی واقعا نمی دونی هواش کجاشه؟؟؟
خجالت بکش تو که توی کون کنی استادی؟؟ ناغلا

|